Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

NABÍDKA UČEBNÍCH OBORŮ PRODAVAČSKÉ PRÁCE PODLAHÁŘSKÉ PRÁCE.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "NABÍDKA UČEBNÍCH OBORŮ PRODAVAČSKÉ PRÁCE PODLAHÁŘSKÉ PRÁCE."— Transkript prezentace:

1 NABÍDKA UČEBNÍCH OBORŮ PRODAVAČSKÉ PRÁCE PODLAHÁŘSKÉ PRÁCE

2 v letošním školním roce skončíte základní školu a hledáte možnost dalšího studia. Ve Vašem životě je to velmi důležité rozhodnutí pro volbu budoucího povolání. Abychom Vám usnadnili toto rozhodnutí, nabízíme Vám obory vzdělání, které můžete studovat na naší střední škole.

3  Budova školy se nachází uprostřed zeleně v malebném prostředí městské části Brno- Jundrov.  Přímé sousedství se základní školou umožňuje využívání tělocvičny, hřiště a školní jídelny.  V druhé budově školy v Žabovřeskách jsou zřízeny dílny pro praktickou výuku v oboru Podlahářské práce.

4  Smyslem oboru vzdělání je připravit žáky především pro práci v supermarketech a hypermarketech, ale své uplatnění najdou i v malých a smíšených prodejnách.  Naučí se různé prodejní techniky, jako je vážení, měření a balení zboží, dále jeho aranžování a vystavování. Seznámí se se zásadami skladování a manipulace s obaly.

5  Výhodou oboru vzdělání je jeho zaměření na smíšené zboží. Žáci získají znalosti nejen v oboru potravinářského zboží, textilu, obuvi a drogistického zboží, ale i v oboru domácích potřeb a elektra, který je vhodný zejména pro chlapce.  Studium je ukončeno závěrečnou zkouškou, absolventi získávají výuční list.

6  Uplatnění: Absolventi se mohou uplatnit v prodejních řetězcích při přípravě zboží k prodeji, jeho vyskladňování nebo aranžování.

7

8  Během studia žáci získávají všestranné vědomosti a dovednosti spojené se zřizováním různých druhů podkladů pod podlahy, kladením dřevěných podlah, podlah z podlahových krytin pružných a textilních, podlah keramických a kamenných, údržbou a opravami podlah.  Studium je zakončeno závěrečnou zkouškou, absolventi získávají výuční list. Obor je vhodný pro chlapce.

9  Uplatnění: Absolventi jsou připraveni vykonávat praxi v podlahářských nebo stavebních firmách nebo v oblasti údržby podlah v administrativních nebo průmyslových budovách. Nabízí se možnost soukromého podnikání.

10

11

12 Brněnské podlahářské firmy (výběr):  LINOLL interier s.r.o.  Halogen Therm  Candela C  Marek Halouzka  Podlahářství Borovička  Michal Sobotka  Nabeton  Laspol Brno  Petr Waidhofer – podlahářství  PROS – RS  Mape System

13  Lyžařský kurz  Vodácký kurz  Autoškola  Taneční kurz  Stravování  Ubytování  Exkurze a výlety

14

15

16 Ubytování pro mimobrněnské žáky je zajištěno v moderním domově mládeže, jehož součástí jsou tělocvičny, hřiště, posilovny, studovna vybavená počítači atd.

17 

18 děkuji za pozornost.  541220464 (i fax) 541220083 Ředitel školy: Mgr. Miloš Pártl Zástupce školy: Mgr. Josef Žáček  e-mail: skola@ssbrno.cz www stránky: www.ssbrno.cz


Stáhnout ppt "NABÍDKA UČEBNÍCH OBORŮ PRODAVAČSKÉ PRÁCE PODLAHÁŘSKÉ PRÁCE."

Podobné prezentace


Reklamy Google