Masarykovo gymnázium Vsetín

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Týden Karolínky Tejkalové
Advertisements

ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou
Gymnázium, Praha 8, Ústavní 400
DOMOV ADRESA oslovení jméno a příjmení ulice a číslo domu obec, město
Volitelné předměty ve 3. ročníku
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
Yeovil THE SMALLEST FOOTBALL TOWN IN UK JOSEF CHRPA student kvinty anglická škola 2005.
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
Školní Internetový Informační Portál ŠIIP, ZŠ Vrchlického, Liberec © 2006 Ondřej Peřina představení prvního roku projektu projekt SIPVZ č. 0358P
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace DOMOV PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM ZAŠOVÁ.
Prezentace školy. (Lucie Antošová). Historie školy Na dnešním Václavském náměstí (dříve nazývaném Otakarovo) byl postaven na poč. 15. st. gotický kostel.
PROČ CHODIT NA MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN ?!
Dobrodru ž ství za č alo a my jsme se poprvé podívali na hotel Mosta ř, kde jsme m ě li bydlet celé t ř i dny.
Masarykovo Gymnázium Vsetín
Denisa Tofernerová Mé studium na 4. ZŠ.
Masarykovo gymnázium.
Yeovil NEJMENŠÍ FOTBALOVÉ MĚSTO V BRITÁNII. Yeovil MĚSTO Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Městečko.
Masarykovo gymnázium Barbora Ondruchová.
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
ZŠ T. G. Masaryka, Jihlava - Ondřej Partl
Žákovská prezentace Školní dílo
Masarykovo gymnázium Vsetín
Plzeňská Kladno. Stručná historie škola zahájila svoji činnost 1. září 1984 s názvem Sportovní škola po listopadu 1989 se škola začala transformovat.
Seznamovací kurz primy s výukou vybraných kapitol biologie a zeměpisu Gymnázium a SOŠ Hostinné.
Masarykovo gymnázium Vsetín
1.C + 1.D setkání s rodiči 18.června třídní učitelé : 1.C - Mgr.Marie Kokešová 1.D – Mgr.Alena Melicharová třídní schůzky 2x ročně – listopad,duben.
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
MGVsetín Ráj na Zemi.
Jaký je naše tělo Kontrola
Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk Věta – Počet slov ve větě
Masarykovo gymnázium. ISIC  Tento rok jako první se zaváděj nový trend v podobě ICIS KARET  Je velice všestraná..  Slouží k zadávání obědnávek na oběd.
Prezentace určená k propagaci MGV
MG Vsetín vím,kam jít..
Vsetín Vsetín je město, ve kterém žiji. Na Vsetínu se mi líbí, že je to malé město a všichni se tu v podstatě skoro známe. Město je obehnané lesy a kopcovitými.
NAŠE ŠKOLA.
Masarykovo gymnázium je škola, která doká ž e p ř ipravit všechny své studenty na jakoukoliv vysokou školu. Pokud vás baví se u č it,nebo jste pilní a.
Cesta za dobrodružstvím..
PROČ JÍT NA MG VSETÍN? Budeš mít všeobecný přehled o čemkoliv
MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Roman Kneifl 1. S (šestileté studium) - Ing. Milan Macas (čtyřleté studium) - Ing. Jana Kočanová Výchovná.
Vsetín Město ve kterém žiji
Masarykovo gymnázium Pozvánka na školu.
Zdravý životní styl Libor Štrohalm.
1 Prezentace Přírodopis lehce a zábavně – elektronická učebnice přírodopisu pro ZŠ
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Mgr. Zdeněk Nosek ředitel školy Podpora zdravého životního stylu ve školách v Kraji Vysočina Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/ Podpora zdravého životního.
MOJE VYSNĚNÁ ŠKOLA.
N AŠE PRVNÍ VYSVĚDČENÍ 31.Ledna A je tady další den „D“. Přijdeme do školy a tam na tabuli básnička. Všichni ve sváteční náladě i oblečení a celí.
LUŽÁNKY – STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU BRNO, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Evropská dobrovolná služba (European Voluntary Service)
Rozhovor se… slečnou Magdalenou Žižkovou Co jsme zjistily o Majdě ? Co ji baví? Jak ji (ne)znáte…..
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
MOJE VYSNĚNÁ ŠKOLA. Škola by měla začínat v 10:00 a končit by měla v 12:30. Abychom nemuseli vstávat tak brzo. A končila by dříve, abychom se mohli po.
Informace pro rodiče budoucích studentů I.A
Staré Město zsstmesto.cz
ZŠ STARÉ MĚSTO 2.STUPEŇ.
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
ANNA MIHAD SHEHAHATA BAJTÍK 2017
O dborné U čiliště a Z ákladní Š kola praktická Holešov
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU? Václav Pfleger.
ZŠ Ludgeřovice Ema Musálková
Skryté kurikulum.
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
ŠKOLA V PŘÍRODĚ Školní rok 2013/ – ZŠ
ZŠ Staré Město.
Vytvořil: Ondřej Koubek a David Hraba
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Školní vzdělávací program
Zástupce ředitelky školy
Transkript prezentace:

Masarykovo gymnázium Vsetín Klára Paroušková, 1.B

Masarykovo gymnázium je velmi rozmanitá škola, která je dobrým začátkem pro ty, kteří chtějí vystudovat vysokou školu, nebo se ještě nerozhodli, co budou v životě chtít dělat za práci. Zaměření je tu na všechny obory vysoké. Ve třetím ročníku se zbavíte některých předmět, např. dějepisu, zeměpisu ... a vyberete si kurz podle toho, co vás bude bavit.

Co je na gymplu nejlepší? Jako pozitivum pro velké jedlíky je naše jídelna. Můžete si tu vybrat ze tří druhů, samozřejmě, že se naše jídelna neobejde bez palačinek, pizzy, salátů a hodně masa! Pro ty, kteří se krčí ve školních šatnách, zde má každý skříňku jen pro sebe, do které si může ukládat učebnice a netahat si je v těžkém batohu domů. Na gymplu je také hodně míst, kde se můžete zašít, v klidu se naučit na další hodiny nebo relaxovat o hodinovkách.

Také tu máme bufet, ve kterém si můžete také místo jídla koupit různé věci potřebné do školy. Také zde máte možnost vybrat si mezi výtvarkou, nebo hudebkou. Ve výtvarce se chodí kreslit i ven a v hudebce místo zpívání také tančíte nebo hrajete na různé hudební nástroje. Neexistuje tu žádná žákovská knížka, místo toho se vaše známky, omluvenky, odpadlé hodiny, úkoly a testy píšou na školní web. Koho baví biologie nebo chemie, jako povinný předmět máme laboratorky, ve kterých mikroskopujeme nebo mícháme různé roztoky.

1. ročník V prvním ročníku se jezdí na různé zájezdy, poprvé jedete na adaptační pobyt, kde se seznámíte se spolužáky, poznáte nové kamarády a některé učitele+ na tři dny se ulijete ze školy. Adaptační pobyt byl úžasný, hráli jsme různé hry, "skákali ze stromu" a prováděli různé aktivity, při kterých jsme měli možnost se více poznat. Jako negativní věc na prvním ročníku je ta, že přechod ze základní školy na střední je velký skok a učitelé chtějí po vás na poměry ze základní školy mnohem více věcí. V zimě se jede na lyžák. Na výběr je Kyčerka nebo Rakousko. Na oba lyžáky se jede na pět dní a jede celý ročník, takže máte možnost poznat i ostatní "prváky".