Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Slabiky la, lo, le, lu, li Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jiřina Zorková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Slabiky la, lo, le, lu, li Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jiřina Zorková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz,"— Transkript prezentace:

1 Slabiky la, lo, le, lu, li Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jiřina Zorková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV) .

2 Hlásky l, a

3

4

5

6

7 Zdroje 1. [Cit ]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW: < 2. [Cit ]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW: < 3. [Cit ]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW: < 4. [Cit ]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW: < 5. [Cit ]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW: < 6. [Cit ]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW: < 7. [Cit ]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW: < 8. [Cit ]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW: < 9. [Cit ]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW: < 10. [Cit ]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW: <


Stáhnout ppt "Slabiky la, lo, le, lu, li Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jiřina Zorková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz,"

Podobné prezentace


Reklamy Google