ISP Alliance WG Lobby Jakub Rejzek. ISP Alliance a.s. má 7 pracovních skupin - LOBBY - HW -SW -CORE -Softskills - Obchod - Sdílené příležitosti.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tvorba OP pro programovací období Kontext a vazby OP •EU jako ek. nejrozvinutější společenství na světě – charakterzované sociálním smírem.
Advertisements

Představení Generálních sekretářů a generálního zmocněnce Aktuální stav přípravy 2014 – 2020.
Digitální Česko v. 2.0 Cesta k digitální ekonomice …příležitost pro všechny ICT Unie Sdružení pro informační technologie a telekomunikace Svatoslav Novák.
(Ne)diskriminace ICT v České republice
Aktuální stav čerpání evropských fondů Příprava na další programovací období z pohledu regionů Mgr. Radko Martínek hejtman Pardubického kraje.
PŘÍPRAVNÉ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 5. DUBNA 2004 PŘÍPRAVNÉ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 5.
Obsah a pořízení politiky územního rozvoje Politika územního rozvoje -určuje ve stanoveném období požadavky na konkretizaci úkolů územního plánování v.
KIPR Šumava první schůzka s ředitelem NSZM Ing. Petrem Švecem se uskutečnila na Modravě PS UR, akce komunitního plánování v šumavských.
Návrh „Strategie správy kmitočtového spektra“
PLÁNOVÁNÍ A STRATEGIE Management a marketing
Kraj Vysočina Projekt ROWANet Stav k RK , př. 1
Výběrové řízení (aukce) na kmitočty v pásmech 800, 1800 a 2600 MHz TK ČTÚ k zahájení veřejné konzultace výběrového řízení 19. března 2012.
Informace o vrcholné Konferenci OSN o udržitelném rozvoji (Rio+20): Očekávání, možné dopady, přínos pro ČR PhDr. Přemysl Štěpánek 10. listopadu 2011.
SVTP ČR v Jihomoravském kraji
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
Aktuální stav rejstříku povolenek na emise skleníkových plynů z pohledu OTE – AEM - Ostrava Miroslav Řehoř.
Teplárenství a liberalizovaný trh s energiemi. České teplárenství Vývoj, současnost, perspektiva.
Evropská strategie zaměstnanosti a víceúrovňové vládnutí – sen nebo skutečnost? Milena Jabůrková, Ondřej Mátl a Gabriela Nováková Zpráva zpracována pro.
1 Dotační řízení 2015 Středočeské fondy. 2 1.Základní informace pro žadatele 2.Struktura dotačních titulů Tematické zadání Rozpočty Středočeských.
Technologické platformy a dopravní výzkum
W.P Výbor regionů Stanovisko ke sdělení Komise pro Radu, Evropský parlament, Ekonomický a sociální výbor a Výbor regionů „Posilování místní dimenze.
Třetí role vysokých škol - spolupráce s průmyslem a soukromým sektorem 10. zasedání předsednictva Rady VŠ 22. března 2007 V. Kebo, B. Tremlová.
1 Česká asociace rozvojových agentur Regionální inovační infrastruktura a inovační proces v krajích Manfred Hellmich Praha 29. listopadu 2005.
1 ● zavedení eura I. STRATEGICKÉ PRIORITY AutoSAP pro další období schválené na 71. zasedání Rady ředitelů ● obnova vozového parku ● podpora.
Podpora a rozvoj komunikační infrastruktury ISVS Ing. Lubomír Moravčík
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Daniel Braun 1. náměstek ministra Výsledky střednědobého hodnocení, návrh rozvojových cílů.
AUKCE SPEKTRA - očekávání a realita – Marek Ebert, ČTÚ Digitální výzvy 2012 Praha, 8. listopadu 2012.
Technologická platforma Vozidla pro udržitelnou mobilitu Vedoucí projektu: Ing. V. Volák, Ricardo Prague Vedoucí projektu: Ing. V. Volák, Ricardo Prague.
Pozitivní lobbying pro růst průmyslu Bc. Vladimír Šiška tajemník Hospodářské komory ČR.
Sekce digitální ekonomiky Digitální Česko v. 2.0 Cesta k digitální ekonomice Milníky cesty k digitální ekonomice Co bude dál? 1.
Česká asociace rozvojových agentur Regionální inovační strategie Manfred Hellmich Inovace 2006 Praha 5. prosince 2006.
Programy EU v oblasti informační společnosti ISSS Hradec Králové,
Ostrava Obnovitelné zdroje energie Ing. Jaroslav Kubín Ministerstvo životního prostředí Vršovická Praha 10 Tel.:
Digitální strategie krajů Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Digitální strategie krajů Datum:
Rejstřík povolenek na emise CO2 v ČR - kompetence OTE
Znalostní ekonomika Praha, 23. května 2006 Mgr. Tomáš Hruda Generální ředitel.
Digitální Česko – veřejná konzultace Ing. Jan Duben ředitel sekce elektronických komunikací a poštovních služeb © 2010 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Jan Hercik Katedra geografie Přírodovědecká fakulta UP v Olomouci DOPRAVNÍ POLITIKA A DOPRAVNÍ PLÁNOVÁNÍ.
Státní politika vysokorychlostního přístupu ISSS, duben 2005.
Příprava předsednictví ČR v Radě EU a role Sekce pro evropské záležitosti Hana Kavánková Odbor koordinace evropských politik Sekce pro evropské záležitosti.
Konkurenceschopnost chemického průmyslu ČR Praha, 6. května 2010 © 2010 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
Kulatý stůl pro NNO k problematice přípravy NRP Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Jihomoravského kraje Workshop s řediteli a zástupci škol 27. května
Cestovní mapa pro energetiku do roku 2050 Dobrá navigace nebo vábení Sirén ? Miroslav Vrba ČEPS, a.s. Fungování energetických trhů v ČR a v EU Ohrožení.
Ing. František Pazdera náměstek ministra průmyslu a obchodu PROCES AKTUALIZACE STÁTNÍ ENERGETICKÉ KONCEPCE Palác Žofín, Praha 1. listopadu 2011.
Akční plán Strategie vzdělávání pro udržitelný rozvoj Materiál je připravován na základě usnesení vlády č. 851/2008, o Strategii vzdělávání pro udržitelný.
Královéhradecký kraj – podpora podnikání Ing. Michal Pultar Hradec Králové,
Neziskový sektor jako partner. Národní úroveň Pracovní skupina „NNO a regionální rozvoj“ - otevřená platforma NNO na národní úrovni - téma: regionální.
Integrovaná strategie rozvoje území , Vrbátky.
Praha Praha VÝROČNÍ KONFERENCE K PODPOŘE SNIŽOVÁNÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BYTOVÝCH DOMŮ V ČR INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM.
Dotační politika Bělá Ing. Ladislav Bittner. Ing
Aktualizace Strategie udržitelného rozvoje ČR
Výroční konference OP PIK
Aktuální otázky v oblasti kohezní politiky a rozvoje měst
Kde jsme a kam jdeme na cestě k digitální ekonomice?
Odbor hlavního architekta a Digitální transformace v České republice
WORKSHOP 3 1. Organizační zajištění zahraniční spolupráce
Krajská hospodářská komora Zlínského kraje
Plán činnosti PS na rok 2009 Náměty na činnost PS
Sociální podnikání a lokální ekonomika Mgr. Alena Zieglerová
Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)
Tvorba veřejných projektů – příklad Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Mgr. Bc. David Póč Oddělení pro strategii a rozvoj/Katedra.
Zákon č. 194/2017Sb O opatřeních ke snížení nákladů na zavádění vysokorychlostních sítí elektronickým komunikací a o změně některých souvisejících zákonů.
Svaz měst a obcí ČR Základní informace o činnosti
VENKOV SPOV ČR
Centrální místo služeb 2.0
Odbor pro udržitelný rozvoj
ISP Futuretec Jakub Rejzek.
Transkript prezentace:

ISP Alliance WG Lobby Jakub Rejzek

ISP Alliance a.s. má 7 pracovních skupin - LOBBY - HW -SW -CORE -Softskills - Obchod - Sdílené příležitosti

Mezi nejdůležitější patří pracovní skupina LOBBY -účelem pracovní skupiny LOBBY je zajištění udržitelného podnikatelského prostředí a jednání se státní správou -připomínkování a tvorba návrhů pro regulátora ČTÚ -v poslední době velká téma podpora výstavby vysokorychlostního přístupu k Internetu

NGA dotace -sledujeme možnosti EU fondů -šok byl výkop dokumentu Národní plán rozvoje sítí nové generace z MPO -zjistili jsme, že úředníci MPO vnímají regionální operátory jako roztříštěné, nekoordinované „zoufalce“, kteří přežívají na trhu díky zneužíváním volných pásem… -Co se povedlo: -ISP Alliance je vnímaná jako zástupce regionálních operátorů -regionální operátoři jsou vnímáni jako důležitá součást trhu a státní správa respektuje poddíl na trhu fixních sítí – ale hlavně díky velkému poddílu optických přípojek -Alliance je zastoupená v meziresortní komisi Výboru pro Telekomunikace Rady Vlády pro konkurenceschopnost -Alliance je zastoupená v Sektorové komisi, která zpracovává návrh strategie pro MPO.

Co se povedlo: -ISP Alliance je vnímaná jako zástupce regionálních operátorů -regionální operátoři jsou vnímáni jako důležitá součást trhu a státní správa respektuje poddíl na trhu fixních sítí – ale hlavně díky velkému poddílu optických přípojek -Alliance je zastoupená v meziresortní komisi Výboru pro Telekomunikace Rady Vlády pro konkurenceschopnost -Alliance je zastoupená v Sektorové komisi, která zpracovává návrh strategie pro MPO.

ISP Alliance názorově v těchto komisích a výborech, a i při jednáních s autoritami hájí názor A-B-C:

Kompletní názor je doplnit také otázkou jak bude vypadat svět Internetu v roce ??? -pro tuto otázku hledáme odpovědi s ostatními oborovými organizacemi -takové odpovědi vedou také k odpovědi na otázku, co je to NGA/NGN síť a odpovídají na otázku, jakým směrem je bezpečné směrovat investice do rozvoje sítě, pokud chcete dlouhodobě zůstat významnou součástí trhu.

Přijďte do ISP Alliance, dostanete veškeré informace včas.