Tato právní klinika je zaměřená na právo životního prostředí a správní právo. JUDr. Veronika Vlčková Garantka kliniky Garantka kliniky ADMINISTRATIVNĚ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Informační gramotnost na středních školách
Advertisements

21. listopadu 2009 Dovolujeme si Vás pozvat na Bowlingový turnaj O pražský pohár 2009.
Příprava učitelů na Přírodovědecké fakultě UP v Olomouci
M A N A G E M E N T 3 Akad. rok 2009/2010, Letní semestr
Netradiční role vysokých škol při podpoře exportu Ing. Viktor Vojtko, Ph.D. Proděkan pro zahraniční vztahy Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
NAŠE DOSAVADNÍ ZKUŠENOSTI S PŘEDMĚTEM NOVÉ METODY VZDĚLÁVÁNÍ.
Studium v zahraničí Ing. Hana Rendlová Mgr. Helena Bicanová
Koncept praxí a stáží1 MODEL PRAXÍ A STÁŽÍ Úvodní setkání pro studenty magisterského stupně.
Studentští poradci Bezpečně studiem! Martin Pešl.
REGISTRAČNÍ ČÍSLO: CZ.1.07/2.4.00/ NÁZEV PROJEKTU: VZNIK A ROZVOJ PARTNERSKÉ SÍTĚ PRO REALIZACI STÁŽÍ A APLIKOVANÉHO VÝZKUMU KATEDRY PSYCHOLOGIE.
Informace pro studenty
ENVIRONMENTÁLNÍ INFORMATIKA A REPORTING C IX Neziskové organizace a další.
Projekt Rozvoj praktických forem výuky na PF UP Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Prezentace právních klinik STREET LAW – PRÁVO PRO KAŽDÝ DEN
Vzdálený přístup k licencovaným elektronickým informačním zdrojům pomocí terminálového serveru DiS. T. Kopečný, A. Pop, Centrum výpočetní techniky UP v.
PROJEKT: Co nám přinesl tento projekt? 1) Exkurze a)do firem - interaktivní přenos informací do výuky (ZKL Hanušovice, a.s.; Ondřejovická strojírna,
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
„Dejte uživatelům Vaší knihovny slovo.“. Realizační tým projektu PhDr. Ladislava Suchá (garantka projektu) Bc. Gabriela Šimková (tutorka e-kurzu) Bc.
Národní institut dětí a mládeže MŠMT Centrum ekologické výchovy DŘÍPATKA pracoviště pro školní i mimoškolní environmentální výchovu, vzdělávání a osvětu,
Možnosti celoživotního vzdělávání pro knihovníky
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly II. CZ.1.07/1.1.32/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
23. listopadu 2013 Dovolujeme si Vás pozvat na Bowlingový turnaj O pražský pohár 2013.
Projekt OP VK „Teorie – dovednosti – praxe: inovace studia práva“ (reg. č. CZ.1.07/2.2.00/ ) Jan Neckář
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
doc. PhDr. Hana Marešová, Ph.D.
Projekt „Věda do škol“ Pedagogická fakulta Univerzity Karlovy v Praze.
Jak se stát dobrým právníkem?
CZ / /0048 Centrum pro transfer technologií Technologické centrum AV ČR SSŠ AV ČR, VŠE, VŠCHT, ÚPV, ZeNTIVA, a.s., ČKD Nové Energo, a.s.
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci nabízí distanční kurz s e-learningovou podporou DISTANČNÍ MINIMUM.
Jak se stát dobrým právníkem?
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly CZ.1.07/1.1.06/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
Telefonická poradenská linka pro pedagogy Statistika hovorů listopad červen 2010 srpen 2010 Mgr. Anna Rollová, František Šuranský.
Akademické centrum poradenství a supervize Nový subjekt mezi vysokoškolskými poradnami Vznik ACPS je součástí projektu „Zkvalitnění vzdělávání a odborné.
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci DISTANČNÍ MINIMUM Vstupní tutoriál DPRA0508, DMPRA Mgr. Monika Všetulová.
Informační systém BOZP v ČR (IS BOZP)
Den otevřených dveří PřF MU
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
© 2007 Sdružení pro Informačně poradenský systém tvořené společnostmi KPMG Česká republika,s.r.o, Gradua-CEGOS, s.r.o. a OKsystems s.r.o. Všechna práva.
Výroční zpráva za rok 2014 Vysokoškolské vzdělávací programy Bakalářské studium Magisterské studium Studijní obor Ekonomika – řízení lidských zdrojů.
Kariérní programy koncernu Agrofert. DyStar – Aliachem meeting 2 Jaké jsou obory našeho podnikání? CHEMIE ZEMĚDĚLSTVÍ DOPRAVNÍ TECHNIKA POTRAVINÁŘSTVÍ.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
20. listopadu 2010 Dovolujeme si Vás pozvat na Bowlingový turnaj O pražský pohár 2010.
Členství ČR v EU II. Podmínky pro tvorbu projektu.
Central European Exchange Programme for University Studies
Činnost komise IVIG v roce 2003 CPVŠ 2003, Hradec Králové, Ludmila Tichá
Masarykova univerzita Právnická fakulta Pracovní skupina pro právo a informační technologie JUDr. Radim Polčák, Ph.D.
1 Stáže studentů v advokátních kancelářích poskytujících pro bono služby Pro bono junior.
1 SOZE Sdružení občanů zabývajících se emigranty Libor Studený
Tvorba e-learningové aplikace pro výuku obchodního práva na oborech s ekonomickým zaměřením Jindřiška Šedová a kol. Masarykova universita Ekonomicko-správní.
LIDSKOPRÁVNÍ KLINIKA SEKCE OBČANSKÝCH A POLITICKÝCH PRÁV.
Úvod do studia Základní informace o předmětu Robert Zbíral Maxim Tomoszek.
Za akademický rok 2011/2012 prof. RNDr. Hana Kolářová, CSc. proděkanka LF UP.
Za akademický rok 2012/2013 prof. RNDr. Hana Kolářová, CSc. proděkanka LF UP.
Ústřední knihovna Přírodovědecké fakulty MU Bc. Radmila Kouřilová.
ORIENTAČNÍ TÝDEN PRO STUDENTY PRVNÍCH ROČNÍKŮ Informační, poradenské a sociální centrum.
9/28/20161 ČESKÁ TECHNOLOGICKÁ PLATFORMA PRO POTRAVINY FINANCOVÁNÍ ČINNOSTI Plenární zasedání České technologické platformy pro potraviny Praha, duben.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
NABÍDKA PROGRAMŮ A KURZŮ CCV PF UJEP
„Okna technickým oborům dokořán“
Zdravé prostředí pro život je veřejná služba
Seminář pro výchovné poradce SŠ
E-learningový kurz e-learningu
Projekt „Věda do škol“ Pedagogická fakulta Univerzity Karlovy v Praze.
Konflikt, koření života
Krajský metodický kabinet NÁBYTKÁŘSTVÍ A DŘEVAŘSTVÍ
Ústřední knihovna Přírodovědecké fakulty MU
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Kariérové poradenství a podnikavost
Spotřebitelské vzdělávání dětí a mládeže Poznatky z praxe
Transkript prezentace:

Tato právní klinika je zaměřená na právo životního prostředí a správní právo. JUDr. Veronika Vlčková Garantka kliniky Garantka kliniky ADMINISTRATIVNĚ PRÁVNÍ KLINIKA

Výuka je vedena interaktivní formouVýuka je vedena interaktivní formou Seznámíte se s činností nevládníchSeznámíte se s činností nevládních organizací – zejména Hnutí Duha Olomouc Zúčastníte se exkurze na Sluňákov se exkurze na Sluňákov

Budete simulovat pohovory s klientem, ale i řešit reálné případyBudete simulovat pohovory s klientem, ale i řešit reálné případy Získáte praktické dovednostiZískáte praktické dovednosti Naučíte se týmové spolupráci Naučíte se týmové spolupráci Zúčastníte se práce v Studentské Zúčastníte se práce v Studentské právní poradně právní poradně

Street law – vyučování základů práva a ekologické výchovy na středních školáchStreet law – vyučování základů práva a ekologické výchovy na středních školách Informační projekty nejen pro PFUP (v letním semestru 2007 na téma: GMO, BIO a Fair Trade)Informační projekty nejen pro PFUP (v letním semestru 2007 na téma: GMO, BIO a Fair Trade)

PROPAGAČNÍ PLAKÁT K NAŠEMU INFO PROJEKTU

letní semestr akad. roku 2007/2008 Přihlášky budou k dispozici na webových stránkách CKPV: klinicke-pravni-vzdelavani/ Kdy se můžete na APK přihlásit?

Kde získáte více informací? klinicke-pravni-vzdelavani/ klinicke-pravni-vzdelavani/ JUDr. Veronika Vlčková :