Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Co firma vlastně je? Co vyrábí? Jaké má pravidla? Kdo jí řídí? Zajímavosti? Caibrday systems comporeisen ® Black Bar ®

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Co firma vlastně je? Co vyrábí? Jaké má pravidla? Kdo jí řídí? Zajímavosti? Caibrday systems comporeisen ® Black Bar ®"— Transkript prezentace:

1

2 Co firma vlastně je? Co vyrábí? Jaké má pravidla? Kdo jí řídí? Zajímavosti? Caibrday systems comporeisen ® Black Bar ®

3 Firma Hard Truck byla založena 31.12.2000. Byla to nejdřív taková pomyslná parta kamarádů, ale později se často stavěli opevnění (bunkry) které měli zabránit útoku nepřátel. Firma byla stvořená pro výrobu a stavbu bunkrů a zbraní. Firma později začala vytvářet programy na počítač, a však uvedla že firemní operační systém bude pro vždy Microsoft Windows 98 second editon. Firma vám ZDARMA nainstaluje operační systém dle vašeho rozhodnutí a doplní váš Windows programy které budete chtít využívat (MS office, Windows media player,…). Firma začínala přes počítače a neměla stálé sídlo až r.2005 se náhodou našlo místo (chata). To je o vzniku vše...

4 Firma Hard Truck 18 Wheels of Steel vyrábí operační systémy, zbraně, bunkry, štíty, programy na počítač atd. Programy na Windows 98 second editon najdete na strance www.paulie.webgarden.cz. Programy které budeme vytvářet jsou: hry, textové editory, přehrávače a tak různě.

5 Firma má své zákony a pravidla které se musí dodržovat. Mezi hlavní patří: Poslouchat velitele Neubližovat zvířatům Neodhazovat odpadky v přírodě (za porušení těchto zákonů je přímá výpověď) Vedlejších zákonů je víc a zde jsou ty s největší sazbou: Nadávání firmě, vymýšlení parodií na hymnu, firmu atd. (za porušení těchto zákonů je cenová sazba)

6 Firmu řídí velitel nebo jeho zástupce. Velitel má všechny pravomoce může kohokoliv vyhodit může editovat zákony atd. Zástupce může vylučovat zaměstnance (se souhlasem velitele)- musí udělat zkoušky kterými ukáže že může být zástupcem + psychycké testy. Nemá všechny práva jako velitel.

7 Firma má svojí vlastní hru. Má své občanské průkazy karty vstupu. Kreditní karty na výběr peněz nebo placení pokut (kartu může používat i člověk nezaměstnaný v naší firmě. Firma má dvě části: Caibrday Systems Comporeisen ® (systémová část firmy) Black Bar ® (občerstvení, jídlo, sídlo chata…) Firmu si můžete založit i vy! Bližší informace u velitele.

8 Vyrábí software pro osobní i firemní počítače. Vyrábí luky, šípy, staví bunkry, a dělá další zbraně a materiály. Nejdůležitější část firmy. Výroba kreditních karet, občanek, a dalších důvěrných průkazu. Bezpečnostní zařízení (alarmy, kódovací zařízení, automaty). Další softwarové a technické práce. Současný velitel této části: Radek Licehamr

9 Zajišťuje občerstvení pro zaměstnance. Poskytuje nocleh, jídlo, terasu. Poskytuje práci nezaměstnaným Vytváří párty, diskotéky, atd… Současný velitel Black Baru je Matěj Emmer

10

11 Autorská práva vyhrazena. Kopírování, veřejná produkce, upravování a ponechávání prezentace je porušení autorského zákona §7 Hardtruckého zákoníku a může být potrestáno pokutou až do 10.000 eur. Autor této prezentace je Martin Licehamr velitel firmy.


Stáhnout ppt "Co firma vlastně je? Co vyrábí? Jaké má pravidla? Kdo jí řídí? Zajímavosti? Caibrday systems comporeisen ® Black Bar ®"

Podobné prezentace


Reklamy Google