Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

LOGOPEDICKÉ KVARTETO Kvarteto obsahuje sadu karet s orofaciálním cvičením. Soubor karet představuje 32 cvičení rozdělených na cvičení jazyka a úst.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "LOGOPEDICKÉ KVARTETO Kvarteto obsahuje sadu karet s orofaciálním cvičením. Soubor karet představuje 32 cvičení rozdělených na cvičení jazyka a úst."— Transkript prezentace:

1 LOGOPEDICKÉ KVARTETO Kvarteto obsahuje sadu karet s orofaciálním cvičením. Soubor karet představuje 32 cvičení rozdělených na cvičení jazyka a úst. Každé kvarteto je označeno jiným geometrickým obrazcem. Hru je možno hrát jen s vybranými kvartety, nebo využít karty též pro ilustraci logopedických cvičení. Skutečnost, že se jedná o fotografii, nabádá a motivuje žáky k vykonávání cvičení. Všechny fotografie jsou velmi zřetelné. Karty před použitím doporučuji zalaminovat – vydrží tak déle. Snímek číslo 6 obsahuje rub karet. Autor fotografií: Mgr. Věra Gošová Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Autorka fotografií Mgr. Věra Gošová souhlasí se zveřejněním na Metodickém portálu. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

2 1 2 3 4 1 2 3 4

3 1 2 3 4 1 2 3 4

4 1 2 3 4 1 2 3 4

5 1 2 3 4 1 2 3 4

6 LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO
cvičení LOGO cvičení LOGO cvičení LOGO cvičení KVARTETO KVARTETO KVARTETO KVARTETO LOGO cvičení LOGO cvičení LOGO cvičení LOGO cvičení KVARTETO KVARTETO KVARTETO KVARTETO


Stáhnout ppt "LOGOPEDICKÉ KVARTETO Kvarteto obsahuje sadu karet s orofaciálním cvičením. Soubor karet představuje 32 cvičení rozdělených na cvičení jazyka a úst."

Podobné prezentace


Reklamy Google