Vladimír Ort Most, 28.března 2011. Možnosti čerpání - ESF projekty - škola jako žadatel, OPVK, globální granty ESF systémové.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Hana Procházková (Úřad práce Pardubice)
Advertisements

Vzdělávání pro konkurenceschopnost mýty a příležitosti Ing. Markéta Novotná Praha.
Zpracovala: Mgr. Ivana Múčková, EU-OP VK-III/2 ICT DUM 438
Evropský sociální fond v kontextu politiky soudržnosti Ing. Světlana Navarová, vedoucí oddělení řízení a implementace JPD 3, MPSV.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Konference „k projektu Moderní metody profesního vzdělávání“ Martina Volná Krajský úřad Moravskoslezského kraje.
UDRŽITELNOST v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009.
Smlouva o realizaci grantového projektu v rámci globálního grantu CZ.1.07/ Zvyšování kvality ve vzdělávání ve Středočeském kraji Operačního programu.
Operační program Rozvoj lidských zdrojů 1 OPERAČNÍ PROGRAM ROZVOJ LIDSKÝCH ZDROJŮ MPSV - Odbor řízení pomoci z ESF Konference k ESF – Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
1 Možnosti financování vzdělávacích programů pro zaměstnance v rámci OP LZZ Prezentující Ing. Lenka Piruchová.
Evropský sociální fond a podpora zaměstnávání
Projekty na podporu cílů vzdělávací politiky ČR v kontextu Lisabonské strategie a dalších iniciativ EU Jana Švecová MŠMT odbor pro záležitosti EU 20.října.
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI globální grant OP VK Ing. Monika Čermáková Bc. Michal Hnízdo Porada ředitelů škol a školských zařízení.
TÝDNY VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH V LIBERECKÉM KRAJI 2009 GLOBÁLNÍ GRANT PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ 21. srpna 2009.
Evropský sociální fond v Karlovarském kraji „ESF – rovné příležitosti pro všechny“ Úřad práce v Karlových Varech Mgr. Martina Hronková oddělení správy.
Projekty jsou Výzvy Mgr. Martina Sýkorová. Projektový záměr Zformulovat si v bodech, co chci uskutečnit s pomocí prostředků nabízených v grantech – Obsah,
Projekt Zkvalitnění vzdělávání pedagogických pracovníků v oblasti udržitelného rozvoje na školách Jihočeského kraje RČ: CZ.1.07/1.3.06/
RPS/CSF Technická pomoc RPS Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Zkušenosti ze spolupráce státního a neziskového sektoru při realizaci projektů financovaných z ESF Ing. Vladimír Kváča, Ph.D. Ministerstvo práce a sociálních.
VŠFS Kombinované studium Letní semestr 2011 Most.
Další vzdělávání v ČR Konference UNIV 2 KRAJE , Liblice.
1 Operační program Rozvoj lidských zdrojů Úřad práce v Plzni, oddělení implementace projektů ESF Martina Bydžovská.
Způsoby podávání projektů na úrovni krajů Příprava financování projektů internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod, 18. –
Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost (2007 – 2013) Jihlava, 18. června 2007.
1 Strukturální fondy EU – Operační programy VpK, VaVpI, PI Vladimír Kebo SRVŠ, Praha, 20. listopadu Sněm rady vysokých škol.
Strategické plánování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji Konference IDEON Pardubice Podpora poskytování DV v PK.
1 PODPORA DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ v Ústeckém kraji Ústí nad Labem Současnost a budoucnost dalšího vzdělávání.
Program rozvoje venkova aktuální stav implementace
Informace o zahájení realizace operačních programů Cíle 1 OP RLZ - Aktuální stav MV RPS, 12. ledna 2005 Ministerstvo práce a sociálních věcí, odbor řízení.
Členství ČR v EU II. Podmínky pro tvorbu projektu.
Další vzdělávání v ČR Konference UNIV 2 Kraje , Otrokovice.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Strukturální fondy EU a priority MŠMT Ondřej Liška ministr školství, mládeže a tělovýchovy.
Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Závěrečná konference globálních grantů Operačního.
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Ústeckém kraji Most
1 PODPORA DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ v Ústeckém kraji Ústí nad Labem Současnost a budoucnost dalšího vzdělávání.
OPERA Č NÍ PROGRAM VZD Ě LÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR.
"Budete-li dobře pečovat o své tělo, vydrží Vám po celý život" George Coevoet.
1 TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast.
Aktuální stav dalšího vzdělávání a vize do budoucna Rekvalifikace a dílčí kvalifikace ; Monika Pokorná.
12. listopadu 2008Ing. Petra Zlámalová I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Oblast podpory 2.3 Lidské zdroje ve výzkumu a vývoji Výzva.
Uznávání výsledků neformálního vzdělávání a informálního učení v sítích škol poskytujících vzdělávací služby pro dospělé Projekt je financován Evropským.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost P U B L I C I T A 17. března 2010 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA.
Podpora vzdělávání prostřednictvím OP Rozvoj lidských zdrojů a OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Ing. Jan Vitula MŠMT.
Projekt „Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje Reg.č. CZ.1.07/1.1.00/ Zadávání veřejných zakázek Ing. Jana Nedrdová Ústí nad Labem,
I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n í Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociální fondem a státním rozpočtem ČR. Operační.
PŘÍPRAVA PROJEKTŮ NA SŠ Autor: Jana Bartoňová.  Fondy EU  Programové období  OP VK  Zkušenosti s projekty v OPVK +dokumenty  Benefit7  Programové.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost P U B L I C I T A
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
Oblast podpory 1. 3 Další vzdělávání pracovníků škol a školských zařízení v Ústeckém kraji II 2. Výzva 2. etapa globálních grantů Seminář pro žadatele.
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
DOTACE A TRANSFERY Z ÚČETNÍHO HLEDISKA A JEJICH VLIV NA HOSPODAŘENÍ
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Prioritní osa 3 - výzva č. 25 a 27
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Úvodní konference projektu UNIV 2 KRAJE, PRAHA
Informace o výzvách SC 1.1 a SC 1.2. IROP
GLOBÁLNÍ GRANTY LIBERECKÉHO KRAJE OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST BUDOUCÍ VÝZVY.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost globální granty - aktuální stav Rada pro rozvoj lidských zdrojů Jihomoravský kraj
Cesta rozvoje středních škol v Jihomoravském kraji
Aktuální stav dalšího vzdělávání a vize do budoucna
Pracovní skupina Parkoviště P+R
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost globální granty Krajský úřad Jihomoravského kraje odbor regionálního rozvoje/odd. evropských dotací.
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
  Další vzdělávání v ČR Konference UNIV 2 Kraje , Liberec.
Příprava operačních programů
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI
Podpora procesů uznávání
  Další vzdělávání v ČR Konference UNIV 2 Kraje Karlovy Vary.
Transkript prezentace:

Vladimír Ort Most, 28.března 2011

Možnosti čerpání - ESF projekty - škola jako žadatel, OPVK, globální granty ESF systémové projekty MŠMT- NÚOV Výběrová řízení na realizaci DV Komerční realizace – s podnikem, samoplátci apod. Podpora poskytování DV v Ústeckém kraji

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost - OPVK Oblast podpory: 3.2 Podpora nabídky dalšího vzdělávání Název globálního grantu: Podpora nabídky dalšího vzdělávání v Ústeckém kraji Datum vyhlášení výzvy: Datum zahájení příjmu listinné podoby žádostí: Datum ukončení příjmu žádostí v listinné podobě: ve 12 hodin Operační program: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Částka pro tuto výzvu: Kč Datum ukončení výzvy: Podpora poskytování DV v Ústeckém kraji

Ústecký kraj- OPVK, OP podpora nabídky DV Aktuální výzvy : ustecky.cz/vismo/zobraz_dok.asp?id_org=450018&id_ ktg=98306&p1= ustecky.cz/vismo/zobraz_dok.asp?id_org=450018&id_ ktg=98306&p1= Výsledky 2. výzvy : Specifikace Výzvy : Realizace vzdělávání v OP 3.2 – metodický dopis MŠMTmetodický dopis MŠMT Podpora poskytování DV v Ústeckém kraji

Systémové projekty OPVK Podpora poskytování DV v Ústeckém kraji

Výzva č. 36 Podpora poskytování DV v Ústeckém kraji

Podpora poskytování DV v Ústeckém kraji

Komerční realizace DV Trvale udržitelná v období po roce 2015 Škola jako místní centrum – samostatný celek Strategie poskytování DV Analýza stavu Stanovení cíle Stanovení cesty - způsobů, jak k cíli dojít Jak zjistíme, že jsme v cíli … Podpora poskytování DV v Ústeckém kraji

Děkuji za pozornost Vladimír Ort Podpora poskytování DV v Ústeckém kraji