Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Microsoft Partneři ve vzdělávání Microsoft Partneři ve vzdělávání Cisco Networking Academy Program Cisco Networking Academy Program Autodesk Academia.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Microsoft Partneři ve vzdělávání Microsoft Partneři ve vzdělávání Cisco Networking Academy Program Cisco Networking Academy Program Autodesk Academia."— Transkript prezentace:

1

2

3 Microsoft Partneři ve vzdělávání Microsoft Partneři ve vzdělávání Cisco Networking Academy Program Cisco Networking Academy Program Autodesk Academia Program Autodesk Academia Program

4 Jsme školícím centrem a partnerem firmy Microsoft pro Královéhradecký kraj v rámci celosvětového programu „Partneři ve vzdělávání“, který je primárně orientován na cílovou skupinu základních a středních škol.

5 Jsme lokální akademií celosvětového programu, který přispívá k profesní přípravě specialistů počítačových sítí a informačních a komunikačních technologií.

6 Statut Autodesk Academia Partner pro strojírenství je vstupem do společenství středních a vysokých technicky zaměřených škol používajících ve své výuce špičkové softwarové produkty společnosti Autodesk.

7 Na přípravě žáků na povolání, zejména s cílem přizpůsobení výuky požadavkům podniků v regionu a zajištění uplatnitelnosti absolventů po skončení studia na trhu práce, spolupracujeme s významnými firmami v regionu.

8 15. ledna 2011 15. ledna 2011

9 Střední průmyslová škola, Trutnov, Školní 101 Adresa: Školní 101 541 01 Trutnov Tel.:/Fax: 499 813 071, 499 814 729 E-mail: skola@spstrutnov.cz skola@spstrutnov.cz URL: http://www.spstrutnov.cz http://www.spstrutnov.cz http://www.odborne-vzdelavani.cz

10 Střední průmyslová škola, Trutnov, Školní 101 | http://www.spstrutnov.cz

11

12

13

14


Stáhnout ppt "Microsoft Partneři ve vzdělávání Microsoft Partneři ve vzdělávání Cisco Networking Academy Program Cisco Networking Academy Program Autodesk Academia."

Podobné prezentace


Reklamy Google