Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

„Dejte uživatelům Vaší knihovny slovo.“. Realizační tým projektu PhDr. Ladislava Suchá (garantka projektu) Bc. Gabriela Šimková (tutorka e-kurzu) Bc.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "„Dejte uživatelům Vaší knihovny slovo.“. Realizační tým projektu PhDr. Ladislava Suchá (garantka projektu) Bc. Gabriela Šimková (tutorka e-kurzu) Bc."— Transkript prezentace:

1 „Dejte uživatelům Vaší knihovny slovo.“

2 Realizační tým projektu PhDr. Ladislava Suchá (garantka projektu) Bc. Gabriela Šimková (tutorka e-kurzu) Bc. Zuzana Vrbová (tutorka e-kurzu) Bc. Jitka Šteflová (tutorka e-kurzu) Bc. Veronika Juráková (PR a web podpora) Bc. Antonín Pokorný Bc. Barbora Vostatková

3 O projektu Projekt je unikátní aktivitou, jejímž hlavním cílem je pomoci knihovnám s orientací v rozsáhlé problematice výzkumů Cílem je vytvořit online zázemí pro všechny zájemce z knihovní praxe. Realizace projektu probíhá v úzké spolupráci s odborníky z oblasti knihovnictví, čtenářství, sociologie aj.

4

5 Portál http://vyzkumy.knihovna.cz/http://vyzkumy.knihovna.cz/ Místo pro všechny, kteří chtějí realizovat v knihovnách nějaký typ výzkumu a současně jim záleží na profesionalitě a odborném provedení. Na portálu najdete: Praktické informace vhodné pro realizaci výzkumů Informace o e-learningovém kurzu Základy výzkumů v knihovnách Připravujeme: Předem vytvořené šablony pro různé typy výzkumů

6

7 E-learningový kurz ZÁKLADY VÝZKUMŮ V KNIHOVNÁCH http://kurzy.knihovna.cz/course/view.php?id=24

8 Proč kurz absolvovat? Kurz je vytvořen odborníky na danou problematiku - sociology, výzkumníky z praxe aj. upraven pro potřeby knihovníků a informačních pracovníků, zohledňuje specifika výzkumů v knihovnách, obohacen o skutečné příklady z praxe, kurz je tutorovaný – s možností zpětné vazby, po absolvování kurzu získáte certifikát akreditovaný MŠMT.

9 Profil úspěšného absolventa: Umí definovat výzkumný problém a cíl. Vybere vhodný vzorek pro chystaný výzkum. Vytvoří metodologicky bezchybný dotazník. Správně vyhodnotí získaná data. Správně prezentuje získaná zjištění.

10 Kontaktujte nás… www: http://vyzkumy.knihovna.czhttp://vyzkumy.knihovna.cz e-mail: vyzkumy@knihovna.czvyzkumy@knihovna.cz


Stáhnout ppt "„Dejte uživatelům Vaší knihovny slovo.“. Realizační tým projektu PhDr. Ladislava Suchá (garantka projektu) Bc. Gabriela Šimková (tutorka e-kurzu) Bc."

Podobné prezentace


Reklamy Google