Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

LOTO – ROČNÍ OBDOBÍ Hra je určena pro čtyři hráče. Před započetím hry vystřihněte kartičky označené k vystřižení. Kartičky doporučujeme zalaminovat. Hra.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "LOTO – ROČNÍ OBDOBÍ Hra je určena pro čtyři hráče. Před započetím hry vystřihněte kartičky označené k vystřižení. Kartičky doporučujeme zalaminovat. Hra."— Transkript prezentace:

1 LOTO – ROČNÍ OBDOBÍ Hra je určena pro čtyři hráče. Před započetím hry vystřihněte kartičky označené k vystřižení. Kartičky doporučujeme zalaminovat. Hra má shodná pravidla jako hra loto. Vystřižené kartičky se otočí. Protihráči si před sebe položí každý svou hrací kartu jaro, léto, podzim nebo zima. Hráči se střídají v otáčení kartiček. Pokud naleznou obrázek vhodný ke svému ročnímu období, přiloží danou kartičku na svoji hrací kartu. Pokud se hráči obrázek z kartičky nehodí, otočí ji zpět. Vítězí hráč, který svou kartu zaplní jako první. Při každém otočení nebo přiložení kartičky dítě pojmenuje obrázek a vysvětlí, jak s ročním obdobím souvisí. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

2 JARO

3 LÉTO

4 PODZIM

5 ZIMA

6 LEDEN ÚNOR BŘEZEN DUBEN KVĚTEN ČERVEN ČERVENEC SRPEN ZÁŘÍ ŘÍJEN
K vystřižení LEDEN ÚNOR BŘEZEN DUBEN KVĚTEN ČERVEN ČERVENEC SRPEN ZÁŘÍ ŘÍJEN LISTOPAD PROSINEC

7 K vystřižení 21. BŘEZEN 21. ČERVEN

8 K vystřižení 23. ZÁŘÍ 21. PROSINCE

9 Použité zdroje obrázků
[cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <


Stáhnout ppt "LOTO – ROČNÍ OBDOBÍ Hra je určena pro čtyři hráče. Před započetím hry vystřihněte kartičky označené k vystřižení. Kartičky doporučujeme zalaminovat. Hra."

Podobné prezentace


Reklamy Google