Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Hry „Ň“ V Prezentaci naleznete aktivity na upevnění a trénink hlásky ň. První jsou kartičky, které slouží k seznámení s obrázky. Druhá aktivita je pexeso.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Hry „Ň“ V Prezentaci naleznete aktivity na upevnění a trénink hlásky ň. První jsou kartičky, které slouží k seznámení s obrázky. Druhá aktivita je pexeso."— Transkript prezentace:

1 Hry „Ň“ V Prezentaci naleznete aktivity na upevnění a trénink hlásky ň. První jsou kartičky, které slouží k seznámení s obrázky. Druhá aktivita je pexeso a třetí puzzle (doporučuji zalaminovat nebo podlepit – déle vydrží). Všechny aktivity slouží k upevnění již vyvozených hlásek. Vyvození hlásek patří do rukou odborníka – tedy logopeda! Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Věra Gošová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:   Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

2 TUČŇÁK LANĚ MAŇÁSEK SLŮNĚ SUKNĚ DLANĚ BUBENÍK PIVOŇKA KÁNĚ KAŇKA
KARTIČKY TUČŇÁK LANĚ MAŇÁSEK SLŮNĚ SUKNĚ DLANĚ BUBENÍK PIVOŇKA KÁNĚ KAŇKA PLAMEŇÁK TUŇÁK

3 PEXESO

4 PUZZLE

5

6 bubeník [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < dlaně < káně < slůně < laně < pivoňka < sukně < tuňák < tučňák < maňásek < kaňka < plameňák <


Stáhnout ppt "Hry „Ň“ V Prezentaci naleznete aktivity na upevnění a trénink hlásky ň. První jsou kartičky, které slouží k seznámení s obrázky. Druhá aktivita je pexeso."

Podobné prezentace


Reklamy Google