Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Křižovatka Strážovská - Nerudova

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Křižovatka Strážovská - Nerudova"— Transkript prezentace:

1 Křižovatka Strážovská - Nerudova
Dopravní situace 14 Křižovatka Strážovská - Nerudova Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Dušan Nenička Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV) .

2 Řidič chce na křižovatce odbočit vlevo
Řidič chce na křižovatce odbočit vlevo. Vyber barevnou kostku, která je na nejvhodnějším místě pro nájezd vozidla do křižovatky.

3 V této křižovatce představují barevné kvádry vozidla a barevné šipky směr jejich jízdy. Postupným klikáním myší na vozidla, určete pořadí jejich průjezdu křižovatkou.

4 V této křižovatce představují barevné kvádry vozidla a barevné šipky směr jejich jízdy. Postupným klikáním myší na vozidla, určete pořadí jejich průjezdu křižovatkou.

5 V této křižovatce představují barevné kvádry vozidla a barevné šipky směr jejich jízdy. Postupným klikáním myší na vozidla, určete pořadí jejich průjezdu křižovatkou.

6 V této křižovatce představují barevné kvádry vozidla a barevné šipky směr jejich jízdy. Postupným klikáním myší na vozidla, určete pořadí jejich průjezdu křižovatkou.

7 zkus to znovu!

8 zkus to znovu!

9 zkus to znovu!

10 zkus to znovu!

11 zkus to znovu!

12


Stáhnout ppt "Křižovatka Strážovská - Nerudova"

Podobné prezentace


Reklamy Google