Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
ZveřejnilSamuel Bureš
1
ZÁVODY SPOLEČNÉHO STRAVOVÁNÍ se zabývají hromadnou výrobou, prodejem pokrmů a nápojů, poskytují další doplňkové služby
2
PŘEJÍMKA ZBOŽÍ Suchý skladChladný sklad Přípravna zeleniny a brambor Chlazený sklad Přípravna Masa a ryb Mrazící sklad SCHEMATICKÝ NÁKRES PROVOZOVNY KUCHYNĚ StudenáTeplá Kávová Příruční sklad Výdejna pokrmů Umývárna černého a bílého nádobí Jídelna Cukrárna
3
dokonalý chod je závislý na: logickém toku surovin a technologických postupů: nekřížíme provozy čisté a špinavé příjem surovin polotovary hotové výrobky výdej jídelšokování regenerace mytí nádobí CHOD PROVOZOVNY (tok surovin)
4
TOP MANAGEMENT STŘEDNÍ MANAGEMENT N LINIOVÝ MANAGEMENT LINIOVÝ MANAGEMENT 13. PRACOVNÍCI ZSS
5
14. PRACOVNÍCI VS
6
ŠÉFKUCHAŘ TEPLÁ KUCHYNĚ ZÁSTUPCE ŠÉFKUCHAŘE STUDENÁ KUCHYNĚ CUKRÁRNA KONZULTANTKA SKLADNÍK SNÍDAŇOVÁ KUCHYNĚ 3 KUCHAŘI 2 KUCHAŘI4 KUCHAŘI 15. PRACOVNÍCI VS
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.