Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Proč studovat na Vysoké škole Karla Engliše?

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Proč studovat na Vysoké škole Karla Engliše?"— Transkript prezentace:

1 Proč studovat na Vysoké škole Karla Engliše?

2 Proč vlastně studovat na soukromé vysoké škole?
Především proto, že menší počet studentů umožňuje individuální přístup učitelů, kteří mají zájem na dostudování každého studenta.

3 Co se říká o soukromých školách?
Jsou jen pro děti bohatých rodičů. Není to pravda, mnozí naši studenti pracují nebo o prázdninách vydělávají na školné. Nemají srovnatelnou úroveň s veřejnými školami. Není pravda, naši bakaláři jsou úspěšní v praxi i při přijímání na magisterské studium, ostatně na úroveň výuky a zejména státní závěrečné zkoušky dohlíží ministerstvo školství.

4 Proč studovat právě na „Englišovce“?

5 Jsme škola ekonomického zaměření
Náš studijní program je „Ekonomika management“ a

6 Ctíme odkaz našeho patrona
Prof. JUDr. Karel Engliš významný český ekonom, právník , filosof a politik

7 Pomůžeme vám k úspěchu v praxi
Naše studijní obory „Management v podnikání“ a „Ekonomika a právo v podnikání“ vás připraví pro základní a střední manažerské funkce jak v podnicích všeho druhu, tak v organizacích veřejné správy, ale především pro vlastní podnikání.

8 Co nabízí naše škola? profesoři a docenti na plný úvazek
všechny výukové texty na intranetu v každé učebně dataprojektor laboratoř informačních technologií

9 Co nabízí naše škola? světlé a prostorné učebny (původní školní budova) odborná knihovna s počítači pro studenty bufet a obědy ve škole

10 Co nabízí naše škola? přijímací pohovor orientován na upřesnění zájmu a váš cíl (nezkoušíme, co neumíte, vždyť se to u nás ještě naučíte) semestr končí v červnu, máte 3 měsíce na brigády! možnost studia podle individuálního studijního plánu (zejména při přestupu z jiné vysoké školy)

11 Co nabízí naše škola? Kombinovanou formu studia s využitím e-learningového prostředí Moodle, vhodnou zejména pro studium při zaměstnání.

12 Uvažujte ekonomicky! nejnižší školné na vysoké škole ekonomického zaměření možnost dohodnutí splátek školného

13 V Brně do školy snadno přímo z autobusu 6 minut pěšky
(z vlaku o 2 minuty déle) od tramvaje 3 minuty

14 Můžete studovat v Liberci

15 Také v nové studijní specializaci (pouze v Liberci) „Management v podnikání se zaměřením na automobilový průmysl a dopravu“

16 Kde nás najdete v Liberci?

17 Ale jsou nabídky i jiných škol a jak je porovnat?
Podle „žebříčků“ v denním tisku nebo četnosti inzerátů v médiích? Podívejte se, jak jsme si vedli v jedinečném reprezentativním průzkumu vysokých škol v České republice, kterého ze účastnilo studentů:

18 Umístění „Englišovky“
Oblast poradenství a atmosféry na VŠ je nejlépe hodnocena na Akademii výtvarných umění v Praze, Janáčkově akademii múzických umění v Brně a VŠ Karla Engliše v Brně, a. s. Studentské organizace a jejich fungování na VŠ jsou nejlépe hodnoceny na VŠ Karla Engliše v Brně a na Vysoké škole mezinárodních a veřejných vztahů Praha. Spokojenost s výukou cizích jazyků: nejlépe se umístila VŠ Karla Engliše v Brně, a.s., Akademie výtvarných umění v Praze a Západočeská univerzita v Plzni.

19 Umístění „Englišovky“
Řazení předmětů v oboru má logickou návaznost. Nejlepší hodnocení získala Akademie výtvarných umění v Praze, Masarykova univerzita, Univerzita Karlova v Praze, VŠ Karla Engliše v Brně, a.s. a Slezská univerzita v Opavě. Spokojenost s prací studijního oddělení. Nejlepší hodnocení získala VŠ Karla Engliše v Brně, Akademie výtvarných umění v Praze, Akademie múzických umění v Praze, Janáčkova akademie múzických umění v Brně a Vysoká škola ekonomická v Praze.

20 Umístění „Englišovky“
Dostatek dostupných počítačových učeben, včetně přístupu na internet. Nejlépe dopadla Vysoká škola Karla Engliše v Brně, Vysoká škola mezinárodních a veřejných vztahů, České vysoké učení technické v Praze, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Česká zemědělská univerzita v Praze, Akademie múzických umění v Praze, Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava, Masarykova univerzita a Vysoké učení technické v Brně.

21 Co na závěr? Na naší škole můžete studovat bez stresu, na úrovni a s jistotou uplatnění. Pokud nejste ještě rozhodnuti, přijďte se přesvědčit.


Stáhnout ppt "Proč studovat na Vysoké škole Karla Engliše?"

Podobné prezentace


Reklamy Google