Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
ZveřejnilLuděk Jelínek
1
Obhajoba bakalářské práce Pokyny k obhajobě (včetně šablony) pro obor PODNIKOVÁ EKONOMIKA A MANAGEMENT KVĚTEN 2016
2
Průběh: obhajoba začíná prezentací BP → doporučujeme připravit prezentaci podle dále uvedené šablony Max. doba prezentace 5 – 7 minut seznámení komise s hodnocením vedoucího, jsou položeny otázky vedoucího → student odpovídá seznámení komise s hodnocením oponenta, jsou položeny otázky oponenta → student odpovídá následuje rozprava → všichni členové komise pokládají otázky → student odpovídá 25.2.2016 2
3
Důležité: den před termínem ústní části SZK je nutné odeslat prezentaci k obhajobě na adresu: dagmar.hodanova@ujep.cz dodržujte uvedený rozsah prezentace prezentaci připravujte v bodech (nikoli souvislý text) k obhajobě si přineste svůj vlastní výtisk bakalářské práce (jinak budete obtížněji reagovat na otázky, které pokládají členové komise) 25.2.2016 3
4
Obhajoba bakalářské práce Název bakalářské práce Autor bakalářské práce: Jméno příjmení Vedoucí bakalářské práce: doc. Ing. jméno příjmení Ph.D.
5
Cíl práce Cílem práce bylo: (přepište ze Zadání BP – heslovitě) text 25.2.2016 5
6
Metodologie Popište v bodech, jakým způsobem jste postupovali, aby bylo dosaženo cíle formulace výzkumné otázky, z jakých zdrojů jste čerpali svá data (primární a sekundární), u primárních dat musí být uveden způsob výběru a velikost souboru, jaké metody jste použili, jakým způsobem data „měříte“, jak zpracováváte sekundární data Z tohoto popisu by mělo být zřejmé, jakým způsobem jste zjišťovali údaje/data, jakým způsobem jste je zpracovali 25.2.2016 6
7
Výsledky Stručně popište, k čemu jste v práci došli 1. text ….. 2. text ….. 3. text ….. 4. text ….. 25.2.2016 7
8
Doporučení Stručně popište, jaká jsou Vaše doporučení 1. text …. 2. text … 3. text … 4. text … 25.2.2016 8
9
Přidaná hodnota Stručně popište, jaká je přidaná hodnota Vaší práce: (tj. čím a pro koho je práce přínosná) text …. 25.2.2016 9
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.