Pečení na anglický způsob Hovězí maso Pečení na anglický způsob
Svíčková Colbert Suroviny Hovězí svíčková Sůl, pepř Slanina, olej, máslo Listy kapusty Směs na potření: kyselá okurka, hřib, menší cibule, kapary, zelená petrželka, sardelka, citrónová kůra, máslo
Svíčková Colbert Postup přípravy: Svíčkovou odblaníme, prošpikujeme, osolíme, opeříme a opečeme na oleji Maso necháme vychladnout Ve šťávě rozpustíme máslo Připravíme směs na potření okurku, hříbek, cibulku, kapary, zelenou petrželku a sardelku posekáme a krátce osmažíme na másle Potřeme svíčkovou a zabalíme do tenkých slaninových plátků Nakonec ovineme kapustovými listy Ovážeme a upečeme na rozpáleném másle Podáváme se šťávou z prvního pečení a rozpuštěného másla
Zdroj http://www.kuchtik.cz/RECEPTY%5CMASO-HOVEZI%5CHOVEZI-SVICKOVA%5Csvickovacolbert.asp