LOPOGOLF

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Do hry Do hry Do hry Do hry Pravidla
Advertisements

…..přijďte si s námi zahrát
Základní pohybový systém
Prezentace členství E R B I A G O L F C L U B o.s
Zeměpisná síť a zeměpisné souřadnice II
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
Okořín Nicola Čutková.
Jak vzniká mobilní stránka Seznamu
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
1. krok Vyplňte přihlašovací údaje. Formulář vyplňujte nejlépe v prohlížeci Google Chrom.
Co firma vlastně je? Co vyrábí? Jaké má pravidla? Kdo jí řídí? Zajímavosti? Caibrday systems comporeisen ® Black Bar ®
Sleanded.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.19 Téma: PowerPoint Číslo.
Obchodní prezentace systému PRACANT 2008 Věnujte této prezentaci 3 minuty Vašeho času a sami uvidíte, jak je jednoduché pracovat efektivněji.
FLORBAL.
PLÁŽOVÝ VOLEJBAL.
SYMFONICKÝ ORCHESTR Každý z nás si pro vás připravil krátké povídání.
Extreme Golf 1. Turnaj v extrémním golfu na sněhu.
Prezentace pečovatelské služby
BeCafe & BeGamePort Kdo jsme? Vyvíjíme software pro internetové kavárny a počítačové herny Poskytujeme software i kompletní servis ZDARMA.
Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových.
Textový editor.
Neoficiální mistrovství fotbalových přípravek české republiky v kategorii U10 Ivančice – neděle 13.května 2012.
Vybrali jsme si problém letního kina v Rumburku, protože si myslíme že je ve špatném stavu. (Nepromítá se, rozbité sedačky, atd..)
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
Za prvé je třeba vědět kam se chcete zaregistrovat. Také byste měli vědět jestli to stojí za to. Potom vyplnit tabulku. (další strana). autor Co je webová.
RINGO 1.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
STOLNÍ TENIS.
OBZORY V této prezentaci vás seznámíme s prvními šesti levely hry : Naše obec.
Mobilní salón krásy
Multimédia Multimediální prezentace Ročník: 8 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Multimédia 1 Ověřeno ve výuce:
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
Klubový zpravodaj. Obsah Co se tento měsíc stalo Novinky v klubu Naši členové + body Vaše inzerce Soutěž Poplatky Chat Co nás čeká… Překvapení na závěr.
PRAVIDLA VOLEJBALU pro malé sportovce
SQUASH „uzavřený sport“
VOLEJBAL 1.
Prezentace – Matematika
Házená Kateřina Horáková.
Witam na prezentace Layoness. Chci vám ukázat jakým způsobem můžete dostavat peníze spět z vaších nákupů.
Ubytování na Rovních Čermákovy Rovně.
Zoner Callisto V této prezentaci najdete různé návody a rady jak pracovat s programem Zoner Calisto.
IVANA BRABCOVÁ Jak na WEB … NODE.
PYRAMIDA Celá čísla.
LOPOGOLF
-Seznámení s webem : -Projití různých částí webu -Závěr.
Spustit hru Výukový materiál pro 6.ročník Autor materiálu: Mgr. Martin Holý Další šíření materiálu je možné pouze se souhlasem autora Jak hrát Velká vánoční.
Slovní úlohy HRA. Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kokory Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Mgr. Jitka Vystavělová Datum: 14.
Odčítání desetinných čísel Pexeso Spustit hru Výukový materiál pro 6.ročník Autor materiálu: Mgr. Martin Holý Další šíření materiálu je možné pouze se.
Hra (AZ kvíz) ke zopakování či procvičení učiva: Dělitelnost Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Šárka Macháňová. Dostupné.
Elektronické učební materiály - … stupeň Předmět Autor: Mgr. Roman Havlíček Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova 1.1 INDIACA.
Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů.
Indiaca Ročník: 4. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Netradiční sportovní hry Téma: Indiaca - pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek Vytvořeno.
CHAMBER GOLF CUP KARVINÁ 2017.
Základní škola Valašské Klobouky
Poznávej zlomky.
Pravidla… Kartičky odebírte po jedné z vrchu zamíchaného balíčku, takto vyložte obrázkem vzhůru 12 karet. Kdo z hráčů najde ve vyložených kartách kdekoli.
SK Benátky nad Jizerou z.s.
Faustball Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí
Ročník:  3. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
Odbíjená – základní pravidla
SOUTĚŽE PŘÍPRAVEK Mgr. Pavel Hudeček 1. Krajská Grassroots konference.
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková NÁZEV: VY_32_INOVACE_M_08_Hra TEMA: Hra
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
Tenis
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
Julie Kadlecová ZŠ a MŠ Ludgeřovice
Tajemství internetu Minule jsme si společně ukázali karty jednotlivých zařízení a říkali jsme si, že některá z nich se umí připojit na internet. Vzpomenete.
SOUTĚŽNÍ PROJEKT Lepší místo ve škole
Transkript prezentace:

LOPOGOLF

Co je to lopogolf?  Lopogolf je zmenšenina golfu s trochu jinými pravidly a hrou  Lopogolf se hraje lopatou na devítijamkovém hřišti  Pokud budete mít nejmenší počet odpalů, vyhrajete! Kliknutím zde spustíte krátké video ohledně hry Lopogolf

Historie Lopogolfu a jeho hřiště Historie Lopogolfu  Lopogolf vznikl asi před čtyřmi roky (2009) úplnou náhodou- při jedné oslavě narozenin jsme se rozhodli si zahrát na zahradě golf, ale protože jsme neměli hole, napadlo nás odpalovat golfový míček lopatkou. Ale až teprve v dubnu roku 2013 dostal Lopogolf ten správný kabát - web, nové jamky, klub Lopogolf a ještě další neméně podstatné doplňky. Historie hřiště  Hřiště vzniklo ve stejnou dobu jako Lopogolf. Nejprve mělo jenom tři jamky, počet se neustále zvyšoval, až se zastavil u počtu devět jamek. Proč jich je 9? Odpověď zní: Je to přesně polovina z počtu jamek velkého golfového hřiště, naše hřiště ale není bohužel tak velké. V současnosti se hřiště opravuje, aby bylo stále co zlepšovat a hřiště bylo ještě lepší než dřív.

Kde se nacházíme?  Náš areál se nachází v Ostravě- Martinově na ulici Martinovská  Je zde dobrá dostupnost jak na kole, pěšky, autem, tak i MHD  Zahrada je pravidelně upravována tak, aby bylo na ni možno hrát lopogolf co nejlépe. Autobus 51, 69- zast. U hůry Ulice Martinovská Lopogolf

Náš klub Lopogolf  Být v klubu Lopogolf nese řadu výhod a bonusů pro naše věrné hráče  Karta klubu Lopogolf vypadá takto:  Stačí se pouze bezplatně zaregistrovat Za návštěvu a hraní získáte body, za které si můžete vybrat dárek, nebo jiné výhody, např. vstupy zdarma atd. Výhody, které můžete čerpat za body, najdete na našich webových stránkách

LOPOGOLF  TĚŠÍME SE na vaši návštěvu !!! © Lopogolf 2013