Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Dopravní situace 16 křižovatka Jungmannova - Kollárova Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Dušan Nenička Dostupné z Metodického.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Dopravní situace 16 křižovatka Jungmannova - Kollárova Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Dušan Nenička Dostupné z Metodického."— Transkript prezentace:

1 Dopravní situace 16 křižovatka Jungmannova - Kollárova Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Dušan Nenička Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz; ISSN 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

2 Vyber barevnou kostku, která je na nejvhodnějším místě pro zastavení vozidla v této situaci.

3 V následující křižovatce představují barevné kvádry vozidla a barevné šipky směr jejich jízdy. Postupným klikáním myší na vozidla, určete pořadí jejich průjezdu křižovatkou.

4

5

6

7 zkus to znovu!

8

9

10

11


Stáhnout ppt "Dopravní situace 16 křižovatka Jungmannova - Kollárova Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Dušan Nenička Dostupné z Metodického."

Podobné prezentace


Reklamy Google