DISASTER RECOVERY Aneb – je potřeba počítat s každou možností, či hrozbou…

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kybernetické trestné činy v českém trestním zákoníku
Advertisements

INTELIGENTNÍ BUDOVY Doc. Dr. Ing. Michail Šenovský VŠB – TUO, FBI
Přístroje pro bezpečnostní funkce
SOX Zabezpečení serverovny. Zdroje elektrické energie  Co může nastat ?  Jak tomu zabránit ?
Ing. Rudolf Drga, Ph.D. Zlín 2014 Měření směrových charakteristik detektorů narušení Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně Fakulta aplikované informatiky Ústav.
Měření teploty Teplota je fyzikální veličina, značí se t.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Fyzika 7. ročník Síla Anotace
TEORETICKÉ OTÁZKY BEZPEČNOSTI
Nedostatek času pro nás důchodce by již neměl existovat. ČAS důchodců.
Nedostatek času pro nás už neexistuje. Každý člověk má jenom tolik minut, hodin a dní kolik jich využije.
Zabezpečovací technika
DISASTER RECOVERY Aneb – je potřeba počítat s každou možností, či hrozbou…
Zabezpečení emergentních přístupů do systému IZIP
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Koncepce environmentální bezpečnosti
U těles určujeme ve fyzice jejich vlastnosti – rozměr (velikost), hmotnost, objem, obsah, teplotu, barvu, tvar, tvrdost, stlačitelnost, sílu – kterou.
Josef Dočkal, Růžek Lukáš. Naše hlavní úkoly jsou detekce alfa záření, změření spektra radioaktivních prvků a na konec vše porovnat s jinými metodami.
Robert Mohos,3IT. Disaster Recovery Výskyt mimořádných událostí (katastrof, havárií) - Přírodní katastrofy (povodně, požáry, vichřice,...) - Zásah člověka.
Bezpečnost na lyžích.
Časová složitost algoritmů
…Vystupte na horu, přivezte dříví a budujte dům… Pachtíte se za mnoha věcmi a máte z toho málo… Ageus
Tato prezentace byla vytvořena
Prezentace pro Kraj Vysočina Jan Gregor
Robert Mohos,3IT. Disaster Recovery Planning  Plány pro obnovu činnosti po mimořádné události - Preventivní opatření - Zmírnění následků - Ulehčení obnovy.
FÁZE NÁCVIKU SLOHOVÉHO PROJEVU
Technologie.
29.1 Elektrický proud Základní fyzikální veličina Značka I
Moje prezentace Aneta Trpišovská
Projektový cyklus, analýza SWOT
 V souladu s Koncepcí vzdělávání v oblasti krizového řízení, schválenou usnesením Bezpečnostní rady státu ze dne 16. listopadu 2004 č. 14 a Plánem hlavních.
 Hodně štěstí :*  Jdi na start Jdi na start.  Kolik je =   
Ž ivot v č el Zdroje: O v č eli č kách V č ely musí opoušt ě t své komfortní a bezpe č né hnízdo v dob ě rojení, mnohem č ast ě ji ale.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Systémy moderních elektroinstalací.
Obsah Historie Dotační titul „Plzeňský kraj – bezpečný kraj a prevence kriminality“ Projekty Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje Projekt Kraje.
Sondy Vypracoval: Ing. Bc. Miloslav Otýpka Kód prezentace: OPVK-TBdV-IH-AUTOROB-AE-3-ELP-OTY-003 Technologie budoucnosti do výuky CZ.1.07/1.1.38/
Senzory pro EZS. Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Střední odborná.
Aktivní požární prevence památkových objektů Střední odborná škola požární ochrany a Vyšší odborná škola požární ochrany ve Frýdku-Místku Hasičský záchranný.
Chraňte si svá data. Úvod  Každý si pod názvem chraň si svá data představí něco jiné  V této prezentaci vám ukážu jak předejít zneužití dat a ztrátě.
© IHAS 2011 Tento projekt je financovaný z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu ČR.
MĚŘENÍ SÍLY Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Kamerové systémy na území MČ Praha 11 1.Městský kamerový systém hl. města Prahy 2.Kamerový systém MČ Praha 11 3.Multifunkční dohledové centrum 4.Vzdálená.
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY. Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
Přednáška Akce: Přednášející: Agnieszka Markiewicz | Sales Digital Products | Kärcher | TFM Kärcher Digital Solutions.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Ústav aplikované informatiky Ústav aplikované informatiky Kurz 715 / 2013 Ochrana utajovaných informací Fyzická.
Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblastVzdělávání v informačních a komunikačních technologiích.
OCHRANA PŘED POVODNĚMI § 63 ZÁKONA 254/2001 Sb.. Ochrana před povodněmi jsou opatření k předcházení a zamezení škod při povodních na životech a majetku.
Institut ochránce práv dětí
ANALÝZA RIZIK Středočeského kraje
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
K.O. kriteria Pojištění občanského majetku
Senzory pro EZS.
Bezpečnost hostů v hotelu, ochrana jejich zdraví a majetku
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY
VY_32_INOVACE_ Co je snímač
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Řád výkonu služby v jednotkách HZS podniků, SDH obcí a SDH podniků
Čím chci být až vyrostu M. Krátká.
INTELIGENTNÍ MOTORICKÝ ZÁMEK
Průřez domácí péčí Pracoviště ošetřovatelské péče Hana Pekárková
Rozcvička Aritmetický průměr
Úvod do matematické analýzy - pokračování 3
MĚŘENÍ SÍLY Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Sušenčino cukrářství Tento web vznikl roku 2011.Díky tomuto webu se můžete podívat jaké cukroví,dorty pro vás máme připravený.
BEZPEČNOSTNÍ PLÁN - organizačně provozní řád RZ
Senzory pro EZS.
Nové typové plány v roce 2018
Odpor.
Musíme… a nebo „Musíme“?
Transkript prezentace:

DISASTER RECOVERY Aneb – je potřeba počítat s každou možností, či hrozbou…

Takový plán je potřeba, o tom není pochyb…

Vše záleží na rozsahu škod…  Kolik máme prostředků na obnovu  Co je důležitější a co může počkat

Nikdy by se nám nemělo stát, že přijdeme o vše ! Jak toho docílit ? Vždy chránit svá data úměrně k jejich cennosti a velikosti našeho rozpočtu. Mít od všeho nějakou zálohu. Dosáhnout co nejmenšího počtu lidí, kteří „mají od všeho klíče“.

Prevence vůči vstupu neoprávněných osob  Bezpečnostní dveře -protipožární -vodotěsné -izolační vlastnosti  Přístupový systém na otisk prstu a kód

Alarmy a signalizace  Požární signalizace – detekce kouře, měření teploty  Pohybový senzor  Teplotní snímač přímo v komponentech

Děkuji za pozornost Tento projekt byl možností, jak se seznámit s oblastí našeho oboru, na které hodně záleží a kterou nesmíme opomíjet. Zdaleka jsme se při něm nesetkali se vším, co by nás mohlo potkat, ale díky tomuto úvodu budeme na krizové situace moci reagovat racionálněji a s chladnější hlavou…