Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_391 Ročník: 1.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Bc. Anna Hana Kučeráková zpracováno: ročník (obor)
Advertisements

GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY KOVOVÝ INVENTÁŘ, ROZDĚLENÍ
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY INVENTÁŘ NA PODÁVÁNÍ POKRMŮ
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY ROZDĚLENÍ INVENTÁŘE
charakteristika kovového inventáře
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY POMOCNÝ INVENTÁŘ
PORCELÁNOVÝ INVENTÁŘ ROZDĚLUJEME
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Inventář na úseku obsluhy, charakteristika
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_379 Ročník: 2.
Ročník:2. Vzdělávací obor: Hotelnictví M/01 Kuchař – číšník H/01 Předmět : Nauka o nápojích Tematický okruh: Sommeliérství Téma:Inventář vhodný.
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY KOVOVÝ INVENTÁŘ, PŘÍBORY
Ročník:1. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma:
Číslo : VY_32_ INOVACE_ TEC_497 Ročník: 2. Cukrářská technologie
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_TPP_514 Ročník: 2.
Ročník:2. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_364 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_375 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_361 Ročník: 2.
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět:Software hotelového provozu Tematický okruh:Práce s HSW Téma:HSW Banketing Jméno autora:Jaroslav.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_378 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_362 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_396 Ročník: 1.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_385 Ročník: 1.
ČLENĚNÍ ZÁSOB.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_377 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_365
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_384 Ročník: 1.
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY
Ročník:2. Vzdělávací obor: H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technologie přípravy pokrmů Tematický okruh: Předběžná příprava potravin Téma: Zpracování.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_TPP_516 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_367 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_TPP_515 Ročník: 2.
Ro č ník:1. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kucha ř - č íšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha.
Ročník:1. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma:
Ročník:2. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:
Ro č ník:2. Vzd ě lávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kucha ř - č íšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha.
Ročník:1. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma:
Ročník:2. Vzdělávací obor: H/01 Kuchař - číšník Předmět: Nauka o výživě Tematický okruh: Maso. Téma: Hovězí vnitřnosti Jméno autora:Roman Rumler.
Ro č ník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět: Software hotelového provozu Tematický okruh: Práce s HSW Téma: HSW Pracovní list sklad.
Ročník:2. Vzdělávací obor: Hotelnictví M/01 Kuchař – číšník – H/01 Předmět: Nauka o nápojích Tematický okruh: Sommeliérství Téma:Výroba šumivých.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_NAV_287 Ročník: 2.
Ročník:3. Vzdělávací obor: Hotelnictví M/01 Kuchař – číšník H/01 Předmět :Nauka o nápojích Tematický okruh: Světové vinařství Téma: Vinařství.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_373 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_NAV_299 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_393 Ročník: 1.
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět: Software hotelového provozu Tematický okruh: Práce s HSW Téma: HSW Pracovní list rezervace.
Ročník:2. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO.
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět:Software hotelového provozu Tematický okruh:Práce s HSW Téma:HSW Obsah modul REC Jméno autora:Jaroslav.
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět: Software hotelového provozu Tematický okruh: Práce s HSW Téma: HSW Pracovní list kalkulace.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_394 Ročník: 1.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_HOP_124
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_390 Ročník: 1.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_388 Ročník: 1.
Ročník:2. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_ZADANKA_NA_INVENTAR_CATERING_PREZE NTACE_10 Název školyStřední.
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
RAUT III. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Anglický jazyk – cvičení na podporu konverzace
Banketní obsluha Název školy SŠHS Kroměříž Číslo projektu
ROZDĚLENÍ HOSTIN Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Kraje ČR - základní symboly, poloha
OBSLUHA, U STOLU Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_HOP_139
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_392 Ročník: 1.
Příjemce podpory – škola:
Transkript prezentace:

Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_391 Ročník: 1. Vzdělávací obor: 65-42-M/01  Hotelnictví 65-51-H/01  Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma: JO Kovový Inventář Jméno autora: Jaroslav Petrů Vytvořeno dne:  31.7.2012 Metodický popis, (anotace) Podpora hodiny – seznámení s kovovým inventářem – dělení,použití,ošetření a používaný materiál k výrobě gastronomického inventáře

Co kovového používáme v obsluze Kovový inventář Co kovového používáme v obsluze

kovový jídelní I při servisu jídel používáme kovový inventář Tácy Mísy Omáčníky Teriny Timbály Mísa s vložkou

Kovový pomocný Pomocný inventář slouží k servisu Plata Chladiče Zásobníky Stojany na víno

Drobný kovový inventář Lis na citrony Kalíšek na vajíčka Konvička na mléko Odměrka Miska na zmrzlinu

Z čeho se vyrábí Kovový inventář má tři možnosti z použití materiálu pro výrobu Nerezová ocel Postříbřená alpaka Stříbro Tento inventář je náročný na údržbu . A také má poměrně vysokou pořizovací hodnotu.

Kontrolní otázky Co je to kovový inventář Jak můžeme rozdělit tento inventář dle používání Z jakých materiálu je vyráběn Druhy kovového inventáře

zdroje http://www.google.cz/imgres?q=kovov%C3%BD+invent%C3%A1%C5%99&hl=cs&client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=-_WOcQlc0v2vJM:&imgrefurl=http://www.ssss.cz/files/ucebnice_3lete_obory/st/inventar/kov.htm&docid=w_si5g http://www.google.cz/imgres?q=terina&hl=cs&client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=v3gTS5i-eVlM1M:&imgrefurl=http:// http://www.google.cz/imgres?q=om%C3%A1%C4%8Dn%C3%ADk&hl=cs&client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=mVOWmgB7i0aF9M:&imgrefurl=http:// http://www.google.cz/imgres?q=stojan+na+v%C3%ADno+kovov%C3%BD&start=172&hl=cs&client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=oaiDblz4dO4L0M:&imgrefurl=http:// http://www.google.cz/imgres?q=lis+na+citrusy+kovov%C3%BD&hl=cs&client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=1UuUSWe_q2aM2M:&imgrefurl=http:// http://www.google.cz/imgres?q=odm%C4%9Brka+kovov%C3%BD&hl=cs&client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=mk91i_FSrlaxwM:&imgrefurl=http://www.gastrosuper.cz/inventarkuchune/pomuckyvkuchyni/&docid=Qvd1BhoEpL2ISM&imgurl=http://www.gastr http://www.google.cz/imgres?q=konvi%C4%8Dka+na+ml%C3%A9ko+kovov%C3%BD&hl=cs&client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=OYeV9R0TOm-KDM:&imgrefurl=http:// http://www.google.cz/imgres?q=miska+na+zmrzlinu+kovov%C3%BD&hl=cs&client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=HjfJgtl3dht52M:&imgrefurl=http://www.ssss.cz/files/ucebnice_3lete_obory/st/inventar/kov.htm&docid=w_si5g6K1q04OM&imgurl=http