Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. Už svítá jasný bílý den. Já k Bohu v duchu pokorném se modlím: Cokoli se staň, buď ty má stráž, buď ty můj Pán, buď ty má stráž, buď ty můj Pán.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. Už svítá jasný bílý den. Já k Bohu v duchu pokorném se modlím: Cokoli se staň, buď ty má stráž, buď ty můj Pán, buď ty má stráž, buď ty můj Pán."— Transkript prezentace:

1 1. Už svítá jasný bílý den. Já k Bohu v duchu pokorném se modlím: Cokoli se staň, buď ty má stráž, buď ty můj Pán, buď ty má stráž, buď ty můj Pán.

2 2. Ať na rtech nemám slovo zlé a srdce záští prolezlé, ať nezotročí pohled můj. Když marnost láká, při mně stůj, když marnost láká, při mně stůj.

3 3. Ať přímost mého jednání se tvrdosti přec ubrání. Co tělo chce, to zlom a ztiš. Hlad, žízeň nebuď na obtíž, hlad, žízeň nebuď na obtíž.

4 4. Až potom slunce zapadne a tma se vkrade v soumrak dne, všech břemen svých i strachu prost zazpívám chválu za milost, zazpívám chválu za milost.

5 5. Buď chvála Otci našemu a Synu jeho milému i Duchu, v němž je útěcha budoucí, dnešní, odvěká, budoucí, dnešní, odvěká.


Stáhnout ppt "1. Už svítá jasný bílý den. Já k Bohu v duchu pokorném se modlím: Cokoli se staň, buď ty má stráž, buď ty můj Pán, buď ty má stráž, buď ty můj Pán."

Podobné prezentace


Reklamy Google