Studentský projekt Gymnázium Roudnice nad Labem Nenechme to spadnout…

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kreativní centrum Brno
Advertisements

Medializace a popularizace ve vědě a odborné činnosti Tomáš Doseděl
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
ROP – možnosti pro cestovní ruch
Hlavní město Praha Beznosková Šárka INFORMACE UBYTOVÁNÍ ZAJÍMAVOSTI
Letecký pohled na část města ZAJÍMAVÉ OBJEKTY a PAMÁTKY ve Velké Bíteši Snímky Vladimír Hudec Srpen 2011 Grafická úprava Antonín Jirušek.
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ OLOMOUC (IPRÚ OLOMOUC) Past na turisty.
Možnosti využití ROP SZ k rozvoji regionálních pólů růstu na příkladu města Ústí nad Labem Podporováno z Evropského fondu pro regionální rozvoj „Vize přestane.
Integrovaný plán rozvoje města Ústí nad Labem - Centrum Podporováno z Evropského fondu pro regionální rozvoj „Vize přestane být snem“
DESATERO PROBLÉMŮ JILEMNICE 7. DUBNA 2011 Tato akce je součástí projektu „Jilemnice – město zeleně“ spolufinancovaného z Revolvingového fondu Ministerstva.
Regionální politika v České republice a Evropské unii 5 Národní rozvojový plán ČR Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti.
Jednání RHMP, Evropský sociální fond Evropský fond pro regionální rozvoj Praha a fondy EU Praha a fondy EU 7. výzva OPPK Ing. Milan Richter.
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
PROJEKT „ZÁMEK PACOV“ Předkladatel projektu: Město Pacov.
Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, technické zhodnocení turistické infrastruktury (např.: kongresových či lázeňských center, sportovně rekreačních.
1 Dotační řízení 2015 Středočeské fondy. 2 1.Základní informace pro žadatele 2.Struktura dotačních titulů Tematické zadání Rozpočty Středočeských.
Město Svitavy, T.G. Masaryka 35, Svitavy, Multifunkční vzdělávací, komunitní a kulturní centrum.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013.
Volnočasové projekty a EU financování
Sokolovna pár let po výstavbě roku Dobová fotografie z interiéru sokolovny.
SLAVKOV U BRNA. SLAVKOV U BRNA Prosím seznamte se – Slavkov u Brna Počet obyvatel: Rozloha: ha ORP: obcí První.
Obnova a využití klášterních komplexů Plasy a Kladruby
Regenerace a revitalizace Masarykova náměstí v Jilemnici
Věrnostní program 2011 Národní památkový ústav a Plzeňský Prazdroj
Územní a hmotné podmínky rozvoje cestovního ruchu ČR - DSO Tato distanční studijní opora vznikla v roce 2005 z velké většiny jako praktický dílčí výstup.
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
SLEZSKÉ ZEMSKÉ MUZEUM V OPAVĚ
Regionální komunikační infrastruktura CamelNET. Co to je ? Krajem provozovaná optická datová síť Optické kabely jsou uložené v zemi Současně zahajovaná.
Portál - kultura a historie Prahy Ivan Seyček Miroslav Váňa Lada Králová Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS Portál – kultura.
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
Stezka technických atraktivit
KAMPUS Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem.
...dává ti šanci stát se úspěšným!. O škole Založena 1991 (2) Soukromá škola  Nezisková organizace, obecně prospěšná společnost ISO 9001 : 2009 Středisko.
Dotační projekty Vysokého Mýta
PRAHA INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ KARLOVY VARY.
Bečov nad Teplou 23. září Charakteristika města 1399 městská práva V současnosti cca 1000 obyvatel Poloha na spojnici lázeňských měst Karlovy Vary.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM (IROP) - možnost získání FINANČNÍ PODPORY pro pořízení územně plánovacích dokumentů - alokace 46 mil. EUR 1.
ROP Jihovýchod Prezentace vybraných projektů Plány do dalších let Ing. Artur Zatloukal Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice do vaší.
KROMĚŘÍŽ zkušenosti z programového období
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Cestovní ruch.
Paliativní a hospicová péče v Libereckém kraji. Koncepce paliativní péče v Libereckém kraji  Koncept spolu s časovým harmonogramem vzniku jednotlivých.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
 Projekt byl spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj. náklady akce 25 mil. Kč z toho dotace z Evropské unie a ze Státního.
Národní základna humanitární pomoci Logo vaší společnosti vložíte na snímek následujícím způsobem: V nabídce Vložit vyberte příkaz Obrázek. Najděte soubor.
Strategie rozvoje obce – tvorba koncepčního dokumentu Strategie rozvoje města Ústí nad Labem na období fáze tvorby koncepčního dokumentu Mgr.
Lomnice nad Popelkou Liberec Lomnice nad Popelkou Představení města Lomnice a památky Program regenerace Lomnické zkušenosti.
Oddělení kultury a památkové péče. 2 Příspěvkové organizace v oblasti kultury  vykonává zřizovatelské funkce k šesti příspěvkovým organizacím: - Východočeské.
Výroční konference prosince 2015 Přednášející: Ivo Grüner, Ing. Jaromír Slíva.
Letošní dny otevřených dveří v šumperské knihovně v budově Masarykovy školy –
Proces AREÁL. Uskutečněné kroky Duben / květen 2015 dotazníky Jaké vidíme potřeby na prostory v salesiánském centru? Červen 2015 výběr 4 nosných témat.
Integrovaná strategie rozvoje území , Vrbátky.
Název projektu: „ Rekonstrukce místních komunikací v Králově Dvoře „ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/1.1.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Rekonstrukce.
Podpora obcí s rozšířenou působností z ROP Střední Morava v programovém období Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok Východiska pro sestavení návrhu rozpočtu JMK na rok 2016  Návrh zákona o státním rozpočtu České republiky.
Příklady projektů a možnosti integrace listopad - prosinec 2014 Ing. Markéta Landová, Ph.D. Ing. Iveta Holá.
Veřejná doprava pro všechny Město Beroun. Poloha města Beroun.
Regionální operační program NUTS II Jihozápad
Regionální operační program NUTS II Jihozápad 2007 – 2013
Evropský sociální fond
Management projektu Fakulta sportovních studií MU Brno 2013 Ing
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
ROZŠÍŘENÍ KAPACITY PENZIONU BEST
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM
Revitalizace a zatraktivnění pevnosti Dobrošov „Kulturní dědictví ze strukturálních fondů“ , Sázava.
Organizačně-právní podmínky fungování ekonomiky cestovního ruchu v Polsku Dr. Piotr Gryszel, Ph.D.
Revitalizace zámeckého návrší v Litomyšli
Regionální operační program NUTS II Severozápad
Akční plánování v Ústeckém kraji z pohledu projektu P-KAP
Velehrad - Centrum kulturního dialogu západní a východní Evropy
SOŠ a SOU Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje pro oblast služeb Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.
Transkript prezentace:

Studentský projekt Gymnázium Roudnice nad Labem Nenechme to spadnout…

Důvody realizace projektu Zabránění zničení historické architektonické památky Zpřístupnění budovy pivovaru veřejnosti Otevření muzea uvnitř pivovaru Vytvoření kongresového sálu pro město Zprovoznění malého soukromého pivovaru Vytvoření veřejného parkoviště pro návštěvníky

Pivovar byl založen roku 1672

Antonio della Porta Díla: Italský stavitel a architekt Narodil se 1631 v Manno u Lugana Zemřel 3.srpna 1702 v Barout Díla: Zámek Libochovice Roudnický zámek Roudnický pivovar Zámek Bílina

Umístění objektu Zdroj:mapy.cz

Současný stav

Interiér

Časový harmonogram a indikátory

SWOT analýza

Financování projektu Příjemce podpory: město Roudnice nad Labem Volba zdroje financování: integrovaný regionální operační program, Národní podpora cestovního ruchu – 4b Rozložení financí: 75% - dotace od Evropské Unie 12,5% - město Roudnice nad Labem 12,5% - dotace od státu Konečná cena: 100 000 000 Kč

Rozpočet Položka Materiál Stavební činnost Celkem Zastřešení objektu Sanace zdiva pivovaru 14 010 225 Kč 4 670 075 Kč 18 680 300 Kč Rekonstrukce podlahy pivovaru 6 337 650 Kč 2 112 550 Kč 8 450 200 Kč Úprava sklepních prostor pivovaru 5 887 575 Kč 1 962 525 Kč 7 850 100 Kč Úprava prostor malého pivovaru 19 614 315 Kč 6 538 105 Kč 26 152 420 Kč Úprava prostor muzea a kongresového centra 25 218 405 Kč 8 406 135 Kč 33 624 540 Kč 75 419 363 Kč 24 989 097 Kč 100 408 460 Kč

Anketa Tázáno 400 respondentů Převážně mladí lidé Roudničanné nebo lidé z okolí Zadání dotazníku znělo: „Víte, kde byla pořízena tato fotografie?“

Fotka v anketě

Prezentace Již uskutečněné prezentace: Městský úřad Roudnice (Rada města) Připravované prezentace: Galerie Roudnice (veřejná prezentace) Gymnázium Roudnice (pro studenty) Reportáž do Roudnické televize

Nenechme to spadnout…