Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky."— Transkript prezentace:

1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky dle ŠVP na ZŠ Slavkov u Brna, Tyršova 977.

2  Bitmapový grafický editor (obrázek je složený z bodů)  Program určený k tvorbě a úpravě obrázků  Je součástí programu Windows (Příslušenství)

3  NOVÝ OBRÁZEK – je připraven po zapnutí programu nebo SOUBOR – NOVÝ  VELIKOST OBRÁZKU – OBRÁZEK – ATRIBUTY  OTEVŘENÍ STARŠÍHO OBRÁZKU – SOUBOR – OTEVŘÍT  ULOŽENÍ OBRÁZKU - SOUBOR – ULOŽIT JAKO

4  Malujeme myší a používáme nástroje v levém panelu  Chybu opravíme v nabídce ÚPRAVY – ZPĚT nebo CTRL+Z  PANEL BAREV ◦ Barva nástroje – LTM (levé tlačítko myši) ◦ Barva pozadí – PTM (pravé tlačítko myši) ◦ Výběr další barvy pomocí klávesy CTRL

5 Zdroje :


Stáhnout ppt "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky."

Podobné prezentace


Reklamy Google