Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pravidla… Kartičky odebírte po jedné z vrchu zamíchaného balíčku, takto vyložte obrázkem vzhůru 12 karet. Kdo z hráčů najde ve vyložených kartách kdekoli.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pravidla… Kartičky odebírte po jedné z vrchu zamíchaného balíčku, takto vyložte obrázkem vzhůru 12 karet. Kdo z hráčů najde ve vyložených kartách kdekoli."— Transkript prezentace:

1 Pravidla… Kartičky odebírte po jedné z vrchu zamíchaného balíčku, takto vyložte obrázkem vzhůru 12 karet. Kdo z hráčů najde ve vyložených kartách kdekoli SET tří karet, vyřkne slovo SET a okamžitě ukáže ostatním karty SETu. Karty SETu úspěšný hráč odebere k sobě jako bod ze hry. Pokud hráč po zvolání SET nedokáže ukázat ostatním trojici karet SETu, nezúčastní se hry až do dalšího objevu SETu. Nelze-li z vyložených karet poskládat SET, vyloží se karta navíc. Nejsou-li v balíčku už karty a z vyložených nelze složit další SET, hra končí. Spočítají se body. SET je… Na každé kartě můžeme rozlišit čtyři vlastnosti: barvu, tvar, výplň a počet. Každá z vlastností má po třech možnostech. Celkem je 81 karet. SET je trojice karet, která má některé vlastnosti buď na všech kartách stejné a nebo právě zastoupené všemi třemi možnostmi.

2 Pravidla… Kartičky odebírte po jedné z vrchu zamíchaného balíčku, takto vyložte obrázkem vzhůru 12 karet. Kdo z hráčů najde ve vyložených kartách kdekoli SET tří karet, vyřkne slovo SET a okamžitě ukáže ostatním karty SETu. Karty SETu úspěšný hráč odebere k sobě jako bod ze hry. Pokud hráč po zvolání SET nedokáže ukázat ostatním trojici karet SETu, nezúčastní se hry až do dalšího objevu SETu. Nelze-li z vyložených karet poskládat SET, vyloží se karta navíc. Nejsou-li v balíčku už karty a z vyložených nelze složit další SET, hra končí. Spočítají se body. SET je… Na každé kartě můžeme rozlišit čtyři vlastnosti: barvu, tvar, výplň a počet. Každá z vlastností má po třech možnostech. Celkem je 81 karet. SET je trojice karet, která má některé vlastnosti buď na všech kartách stejné a nebo právě zastoupené všemi třemi možnostmi.

3 Pravidla… Kartičky odebírte po jedné z vrchu zamíchaného balíčku, takto vyložte obrázkem vzhůru 12 karet. Kdo z hráčů najde ve vyložených kartách kdekoli SET tří karet, vyřkne slovo SET a okamžitě ukáže ostatním karty SETu. Karty SETu úspěšný hráč odebere k sobě jako bod ze hry. Pokud hráč po zvolání SET nedokáže ukázat ostatním trojici karet SETu, nezúčastní se hry až do dalšího objevu SETu. Nelze-li z vyložených karet poskládat SET, vyloží se karta navíc. Nejsou-li v balíčku už karty a z vyložených nelze složit další SET, hra končí. Spočítají se body. SET je… Na každé kartě můžeme rozlišit čtyři vlastnosti: barvu, tvar, výplň a počet. Každá z vlastností má po třech možnostech. Celkem je 81 karet. SET je trojice karet, která má některé vlastnosti buď na všech kartách stejné a nebo právě zastoupené všemi třemi možnostmi.

4 Pravidla… Kartičky odebírte po jedné z vrchu zamíchaného balíčku, takto vyložte obrázkem vzhůru 12 karet. Kdo z hráčů najde ve vyložených kartách kdekoli SET tří karet, vyřkne slovo SET a okamžitě ukáže ostatním karty SETu. Karty SETu úspěšný hráč odebere k sobě jako bod ze hry. Pokud hráč po zvolání SET nedokáže ukázat ostatním trojici karet SETu, nezúčastní se hry až do dalšího objevu SETu. Nelze-li z vyložených karet poskládat SET, vyloží se karta navíc. Nejsou-li v balíčku už karty a z vyložených nelze složit další SET, hra končí. Spočítají se body. SET je… Na každé kartě můžeme rozlišit čtyři vlastnosti: barvu, tvar, výplň a počet. Každá z vlastností má po třech možnostech. Celkem je 81 karet. SET je trojice karet, která má některé vlastnosti buď na všech kartách stejné a nebo právě zastoupené všemi třemi možnostmi.

5 Pravidla… Kartičky odebírte po jedné z vrchu zamíchaného balíčku, takto vyložte obrázkem vzhůru 12 karet. Kdo z hráčů najde ve vyložených kartách kdekoli SET tří karet, vyřkne slovo SET a okamžitě ukáže ostatním karty SETu. Karty SETu úspěšný hráč odebere k sobě jako bod ze hry. Pokud hráč po zvolání SET nedokáže ukázat ostatním trojici karet SETu, nezúčastní se hry až do dalšího objevu SETu. Nelze-li z vyložených karet poskládat SET, vyloží se karta navíc. Nejsou-li v balíčku už karty a z vyložených nelze složit další SET, hra končí. Spočítají se body. SET je… Na každé kartě můžeme rozlišit čtyři vlastnosti: barvu, tvar, výplň a počet. Každá z vlastností má po třech možnostech. Celkem je 81 karet. SET je trojice karet, která má některé vlastnosti buď na všech kartách stejné a nebo právě zastoupené všemi třemi možnostmi.


Stáhnout ppt "Pravidla… Kartičky odebírte po jedné z vrchu zamíchaného balíčku, takto vyložte obrázkem vzhůru 12 karet. Kdo z hráčů najde ve vyložených kartách kdekoli."

Podobné prezentace


Reklamy Google