Slušná radnice Mgr. Tomáš Chalupa, starosta. Co to je „Slušná radnice“? Obecní program prosazující transparentnost práce radnice a zjednodušení a zároveň.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ivan Langer stínový ministr vnitřních věcí červen 2006
Advertisements

Přístupnost informací na webech Prezentace na seminář Parádní web Michal Rada, MVČR.
Datové a webové služby katastru nemovitostí uživatelům GIS
AUTORIZOVANÁ KONVERZE
Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál.
Czech POINT Pohodlná komunikace.
Úspěšné podání nabídky a obrana při vyloučení zadavatelem
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Portál hl. m. Prahy – Co předcházelo úspěchu
Centrální elektronická podatelna a úřední deska Městský rok informatiky.
Povodně 2010 Realizace převodu státních pozemků ze správy PF ČR do vlastnictví obcí nebo fyzických osob postižených povodněmi roku 2010, za účelem výstavby.
GORDIC ® + CA = vaše cesta ke zvýšení kvality a efektivity služeb DRMS FORUM Ing. Jakub Fiala vedoucí týmu CA Technologies programátor,
Jednou za 4 roky k volbám a šmytec Úředník ani politik není nepřítel » přechod od diskrétnosti státní správy/samosprávy k principu publicity zapojování.
Ing. Jaroslav Holý Služba sledování změn.
Jiří Pospíšil, ministr spravedlnosti tisková konference
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Akreditační systém v ČR – kvalita produktů IT
Nový systém elektronických nákupů z pohledu provozovatele E-tržiště
Pro MAS projekty (období 2007 – 2013) Státní zemědělský intervenční fond, Ministerstvo zemědělství.
1 NOVÝ ZÁKON O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH 40/2004 Sb., o veřejných zakázkách účinnost: prováděcí vyhlášky: 239/2004 Sb. - zadávací dok. stavby 240/2004.
2006 Bleskové zpravodajství pomocí RSS/RDF/Atom – roční bilance Ing. Petr Palisa, Triada, spol. s r. o.
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 PORTÁL VEŘEJNÉ SPRÁVY PŘEDSTAVENÍ II. ETAPY PROJEKTU Ing. Břetislav Moc IBM Česká republika spol.
Business novýma očima Elektronické tržiště veřejné správy CenTrade Ing. Michal Rosenbaum konference ISSS
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Celostátní kolo Zlatý erb 2007 Celostátní kolo , Hradec Králové Sdružení Zlatý erb Odborní partneři Sponzoři.
PREZENTUJÍCÍ IT služby měst Hodnocení stavu rozvoje informatiky obcí 2. a 3. stupně V období květen až červenec 2014 byly na webech obcí dvojek.
Zákon č. 137/2006 Sb.,o veřejných zakázkách platí pro v š e c h n y dotované zadavatele.
Současnost a budoucnost služeb ISKN ČÚZK pro oblast veřejné správy ISSS 2006 Hradec Králové, 3. a 4. dubna 2006 Roman Kamarýt, NESS Czech Ředitel divize.
Opatření 2.2. Rozvoj informačních a komunikačních technologií v regionech.
Využitelné služby z Informačního systému katastru nemovitostí pro městské části ISSS, Hradec Králové, Rastislav Wartiak Ness Czech s.r.o.
Ministerstvo informatiky Cíle a plány 2003 Vladimír Mlynář ISSS
Výstupy z informačních systémů veřejné správy Hradec
Zjednodušení orientace na portálech veřejné správy Jaroslav Svoboda - Ministerstvo vnitra ČR Iva Zelenková - Ministerstvo informatiky ČR Konference ISSS,
Centrální elektronická podatelna a úřední deska ISSS 2006.
Březen – měsíc internetu podeváté aneb Na úřad přes internet Jaroslav Winter BMI sdružení ISSS, Hradec Králové
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 Portál veřejné správy portal.gov.cz Ing. Dana Bérová
Webové stránky AVL Webové stránky AVL www. avlcr.ic.cz www. avlcr.ic.cz.
Specializovaná elektronická média pro veřejnou správu Solón Deník veřejné správy.
ŘÍZENÍ STAVEBNÍHO DÍLA I Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
Elektronické prodejní aukce Elektronizace veřejných zakázek Praha, Ing. Jakub Caska, Ph.D. Vojenské lesy a statky ČR, s.p.
RNDr. Ivana Havlíková Ing. Jiří Štochel. STAVEBNÍ ZÁKON - STARÝ.
Pravidla pro zadávání zakázek v IOP Závazné postupy pro zadávání veřejných zakázek spolufinancovaných ze zdrojů.
Personální audit - cesta k efektivitě využívání lidských zdrojů.
Nové stránky vytvořeny v rámci realizace projektu Moderní a efektivně řízená obec Dolní Břežany s reg. č. projektu CZ.1.04/4.1./
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Autoři: Ing. Martin Polák Výhody e-tržišť z pohledu dodavatele.
Územní identifikace a adresy v RÚIAN Jiří Formánek.
SETKÁNÍ ZÁSTUPCŮ STATUTÁRNÍHO MĚSTA PŘEROVA SE ZÁSTUPCI PODNIKATELSKÉ VEŘEJNOSTI „NOVELA ZÁKONA č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách “ Odbor: Vnitřní.
E-government - moderní podoba veřejné správy v České republice.
Co je to Czech POINT garantovaná služba pro komunikaci se státem prostřednictvím jednoho univerzálního místa možnost získání a ověření dat z veřejných.
Základy práce s portálem CzechPOINT. 2 Úřad na cestě k lidem Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál Asistované místo výkonu veřejné správy.
Podpora meziobecní spolupráce Prezentace výsledků dotazníkového šetření ORP Poděbrady.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Sdružení E-TENDERS el. tržiště veřejné správy.
Webové stránky města Fulnek Webpadára 2013
Krajský úřad Jihomoravsk ého kraj e odbor územního plánování a stavebního řádu 20. března 2012 Výzva č. 08 k předkládání žádosti o finanční podporu v rámci.
Postup při zadávání VZ - Příspěvkové organizace Kompetence k rozhodování o nákupu věcí, služeb a stavebních prací Rozsah Číslo usnesení Rady ÚK z
Společensky odpovědné zadávání veřejných zakázek Plzeň
Seminář k soutěži Parádní web 21. leden 2014 Ing. Kamil Válek tajemník Městského úřadu Uherský Brod.
Projekt „Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje Reg.č. CZ.1.07/1.1.00/ Zadávání veřejných zakázek Ing. Jana Nedrdová Ústí nad Labem,
Vypracováno kolektivem autorů České společnosti pro technickou normalizaci Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví
E-UtilityReport WEBOVÉ ŘEŠENÍ PRO VYJADŘOVÁNÍ K EXISTENCI SÍTÍ.
Oblast intervence 3.2 Integrovaného operačního programu
Národní program podpory cestovního ruchu 2017
Mgr. Tomáš Lechner Triada, spol. s r. o.
Korupce při veřejných zakázkách v ČR a SR
Systém elektronické podpory obchodování (SEPO)
Michal Šperling - EUREDIS
Stavební právo.
Elektronická komunikace při zadávání veřejných zakázek Mgr. Jakub Váňa
LEGISLATIVNÍ DROBEČKY …plus něco navíc
Ivan Langer stínový ministr vnitřních věcí červen 2006
Transkript prezentace:

Slušná radnice Mgr. Tomáš Chalupa, starosta

Co to je „Slušná radnice“? Obecní program prosazující transparentnost práce radnice a zjednodušení a zároveň zrychlení jejích úředních postupů ve věcech veřejných. Mimo jiné zahrnuje i… …ověřování vlastnictví nemovitosti pomocí dálkového přístupu ke katastru nemovitostí …elektronického tržiště umožňujícího veřejný dohled zájemců o podlimitní obecní zakázky …možnost placení bezhotovostním způsobem …webové stránky = široké spektrum interaktivních komunikačních kanálů

Co jsme realizovali? Dálkové nahlížení do katastru  občan není nucen k tomu, aby při vyhledávání dokumentů (stavebního povolení, kolaudačního rozhodnutí aj.) nezbytných např. při prodeji nemovitosti, zápisu do katastru apod., dokládal v papírové podobě svůj vztah k nemovitosti (doklad o vlastnictví)  dálkový přístup využila zhruba polovina z 300 žadatelů, kteří od zavedení (podzim 2004) chtěli nahlédnout do archivu Stavebního úřadu.

Co jsme realizovali? Elektronické tržiště  systém na elektronickou správu zakázek do 2 mil. Kč.  poskytuje stálý přehled o aktuálních zakázkách  možnost rychle na zakázky reagovat nabídkami  po vyhodnocení zakázky okamžitá informace o úspěchu či neúspěchu  dosud registrováno přes 200 dodavatelů  Nejlepší elektronická služba v krajském kole celostátní soutěže Zlatý erb

Co jsme realizovali? Interaktivní webová prezentace  Elektronický úřad  Elektronické tržiště (přes 200 dodavatelů)  On-line rozhovory  SMS News (926 odběratelů)  Novinky em (1128 odběratelů)  Měsíční návštěvnost stoupla během loňského roku 2,5x (z lidí v lednu 2004 na více než lidí v lednu 2005)

Co připravujeme?  Videopřenosy z jednání zastupitelstva  Elektronický diář (systém rychlého objednávání)  Elektronická správa dokumentů

Cíl?  Certifikát kvality - zavést systém řízení jakosti a získat certifikaci podle ČSN EN ISO 9001:2001, případně podle jiné normy vhodné pro veřejnou správu (do r. 2007)