Vytvořila: Dominika Dvořáková

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Historie – dnešní Skaut
Advertisements

Škoda auto Mladá Boleslav
MÓDA a dnešní svět Blažek, Vápeník, Stejskalová, Rázková, Moudrá.
VY_32_INOVACE_ Tržní mechanismus.
Výukový materiál zpracovaný v rámci "EU peníze školám"
Úvod do marketingu.
ÚLOHA MARKETINGU V PODNIKU
17. května 2007Moderní obchodVÝVOJ A STRUKTURA ČESKÉHO OBCHODU 1 INCOMA Research TOP50 ČESKÉHO OBCHODU: VÝVOJ TRHU A ŘETĚZCŮ Zdeněk Skála, INCOMA Research.
MALOOBCHOD - VYMEZENÍ SPECIFICKÉ FUNKCE MALOOBCHODU:
Valuch Honza8.A. Když se ve Spojených státech řekne „MJ“, každé malé dítě ví, co tato zkratka znamená. Michael Jordan je v současnosti největší ikonou.
AMERIKANIZACE.
1.Světová válka.
Zkušenostní křivka Petr Bouška IŘT 2007/2008.
P3 - Marketingový plán „Jsou tři typy firem: ty, které předvídají, ty které reagují na podněty, a ty, které se diví tomu, co se stalo.“ Které jsou nejúspěšnější?
-v tržním hospodářství zaujímá klíčovou pozici
KONKURENCE, HOSPODÁŘSKÁ SOUTĚŽ
Životní cyklus výrobku
Vypracovali: P. Halámek, P. Seifer, T. Makovec, P. Kmoníček.
Analýza vlastního podniku
Konkurence Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
geografie/věková pyramida ČR
MARKETING.
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“ Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění.
Narozen: 15.února 1831 Zemřel: 11.března 1908 Vypracovali: Jakub Holub a Šárka Kočnarová.
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
Název organizace Podnikatelský plán (bližší specifikace aktivity) Vaše logo.
122 - Katedra ekonomiky a řízení ve stavebnictví Teorie řízení.
PRŮMYSLOVÝ MARKETING - VŽ
Vypracoval : Michal Musil Třída : 5.A. Osnova  1. Historie  2. Trh  3. Dnes produkované technologie  4. Konkurence.
Návrh.  BRDY  Za účelem pomoc s akcemi našeho střediska  Jay, karl a guma- zakladatelé.
Sun Tour s.r.o. Prezentace cestovní kanceláře. Historie a současnost firmy Firma Sun Tour s.r.o. byla založena r.1992, člen Asociace cestovních kanceláří,
RUM (Tuzemák).
VY_32_INOVACE_2C18 Emil Zátopek legenda atletiky.
SEVERSKÁ KOMBINACE.
 Podle řady nezávislých zdrojů se sociální sítě staly nejčastější aktivitou na internetu, čímž sesadily pornografii. A to je pravděpodobně jen začátek.
Cenové strategie. Cenové cíle Cíle orientované na zákazníka Cíle orientované na finanční potřeby firmy Cíle orientované na okamžité požadavky trhu.
EKONOMIKA BURZY II Ing. Renata Slaná
Mikroprostředí firmy.
INFORMATIKA MS Excel - Historie.
SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Projekt 8.B. Co je to ESAB? Společnost ESAB je přední světový výrobce svařovacích a řezacích zařízení a přídavných svařovacích materiálů. Jejich inovační.
PANAMSKÝ PRŮPLAV Historie.
L O společnosti - Rodinná společnost Matějovský byla založena v první polovině 90. let - Více než 20 let je úspěšným výrobcem ložního povlečení a jedničkou.
- NAROZEN ROKU 1863 V DEARBONU (MICHIGAN) - V PATNÁCTI SESTROJIL SVŮJ PRVNÍ PARNÍ PÍSTOVÝ MOTOR – POPRVÉ SESTROJIL BENZÍNOVÝ MOTOR – VYJEL.
Tesco Store Zpracoval Ing. Jan Weiser. Osnova výkladu 1. Tesco ve světě 2. Tesco v ČR 3. Hlavní poslání firmy 4. Formáty prodejních jednotek 5. Tesco.
Odborný seminář k projektu GA ČR 402/03/ Benchmarking a databáze Ing. Daniel Remeš.
Pojízdné prodejny Zpracovala: Michaela Merková a Kristýna Slavíková.
Vzdělávací oblast:Ekonomické vzdělávání Tematická oblast:Marketing a řízení hotelu Název vyučovací oblasti: Marketingové strategie Ročník / obor studia:III..
© Ing. Petr Kvíz 2012 IKT MS Excel - Historie. Tabulkový procesor Tabulkový procesor je program zpracovávající tabulku informací. V jednotlivých buňkách.
MICROSOFT OFFICE teorie. MICROSOFT OFFICE Microsoft Office je kancelářský balík od americké firmy Microsoft. Firma Microsoft je největší softwarovou firmou.
Matice výrobkového portfolia Bostonská matice Podstata matice Pomůže rozhodnout, které produkty je vhodné podporovat a které se naopak mohou z nabídky.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Návrh marketingového mixu obchodního podniku Autor bakalářské práce:
Aplikace marketingového mixu na vybraný podnik
Setkání s výchovnými poradci
Vysoká škole technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Autor bakalářské práce: Dominika Ješová
Buddhismus Michaela Hrušková.
Portfolio analýza Model GE
From Czech Sheeps to You
Marketingový systém řízení
MICHELIN VY_32_INOVACE_F06
Šimon Vohradský MT DESIGN.
GLOBALIZACE.
Historie marketingu
Prezentace obchodního plánu
Podnikatelské koncepce
Cenové strategie.
Název společnosti Obchodní plán.
Prezentace obchodního plánu
Transkript prezentace:

Vytvořila: Dominika Dvořáková CONVERSE Vytvořila: Dominika Dvořáková

Graf zisku v mlr.

Zakladatel Marquis Mills Converse narozen se 25. října 1861 v Lyme

Historie Společnost začínala jako malá konkurenční výrobna gumové obuvi Brzy se stala velkým konkurentem a začala budovat stabilní firmu.o druhé světové válce nahradila gumovou obuv plátěná a Converse se stal vedoucím výrobcem basketbalové obuvi. Během 50. a 60. let. s rostoucím zájmem o basketbal rostl také zájem o „conversky“ Konec 60let dosáhla společnost devadesátipro­centního podílu na basketbalovém trhu

Converse dnes Converse v konkurenci a v současnosti je největším americkým výrobcem sportovní obuvi Converse All Stars se přibližně v polovině tohoto desetiletí poprvé v historii stala nepřehlédnutelnou součástí módního mainstreamu Hitem jsou stále All Star a Chuck Taylor a modely pro basketball Společnost ke své propagaci použila osobnosti jako je James Dean, Side Vicious, Ian Curtis

Converse - Sortiment Boty Tašky Oblečení Doplňky

Obchody Hotový ráj 

Propagace

Šílenství?

Converse v běžném životě