Majk Spirit Václav Švihálek.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt HIP - HOP 7. B.
Advertisements

SLOVNÍ DRUHY Mgr. Michal Oblouk.
Něco o nich První zakladatelé této nu-metalové skupiny jsou Michael Kenji Shinoda a Bradford Philip Delson. Bydleli poměrně blízko sebe v Agoura Hills,
Sluneční soustava Slunce
Malá prezentace o hip hopu
Hliníkový fasádní systém COTTA
CO POSLOUCHAJÍ LETOŠNÍ DEVÁŤÁCI?
Tento digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není-li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
70. a 80. léta v moderní populární a rockové hudbě
GIOVANNI GABRIELI. VE ZKRATCE  Narodil se v Benátkách v roce 1557 a zemřel v tomtéž městě 12. srpna 1612  Byl to významná italský skladatel a varhaník.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Lil Romeo Lil' Romeo se narodil 19. srpna 1989 v New Orleans (Louisiana). Pravým jménem Percy Romeo Miller III a jeho matka je Sonja Miller a otec Percy.
Vývoj populární hudby ve světě po roce 1980
Hrátky s češtinou.
Dělení číslem 1 Hlavolam Doplňovačka Zpracovala: Mgr. Jana Francová, výukový materiál EU-OP VK-III/2 ICT DUM 42.
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby JMÉNO: Tamara Matoušková TÉMA: Kdo jsem?
Rap Tereza Janderková.
Jediným učitelem hodným toho jména je ten, který vzbuzuje ducha svobodného přemýšlení a vyvinuje cit osobní zodpovědnosti.
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace Oblast podpory Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách OP.
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
František Soudek Kvarta 2014/15 All rights reserved.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Název Folková hudba Šablona CZ.1.07/1.4.00/    Poř.číslo HV 7
DIVADLO ZA BRANOU Název školy Gymnázium Zlín - Lesní čtvrť
POROVNÁVÁNÍ A ZAOKROUHLOVÁNÍ ČÍSEL
Čechomor.
Obsah O Simple Plan Členové Ukázka. Obsah O Simple Plan Členové Ukázka.
Základní informace  Je to australská pop punková a pop rocková skupina  Pochází ze Sydney  Aktivní jsou od roku 2011  Členové: Luke Hemmings, Michael.
Předmět: hudební výchova referát
Moje osobní prezentace
Reagge Jiří Sklenář.
EGO Michal Straka.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Není –li uvedeno jinak, je tento.
Hiphopová kultura vznikla na po č átku 70. let 20. století v USA v č ernošských ghetech jako spojení jamajských a amerických vliv ů.První zmínky o hiphopové.
1. Spása světa dlouhá léta očekávaná dnešní noci lidstvu všemu byla poslána. Všichni spolu písničkami, radujte se, chvalte s námi, zblízka nebo z dáli,
Zdroj obrazového materiálu
Keňa a její hudba Veronika Karasová.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Není –li uvedeno jinak, je tento.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
OBCHODNÍ BANKY – PLATEBNÍ KARTY Ing. Renata Slaná
Třetí mocnina Tento digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není-li uvedeno jinak, je tento materiál.
Dudíková Nikola Jeho celé jméno je Ben da Silva Cristovao Jeho celé jméno je Ben da Silva Cristovao Narodil se: Plze ň, Č eskoslovensko (28let)
Martin Malý Prima.
Pitbull.
UDINE Lingua ceca I LM ZS 2013/2014 Božena Bednaříková.
Hungary Maďarsko Magyarorszag.
Hudbasse, s. r. o. No music = no life. No music = no life … už žádný promeškaný koncert Hlavní nabídka: Pop Rock Metal Hip – Hop Elektronická hudba.
Arnošt Lustig „Život není to, co chceme, ale to, co máme a vydržíme.“
N ÁZEV ŠKOLY : Z ÁKLADNÍ ŠKOLA N ETVOŘICE A UTOR : M GR. L UDMILA V ODEHNALOVÁ N ÁZEV : VY_32_INOVACE_13_ Č. PROJEKTU : OP VK 1.4 T ÉMA : 90. LÉTA V ČESKÉ.
Češi a památky jak vnímají domácí turisté zpřístupněné památky Petr Svoboda.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace GEOMETRICKÉ TVARY Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře.
Celým jménem jako Onika Tanya Maraj. Narodila se 8
Karel Kryl NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha AUTOR: Mgr. Jana Kolbeová
NÁZEV ŠKOLY BRÁNA, základní škola a mateřská škola  Kollárova 456, Nová Paka ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV PROJEKTU Rozvoj čtení a.
Datum: Projekt: Kvalitní výuka Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Čtěte pozorně, ať vám nic neunikne!
Škola: Základní škola a Mateřská škola Halže, příspěvková organizace Název: VY_32_INOVACE_02_HV_J.S.Bach Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor:
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Justin Bieber.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí
Mgr. Lenka Vrzáňová VY_32_INOVACE_5B_15_HIP_HOP_RAP Dějiny hudby
VŠUDE DOBŘE, DOMA NEJLÍP!
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
AUTOR: Mgr. Jitka Zajíčková NÁZEV: VY_32_INOVACE_01_CJ_19
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
Kos Černý Michaela Špačková.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
Transkript prezentace:

Majk Spirit Václav Švihálek

:D Narodil se 28.srpna 1984 v Bratislavě.Jeho pravé jméno je Michal Dušička. Je slavný rapper a hip-hopper. Jinak zvaný jako ´´Majk Spirit ,Dilema,Koko Šajs´´.

Tak něco Majk Spirit začal psát první texty okolo roku 2000 ještě jako člen seskupení B5 (Brána Petržalky). První skladby nahrával v domácích podmínkách přes magnetofon na kazety. V roce 2001 vznikla jeho první oficiální skladba s názvem „Poézia ulice„. V roce 2003 se Spirit stává součástí skupiny H16, spolu s ním ji tvořili ještě Otecko. V roce 2004 H16 vydává pod vydavatelstvím Hip-Hop sk.

:DDD Jeho písničky jsou: Som aký som Hip hop Mama Všetky oči na mne Sexy A další …..

Zdroje :D https://www.google obrázky.cz https://www.youtube.cz https://www.wikipedia.cz

písničky https://www.youtube.com/watch?v=qCK7EXk0usg https://www.youtube.com/watch?v=pzNj4Lk88h4

Díky za pozornost :D