Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. Spása světa dlouhá léta očekávaná dnešní noci lidstvu všemu byla poslána. Všichni spolu písničkami, radujte se, chvalte s námi, zblízka nebo z dáli,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. Spása světa dlouhá léta očekávaná dnešní noci lidstvu všemu byla poslána. Všichni spolu písničkami, radujte se, chvalte s námi, zblízka nebo z dáli,"— Transkript prezentace:

1 1. Spása světa dlouhá léta očekávaná dnešní noci lidstvu všemu byla poslána. Všichni spolu písničkami, radujte se, chvalte s námi, zblízka nebo z dáli, pějte píseň chvály!

2 2. Každý z lidí neuvidí jasné hvězdy třpyt, přece může s důvěrností Betlém navštívit. Všichni spolu písničkami, radujte se, chvalte s námi, zblízka nebo z dáli, pějte píseň chvály!

3 3. Blízkému i dalekému pokoj přináší. Tvorstva Pán se smířil s námi v Synu Ježíši. Všichni spolu písničkami, radujte se, chvalte s námi, zblízka nebo z dáli, pějte píseň chvály!

4 4. Radost máme, pospícháme k městu Betlému, srdce plné díků dáme Pánu našemu. Všichni spolu písničkami, radujte se, chvalte s námi, zblízka nebo z dáli, pějte píseň chvály!


Stáhnout ppt "1. Spása světa dlouhá léta očekávaná dnešní noci lidstvu všemu byla poslána. Všichni spolu písničkami, radujte se, chvalte s námi, zblízka nebo z dáli,"

Podobné prezentace


Reklamy Google