Životní Styl Mládeže(podle průzkumu) celkově bylo 144 tázaných průzkum probíhal od 12.3. do 19.3.2009 téměř všichni odpověděli bez větších problémů autor.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Můj životopis aneb Proč do mně všichi stále kopou?
Advertisements

Kamarádi :o) :o).
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
VTÍPKY nad * 18.
Předtím než vám ukážu svou prezentaci o životu ve Vesmíru si uvědomte si, že nejsou vědecky potvrzené žádné informace ! ! ! ! !
Naše škola Třída O3 Jindřichův Hradec  Naše škola sídlí v krásném městě-v Jindřichově Hradci.
Ze života !?!.
KOUŘENÍ.
Hodnota peněz je relativní ! Tisícovka, o které neví manželka, má podstatně vyšší hodnotu než ta, o které ví.
Interkulturním vzděláváním a prožitkem k toleranci
Závislost, nebezpečná závislost.  - je stav, kdy někdo nebo něco je podmíněn nějakou okolností nebo situací  - kterou potřebuje (nebo si myslí že ji.
Kakashi je na dně Odstrašující příklad yaoi fanouška.
Občané Velkého Meziříčí se ve městě cítí bezpečně Velké Meziříčí – Téměř všichni občané našeho města ví o tom, že některá místa jsou monitorována kamerami.
ZDRAVÍ 6. ROČNÍK Autorem materiálu je Ing. Eva Skalická
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Metodika výzkumu užívání návykových látek mezi mládeží v sociálně vyloučených lokalitách – pilotní ověření SocioFactor s.r.o. Chopinova 523/ Ostrava.
Poslední letošní silvestrovské vtípkování „Máslo je dneska dražší,” upozorňuje dědu prodavačka v potravinách. „Nevadí,” praví stařík, „dejte mi včerejší.”
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_08.
Perioda raného mládí Ondřej Turek 1A. Dělení  Raný školní věk (mezi 6-7. a 8-9.)  Střední školní věk (mezi 8-9. a rokem)
David Valenta Jan VejvarZákladní škola a Mateřská škola Kladno, Zd. Petříka 1756 Ahoj kuřáci i nekuřáci vítáme vás u prezentace se jménem:
Přesvědčujeme sami sebe, že život bude lepší, až se jednou provdáme a nebo oženíme, budeme mít děti atd. Pak jsme otrávení, že naše děti nejsou dost velké.
VEDLEJŠÍ VĚTY Mgr. Michal Oblouk.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Jazyk český Název a číslo učebního materiálu VY_32_INOVACE_02_03.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_489_Druhy zájmen 2 AUTOR: Mgr. Martina Ringová ROČNÍK, DATUM:
OBEZITA.
Mýty o léčbě tabákové závislosti u drogově závislých.
 Návštěva Pardubického centra Evropské unie, kde jsme si také mohli prohlédnout nebo vzít letáky k dané akci.  Popřípadě byl u stolků personál, který.
Nikola se před několika dny přestěhovala do nového města nikdo ji tu však nebere vážně a nikdo se s ní nekamarádí… Proto se jen učí ale stejně jí to moc.
ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ STYL - I. část. P RO ZAČÁTEK TROCHU OPAKOVÁNÍ to ZDRAVÍ? 1. co je to ZDRAVÍ? NEMOC? 2. co je NEMOC? OVLIVNIT? 3. čím můžeme své vlastní.
VY_32_INOVACE_ _Rozvoj klíčových kompetencí ve výchově ke zdraví v ročníku. Nebezpečné situace Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li.
Zájmena Mgr. Renata Nogolová
Pár vtípků.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_364_Věta příslovečná AUTOR: Mgr. Markéta Lyková ROČNÍK, DATUM:
ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ STYL.
Zdravý životní styl v boji s návyky Střední škola zdravotnická a sociální Chrudim Grantový projekt CZ.1.07/1.1.03/ “Inovace jsou IN“
Elektronické učební materiály - II. stupeň Společnost Autor: Mgr. Miluše Džuberová ZÁVISLOST A DROGY Drogy se vyrábějí i z léků. Nitrožilní aplikace drog.
Kouření = prohra. 1. Většina lidí kouří 1. Většina lidí kouří! mladých lidí od 15 do 18 let kouří.
Číslo v digitálním archivu školy VY_52_INOVACE_VZ_02 Sada DUM Výchova ke zdraví Předmět Výchova ke zdraví Název materiálu Zdravý životní styl Anotace Žák.
Housky z nebe. *1922 ve Vlkoši 2 starší sourozenci - Milena a Karel otec - přednosta na stanici matka - práce na statku.
Číslo v digitálním archivu školy VY_52_INOVACE_VZ_08 Sada DUM Výchova ke zdraví Předmět Výchova ke zdraví Název materiálu Závislost na nikotinu, odvykání.
ASERTIVNÍ PRÁVA - MANIPULAČNÍ POVĚRY Ten, kdo se chce asertivně projevit, to má udělat slušně, ale důrazně. Má odolávat manipulacím, zbavit se úzkosti.
ADÉLKA KUTILOVÁ studentka sekundy
Místní demokracie a participace na veřejném životě
Jediná dobrá rada, kterou skutečně letos potřebujete:
Věcné učení Žijeme zdravě, škodlivost drog, alkoholu, cigaret
Autor: Mgr. Eva Kotounová Název: VY_32_INOVACE_2C57Čj6_ Zájmena
Pavla Chomynová Ladislav Csémy
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Ze života !?!.
Statistika „Jak by měl vypadat tvůj ideální den?“
Předmět: Občanská výchova Ročník: 6. Tematický okruh: Péče o občana
VY_32_INOVACE_03_Věcné učení_18_8. ročník_Drogy
ANALYTICKÉ ÚTVARY PUBLICISTICKÉHO STYLU
Můj životopis aneb Proč do mně všichi stále kopou?
Odvrácená strana Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Číslo v digitálním archivu školy
Moje prázdniny Markéta Školová.
Drogy dnešní doby Študáci.
Můj životopis aneb Proč do mně všichi stále kopou?
Názory dětí na alkohol a kouření
Můj životopis aneb Proč do mně všichi stále kopou?
Vyrůstal jsi v 50-tých, 60-tých nebo 70-tých letech...???
ŠIKANA Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_05_šikana.
Kouření.
Vyrůstal jsi v 50-tých, 60-tých nebo 70-tých letech...???
Vyrůstal jsi v 50-tých, 60-tých nebo 70-tých letech...???
Vyrůstal jsi v 50-tých, 60-tých nebo 70-tých letech...???
Transkript prezentace:

Životní Styl Mládeže(podle průzkumu) celkově bylo 144 tázaných průzkum probíhal od do téměř všichni odpověděli bez větších problémů autor průzkumu je Michaela Volejníková více na

Kouření cigaret Měli jste už cigaretu: 118 ano,26 ne 91 lidí kouří pravidelně těch zbylých 53 to většinou jen zkusilo,ale nekouří

Na otázku proč kouříte odpověděli: 1.Chutná mi to. 2.Závislost. 3.Nuda. 4.Jsem blbá. 5.Pro požitek. 6.Pro zábavu. 7.Uklidňuje mě to…

Jakým způsobem jste se dostali k cigaretám? 1.Přes kamarády. 2.V obchodě 3.Doma. 4.Ve škole. Nejlepší způsob jak se dostat k cigaretám jsou kamarádi!

Lehké drogy Setkali jste se s nimi: 103 ano,40 ne Nabízel vám je někdo osobně: 90 ano,53 ne Pokud je vám nabídli,vzali jste si je: 51 ano,81 ne

Alkohol Pijete alkohol: 116 ano,26 ne Jak jste se k němu dostali poprvé: 1.rodinná oslava 2.diskotéka 3.zkusil(a) jsem to sama 4.restarace

Sexuální menšiny Jste tolerantní vůči sexuálním menšinám: 114 ano 17 neví 11 ne Znáte někoho ve svém okolí: 97 ano 28 ne 18 neví Kdyby vaše dítě patřilo mezi sex. men. tak 97 je mi to jedno 44 vadilo by mi to

Můj názor podle mě to s tou mládeží zas tak hrozný nebude nehažme všechny do jednoho pytle,někteří nejsou ti stále opití a,,zfetlí týpci‘‘z ulice zkusit si cigaretu nebo nějaký ten alkohol není až takový hřích je pravda,že nikdo není úplný svatoušek,ale zvládnout se to dá Vytvořila:Terka