Všichni jsme na cestě k výšinám. Ale někdy to nebývá lehké.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Poznej mapu: 1. seznámení
Advertisements

Orientace ve městě.
Jak tunel Blanka promění okolí Pražského hradu
Technika,tak jak ji vidím já…
1. konference o bezpečnosti jaderného úložiště. Neovlivní stavba jaderného úložiště prašnost v oblasti? •N•Nijak výrazně. Neočekáváme že to bude problém.
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
Zajímavé aplikace teorie grafů
Allez les Filles… On hledá ji: Hledám ženu do třiceti let, pak už na to seru... Jste mladý, vzdělaný, zkušený a komunikativní? Jste připravený pracovat.
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Soutěžní úkol. Naším společným úkolem je dostat cyklistu ve spodní části obrazovky na konec cesty. Musí ujet celých 10 kilometrů. Musíme mu pomoci správně.
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
Modulární systém dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků JmK v přírodních vědách a informatice CZ.1.07/1.3.10/ Prezentace zadání a řešení Teorie.
Tato pps je určena pamětníkům, kteří si ještě pamatují, ale i těm, kteří si už nepamatují. Stejně tak i dalším, kteří si sice ještě pamatují, ale.
VEDLEJŠÍ VĚTY.
Milé děti, díváte se dobře kolem sebe?
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Pro ty co mám ráda Lidé přicházejí do našich životů z nějakého DŮVODU, na určité OBDOBÍ anebo na CELÝ ŽIVOT. Když je budeme umět rozlišovat, tak budeme.
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý.... Halo tady je Claudia Hofhuberová. Nemohu dostat z počítače disketu... Helpdesk: Stiskla jste tlačítko.
Svět techniky a já.
Mapy a plány mapy čtení mapy měřítko mapy vysvětlivky mapy plány.
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
Když je nejhůř Když je nejhůř. Byly 2 žáby Žily spolu.
Člověk a jeho svět Moje vlast, moje bydliště Poznáváme město VY_32_INOVACE_07 Sada 9 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213 Vypracovala:
Obnovená přátelství potřebují větší péči než nepřerušená.
Začátek  Psal se rok 1503  Leonardo se chystal na svou každodenní procházku. Bylo slunečné poledne, když se procházel po předměstí rodné Florencie,
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Když vám po zádech přejde mráz, dá se to vydržet.
Den Země 2006 Zpráva třídy 6. A, aneb jak jsme Den Země prožili my.
Život není procházka růžovou zahradou… A jen těžko si ho takový můžeme udělat… Ale proč by taková nemohla být prezentace?
1. Pán vůdce můj, jak dobrá zvěst! | On bezpečně mne ráčí vést | sám cestu určil i můj cíl, | chce, abych věčně šťasten byl, | Ježíši můj, jen veď mne.
Výzkumný projekt FLL 2009 Gymnázium, Olomouc, Čajkovského 9.
NA BORŮVKÁCH jen ostružiny rozhrnu a překročím pár stínů už spěchám cestou po drnu do stráně na mýtinu. Převislé větve rozplétám cesty jsou zotvírány.
Mapy a plány mapy čtení mapy měřítko mapy vysvětlivky mapy plány.
Člověk skoro každý den používá techniku. Technika se nepoužívá jen v domácnostech,ale i na silnicích jako dopravní prostředek. V domácnostech ji můžeme.
Za malou chvíli vstoupíte do magického světa. Vyčkejte ještě chvíli...
Patronus 10/06 Pobertovi od Veni. Pár slov úvodem, jsem moc rád, že mohu ve svém časopise pokračovat. Za tohle vděčím mým hodným kolegům, kteří mi pomohli.
PŘEDLOŽKY PŘED NÁMI S VČELKOU MIJOU
Fotomapa cesty na Nunnyho chatu aneb jak se dostat na Nunnyho chatu a co nejméně bloudit. V první řadě si musíte zvolit způsob cestování. Jedete na Nunnyho.
PRÁVNÍ DOKUMENTY OBČANA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Čiháková. Dostupné z Metodického portálu
Cesta do školy Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Předmět: prvouka Ročník: 3Vypracováno Autor: Mgr. Jana Hrušovská Klíčová slova: dopravní.
MATEMATIKA LOGICKÉ ÚLOHY ODKAZY VYUŽITELNÉ V MATEMATICE.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Bc. Naďa Prejzová Název DUM: VY_32_Inovace_4.2.3 Cesta do školy Název sady: Člověk a jeho svět 3. ročník Číslo.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Urbášek. Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
Zazelenit: fasády, zábradlí u mostů Zabránění erozi: stromy, rybníky.
Moje přečtené knihy Leden 2016 Alexandra Hendrychová, 2.A., ZŠ U Pálenice.
Mapy a plány mapy čtení mapy měřítko mapy vysvětlivky mapy plány.
Název společnosti Produkty a služby
Deficitní poruchy paměti vyvolané věkem!.
Autor: Mgr. Karolina Pátková
NeRiskuj.
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Mgr
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 6_18
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Metodický list: Slovní druhy – 2. část
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Cesta do školy VY_32_INOVACE_56_Cesta_do_skoly Prvouka - 2. ročník
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Materiál slouží k výkladu učiva dopravní výchovy pro žáky 3. ročníku
DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Zájmena pravopis Kdo? Nikdo? Já! Někdo? Všichni?.
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
Název školy: ZŠ a MŠ Unkovice, příspěvková organizace
VY_32_Inovace_2.2.1 Dopravní prostředky a značky
Sociologická analýza postojů a názorů obyvatel MČ
Mimořádné události u nás a ve světě
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_09_Kocůrková
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
Transkript prezentace:

Všichni jsme na cestě k výšinám. Ale někdy to nebývá lehké. OBVYKLE JI NAJDEME VELMI BLÍZKO… Někdy hledáme hodně jistou pomoc. Všichni jsme na cestě k výšinám. Ale někdy to nebývá lehké.

Asi ne. Dobrý den. A přesto to může být Váš soused, kterého potkáte třeba v hypermarketu. Myslíte si, že na ulici rozeznáte od jiných lidí advokáta?

Nosí v myšlenkách mnoho smutných příběhů a nechlubí se, kolika lidem pomohl ty jejich příběhy vylepšit. Vyvést je z bludiště jejich osudů. Advokát někdy vypadá zamyšleně.

Hypermarket Galerie Butovice je jako celý svět v malém. Najdete tam všechno, ale někdy v tom bludišti nenajdete to, co právě potřebujete. Když hledáte advokáta, snadno mne přehlédnete. Stojím až vzadu u skleněných dveří.

Už mne vidíte?

A moje kancelář je zrovna v nedalekém domě.

Ano, tady ve 4. patře.

Stačí projít podchodem pod silnicí.

Náhodou cestu ke mně ukazují i dopravní značky.

Autem ke mně také trefíte, benzínová pumpa u Galerie Butovice je známý orientační bod

Až vyjdete z podchodu, najdete snadno budovu C Až vyjdete z podchodu, najdete snadno budovu C. Je přímo naproti stanici metra Nové Butovice.

Hned jak vystoupíte z výtahu, může stoupat i Vaše jistota, že za Vás budu teď bojovat já

Společně to zvládneme

Cesta vede těmito dveřmi...

Zpočátku problém vypadá černobíle ...

Brzy ale začneme rozeznávat barvy ...

Počítač a dva šálky kávy, více svědků u rozhovoru s klientem advokát nepotřebuje

Žádná situace není tak tragická, abych Vám s ní neporadil.

JUDr. Josef BAJCURA Bucharova 2657/12 Praha 5 - Stodůlky 158 00 Office Park, Budova C, 4. patro T: +420 226 226 366 F: +420 226 226 333 E:  josef_bajcura@bajcura.com