Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

KATEDRA SKLÁŘSKÝCH STROJŮ A ROBOTIKY

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "KATEDRA SKLÁŘSKÝCH STROJŮ A ROBOTIKY"— Transkript prezentace:

1 KATEDRA SKLÁŘSKÝCH STROJŮ A ROBOTIKY
TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI KATEDRA SKLÁŘSKÝCH STROJŮ A ROBOTIKY KATEDRA, KTERÁ DOBŘE PŘIPRAVÍ NA VAŠI PROFESNÍ BUDOUCNOST

2 Katedra se může pochlubit prvenstvími!
TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI KATEDRA SKLÁŘSKÝCH STROJŮ A ROBOTIKY Katedra se může pochlubit prvenstvími! První katedrou zabývající se problematikou průmyslových robotů (od roku 1982). První katedrou, kde bylo využíváno metody konečných prvků (od roku 1986). První katedrou pracující se špičkovými 3D C-technologiemi (CAD, CAM od roku 1987). Průkopníkem v oblasti C- technologií na VŠST, později TUL. První katedrou, využívající v oblasti vědy a výzkumu aktivit termovizní kamery, komplexní vybavení v oblasti měření teplot a vyhodnocování teplotních polí.

3 TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI KATEDRA SKLÁŘSKÝCH STROJŮ A ROBOTIKY
Úzká specializace Široké zaměření Jsme kombinací specializace i širokého zaměření – s námi vždy získáte uplatnění.

4 TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI KATEDRA SKLÁŘSKÝCH STROJŮ A ROBOTIKY
Sklářství v České republice má problém – především užitkové sklo. Velký potenciál v plochém, obalovém skle a skleněných vláknech. Významný rozvoj kapacit na výrobu plochého a obalového skla za poslední léta.

5 TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI KATEDRA SKLÁŘSKÝCH STROJŮ A ROBOTIKY
Ploché sklo: stavební sklo se speciálními povrchy, automobilové sklo, lepené sklo, neprůstřelné sklo, … Obalové sklo: hmotnost obalového skla se snížila za 30 let na 50 % při zvýšení mechanické pevnosti.

6 TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI KATEDRA SKLÁŘSKÝCH STROJŮ A ROBOTIKY
Robotika a automatická manipulace jsou uplatňovány ve všech průmyslových oborech.

7 Nabízíme: naši absolventi nemají problém s uplatněním na trhu práce, být strojařem je významnou devizou poskytující jistotu dobrého zaměstnání, možnost pokračovat ve studiu v navazujícím magisterském studiu a dále pokračovat formou doktorského studia, výuka, projekty a diplomové práce řešené v moderně vybavených laboratořích

8 Nabízíme více: individuální přístup, který se projeví především ve zvládnutí bakalářské/diplomové práce, úzce spolupracujeme s praxí, práce s vizualizačními systémy (FluidSIM, KukaSIM, …), získání znalostí v oblasti pneumatických pohonů, možnost seznámit se (školit) v programování robotů, diplomová práce většinou volně navazuje na bakalářskou práci (student tedy nedělá práci navíc), projektování a metodiky konstruování s důrazem na problematiku konstrukce strojů a mechatronických systémů, servisní robotika, automatizační technika, komunikační rozhraní, inteligentní řízení včetně robot vision.

9 Specializované a kvalitně vybavené laboratoře pro výuku:
Laboratoř robotiky Laboratoř pneumatických pohonů Technologická laboratoř Laboratoř sklářských strojů

10 Zvládnete studium? Běžný student u nás nemá problém se studiem. Robotika je i pro běžného studenta zajímavá. Individuální přístup ke studentům, který vede při vzájemné spolupráci k bezproblémovému zvládnutí státních zkoušek. Máme jeden z nejmladších kolektivů na univerzitě. Zbude Vám dost času na studentský život.

11 Budova L (CxI), sraz v daný čas před vchodem, kde si Vás vyzvedneme.
Přijďte na den otevřených dveří ve čtvrtek a v pátek od 10:00 a od 11:00. Budova L (CxI), sraz v daný čas před vchodem, kde si Vás vyzvedneme. Ukážeme Vám naše laboratoře a učebny. Odpovíme na Vaše dotazy. Osobně s Vámi probereme Vaše představy a možnosti Vaší realizace na naší katedře. Vlastimil Hotař tel.: (48 535) 41 29 Marie Stará tel.: (48 535) 41 42

12 Nebojte se nás zeptat Rádi odpovíme na Vaše dotazy:
František Novotný tel.: (48 535) 41 03 Vlastimil Hotař tel.: (48 535) 41 29 Marie Stará tel.: (48 535) 41 42 Sídlíme na budově P, tedy v centru Liberce.

13 KATEDRA SKLÁŘSKÝCH STROJŮ A ROBOTIKY VAŠI PROFESNÍ BUDOUCNOST!
VÁS NEJLÉPE PŘIPRAVÍ NA VAŠI PROFESNÍ BUDOUCNOST!

14 Minulost laboratoře robotiky:

15 Přítomnost laboratoře robotiky:

16 Budoucnost laboratoře robotiky:


Stáhnout ppt "KATEDRA SKLÁŘSKÝCH STROJŮ A ROBOTIKY"

Podobné prezentace


Reklamy Google