Pitbull.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Hans Christian Andersen
Advertisements

Luboš „Dědek“ Hnát © 2014 Rockový svět
Konverzace: Popište situaci, ve které jste měl/měla štěstí.
Kdo/Co? Fill in the blanks with the correct case of kdo or co, depending on context. Vzor: ____ políbil Jiří? Koho políbil Jiří?
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Marcela Kanisová, NÁZEV: VY_32_INOVACE_17_Rodina TÉMA: Příbuzenské.
Historie       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
Obsah biografie diskografie kariéra úspĚchy klip.
PŘÍBUZENSKÉ VZTAHY Vypracovala: Mgr. Miloslava Tremlová.
GIOVANNI GABRIELI. VE ZKRATCE  Narodil se v Benátkách v roce 1557 a zemřel v tomtéž městě 12. srpna 1612  Byl to významná italský skladatel a varhaník.
BennyGoodmanBennyGoodman. Rodné jménoBenjamin David Goodman PřezdívkaKrál swingu Narození 30. května, 1909 Chicago, Illinois, USA Úmrtí 13. června, 1986.
Moje oblíbená punková a rocková skupina
Lil Romeo Lil' Romeo se narodil 19. srpna 1989 v New Orleans (Louisiana). Pravým jménem Percy Romeo Miller III a jeho matka je Sonja Miller a otec Percy.
Rodné jméno: Beyoncé Giselle Knowles
John Legend *1978 *Springfield *Ohio *zpěvák *textař *spisovatel
AC/DC       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
Karel Čapek Byl český spisovatel, novinář, dramatik, překladatel a fotograf. Roku 1915 ukončil studium na Filosofické fakultě UK v Praze, poté studoval.
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
Nejznámější písně: Pánu Bohu do oken, Cesta
Shakira.
Miley Cyrus.
kapitoly z dějin hudby zábavné rock and roll
JIMI HENDRIX Americký kytarista, zpěvák a skladatel
Jméno a příjmení: Jesse Arthur McCartney Narozen : 9. duben 1987 v New York City Věk: 21 let Sourozenci: bratr Timmy (1996), sestra Lea (1991) Povolání:
,,V životě jsem neviděl tolik lidí pohromadě s tak křivými zuby.“ -Elvis Presley The Beatles.
Základní vzdělávání – Člověk a umění – Hudební výchova
Pražská hiphopová skupina Indy&Wich svůj první koncert odehrála v prosinci Kde jinde, než v klubu 007 na Strahově. O rok později se do.
Daniel Landa v Praze.
EGO Michal Straka.
Emil František Burian
MADONNA GPJP Klára Šturmová 2.C.
FLORIDA JEHO ZAČÁTKY  Narodil se ve městě Carol City, státu Florida, okolo roků 1979 a 1980, přesné datum je nejasné, ale vychází se z 16 prosince.
Martin Malý Prima.
Mikuláš Francán.
Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miroslava Wrubelová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
Čeští hudební skladatelé Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Renáta Jehličková Název: VY_32_INOVACE_09_C_10_ČEŠTÍ HUDEBNÍ SKLADATELÉ.
Housky z nebe. *1922 ve Vlkoši 2 starší sourozenci - Milena a Karel otec - přednosta na stanici matka - práce na statku.
Chris Brown. Celým jménem Christopher Maurice Brown Věk: 23 Narození: , Tappahannock Znamení: býk Výška: 183 cm.
 Onika Tanya Maraj lépe známá pod svým uměleckým jménem Nicki Minaj [nyki mináž],je "rapperka" a "textařka" z New Yorku. Narodila se na Trinidadu. 
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV: VY_32_INOVACE_28_19_HV7_Skála AUTOR: Mgr. Aleš Skála TÉMA: Daniel Landa Základní škola Libina, příspěvková.
Shawn Mendes Shawn Peter Raul Mendes (* 8.srpna 1998, Toronto, Ontario, Kanada)
Queen Radek Horký. Freddie Mercury Freddie Mercury byl zpěvák a skladatel Narodil se 5.září 1946 a umřel 24.listopadu 1991 umřel na AIDS umřel ve věku.
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Celým jménem jako Onika Tanya Maraj. Narodila se 8
Demi Lovato.
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou
Rodina, příbuzenství.
Prezentace od Mervina Flandery
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Zdeňka Pecková Číslo
Michal Karel a Petr Nedbal ZŠ F. J. Řezáče Liteň
Angelina Jolie.
Otien o Huru.
Otien o Huru.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Občanská výchova
RODINA Mgr. Michal Oblouk.
Justin Bieber.
Ludovico Einaudi Monika Kupková.
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření listopad 2011
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Občanská výchova
Mgr. Lenka Vrzáňová VY_32_INOVACE_5B_15_HIP_HOP_RAP Dějiny hudby
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Skrillex Eminem Stránky o Skrillex Stránky o Eminem Klip.
Název školy: Základní škola Netvořice
Aník a Maky 5.A Ed Sheeran.
Světoví hudební skladatelé
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou
Katy Perry.
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Transkript prezentace:

Pitbull

Pitbull Rapper Hiphopový zpěvák Herec Moderátor Hudební celebrita USA a celého světa

Život - matka se jmenuje Alysha Acosta - otec Armando Pérez Torres, který bral a prodával drogy, matka měla 3 práce. - Pitbull žil ve velké rodině, má 5 sourozenců – čtyři sestry a jednoho bratra. - Když byly Pitbullovi čtyři roky, jeho rodiče se rozvedli, žil pak nějakou dobu v pěstounské rodině, později se vrátil zpět k matce.

Osobní život Má 6 dětí. Dvě z nich má vytetované na pravé ruce. Žije v USA v Miami

Hudební kariéra Byl ovlivněn miamským hip-hopem. S hudbou začal na střední škole, když si ho všimla jeho učitelka na hudební výchovu- Hope Martinez.

Alba Jeho asi nejznámější alba jsou: MIAMI (2004) Global Warming (2012) Global Warming Meltdown (2013) Globalization (2014)

Skladby Jeho asi nejznámější skladby jsou: Timber Fireball Wild Wild Love We Are One (Ole Ola) [The Official 2014 FIFA World Cup Song] Don't Stop The Party Back In Time A mnoho dalších

Kariéra Na začátku své kariéry podepsal smlouvu s nahrávacím studiem TVT Records. V roce 2001 nahrál album, které však nevydal. První album, které vydal, a to v roce 2004, se jmenuje MIAMI.

Kariéra V roce 2005 se zúčastnil hip-hopového turné s Eminemem a 50 Centem. Jeho druhé album vyšlo v roce 2006 pod názvem El Mariel. Titul odkazuje na loď, která přepravovala kubánské uprchlíky na Floridu ve filmu Scarface.

Zdroje http://cs.wikipedia.org/wiki/Pitbull_(rapper) https://www.google.cz/search?q=pitbull&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=JKucU5TJFPLQ7AafoICYBg&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1517&bih=666&dpr=0.9#facrc=_&imgdii=_&imgrc=PLGKN898w527ZM%253A%3BeNCLMf_wEyMeMM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.ireport.cz%252Fimages%252Fireport%252Fclanky%252FPitbull%252Fpitbull-rapper.jpg%3Bhttp%253A%252F%252