Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

 Projekt byl spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj. náklady akce 25 mil. Kč z toho dotace z Evropské unie a ze Státního.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: " Projekt byl spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj. náklady akce 25 mil. Kč z toho dotace z Evropské unie a ze Státního."— Transkript prezentace:

1

2  Projekt byl spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj. náklady akce 25 mil. Kč z toho dotace z Evropské unie a ze Státního rozpočtu 21,5 mil. Kč  Operační program ROP NUTS II SV Prioritní osa: 13.3 Cestovní Ruch Oblast podpory: 2.2  Název oblasti podpory: Rozvoj základní infrastruktury a doprovodných aktivit v oblasti cestovního ruchu.  veden pod názvem : „ Městské muzeum Frýdlant – rekonstrukce památkově chráněného objektu“

3

4  Pozdně renesanční bývalý špitál č.p. 176 se nachází na nároží ulic Míru a Kodešovy, severozápadně od náměstí T.G.Masaryka. Je součástí Městské památkové zóny. Objekt nechali roku 1561 vystavět měšťané v čele s purkmistrem Cristoffem Rollenem. Svou současnou klasicistní podobu získal po požáru roku 1797. Ve druhé polovině 20. století ho využíval domov důchodců a poté zde byly umístěny sociální byty.

5  doplňující protokol o vlhkostním průzkumu, Real San a.s. sanace a hydroizolace  statický výpočet a zpráva statika –muzeum Frýdlant - vypracoval ing.A.Šrut  expertní posudek mykologického průzkumu pod názvem „Expertní posudek jakostního stavu dřevěné konstrukce stropu nad 2.N.P. a 1.N.P. “Redernovského špitálku“- vypracovala KONZEA s.r.o. )  stavebně historického průzkumu- Mgr. Ivan Peřina  historická rešerše objektu – Mgr. Nová  projektová dokumentace pod názvem „Městské muzeum Frýdlant-rekonstrukce objektu č.p. 176, k.ú. Frýdlant“, kterou vypracoval DESIGN4 v.o.s., ze záři 2009

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24


Stáhnout ppt " Projekt byl spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj. náklady akce 25 mil. Kč z toho dotace z Evropské unie a ze Státního."

Podobné prezentace


Reklamy Google