Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Oblast podpory 1. 3 Další vzdělávání pracovníků škol a školských zařízení v Ústeckém kraji II 2. Výzva 2. etapa globálních grantů Seminář pro žadatele.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Oblast podpory 1. 3 Další vzdělávání pracovníků škol a školských zařízení v Ústeckém kraji II 2. Výzva 2. etapa globálních grantů Seminář pro žadatele."— Transkript prezentace:

1 Oblast podpory 1. 3 Další vzdělávání pracovníků škol a školských zařízení v Ústeckém kraji II 2. Výzva 2. etapa globálních grantů Seminář pro žadatele Ústí nad Labem, 14. 2. 2012.

2 Obecné informace  Číslo globálního grantu: CZ.1.07/1.3.49  Název globálního grantu: Další vzdělávání pracovníků škol a školských zařízení v Ústeckém kraji II  Celková alokace: 31 349 151,40 Kč  Minimální výše podpory 2 000 000 Kč  Maximální výše podpory 6 000 000 Kč

3 Příjemci podpory  Školy a školská zařízení  Vysoké školy  Ostatní vzdělávací instituce  Nestátní nezisková organizace Podrobný popis oprávněnosti žadatele je uveden v Příručce pro žadatele.

4 Cílová skupina  Pracovníci škol a školských zařízení  Vedoucí pracovníci škol a školských zařízení

5 Podporované aktivity 1.Podpora profesního rozvoje pedagogických pracovníků škol a školských zařízení v oblasti kurikulární reformy. 2.Podpora profesního rozvoje pedagogických pracovníků škol a školských zařízení pro využívání ICT ve výuce.

6 3.Podpora profesního rozvoje pracovníků škol a školských zařízení pro udržitelný rozvoj. 4.Zvýšení dostupnosti, kvality a atraktivity nabídky dalšího vzdělávání pro nepedagogické pracovníky škol a školských zařízení. 5.Zvyšování kompetencí řídících pracovníků škol a školských zařízení v oblasti řízení a personální politiky.

7 Realizace DVPP (další vzdělávání pedagogických pracovníků) a)Může být již akreditované MŠMT a akreditace bude doložena k žádosti jako příloha č. 6. b)Akreditace musí být získána nejpozději do ukončení projektu.

8 1.3 – Monitorovací indikátory, které se VYPLŇUJÍ v BENEFITOVÉ žádosti. Kód ind.Indikátor 07.41.10Počet podpořených osob – klienti služeb 07.41.20Počet podpořených osob - poskytovatelé služeb 06.43.10Počet nově vytvořených/inovovaných produktů 06.43.12 Počet nově vytvořených/inovovaných produktů s komponentou ŽP 06.43.13 Počet nově vytvořených/inovovaných produktů s komponentou ICT 06.43.19 Počet nově vytvořených/inovovaných produktů výhradně zaměřených na žáky se speciálními vzdělávacími potřebami 07.46.01muži 07.46.02ženy

9 Specifická kritéria  Synergie aktivit projektu s Regionálním operačním programem NUTS2 Severozápad nebo jinými OP.  Udržitelnost aktivit projektu.  Aktivity projektu zaměřeny na vzdělávání nepedagogických pracovníků škol a školských zařízení.

10  Aktivity projektu jsou zaměřeny na podporu vzdělávání vedoucích pracovníků ZUŠ a školských zařízení.  Podrobné rozpracování obsahu metodických dokumentů a nástrojů k realizovanému DVPP.

11 Povinné přílohy  Příloha č. 1 – Doklad o právní subjektivitě.  Příloha č. 2 – Stanovisko zřizovatele.  Příloha č. 3 – Analýza/ šetření potřebnosti realizace projektu.  Příloha č. 4 – Popis aktivit v době udržitelnosti.

12 Nepovinné přílohy  Příloha č. 5 – Čestné prohlášení o zařazení projektu do IPRM.  Příloha č. 6 – Podrobné rozpracování obsahu metodických dokumentů a nástrojů, je – li v projektu realizováno DVPP.  Další nepovinné přílohy.

13 Děkuji za pozornost. Mgr. Hana Hejlová hejlova.h@kr-ustecky.cz 475 657 583 hejlova.h@kr-ustecky.cz


Stáhnout ppt "Oblast podpory 1. 3 Další vzdělávání pracovníků škol a školských zařízení v Ústeckém kraji II 2. Výzva 2. etapa globálních grantů Seminář pro žadatele."

Podobné prezentace


Reklamy Google