Vypracoval: Pavel Kohout Jedna slepička žila na statku na obrovském dvoře se spoustou jiných slepiček. Tady se všechny od sluníčka promenovaly, kdákaly,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kamila Kopecká Denisa Brusová DOMÁCÍ ZVÍŘATA. Kamila Kopecká Denisa Brusová DOMÁCÍ ZVÍŘATA.
Advertisements

O slepičce,která nechtěla snášet vajíčka Autor: Lukáš Herák.
Tesák Vlkodlaka Veronika Synková.
Příběh o chudé dívce, která ke štěstí přišla…
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
Jedno odpoledne neb co potkáme a procházce 7.Února 2014.
VY_32_INOVACE_Čj-Ml 6.,7.08 Anotace: Prezentace je zaměřena na shodu podmětu s přísudkem. Žáci si procvičí učivo na několika cvičeních. Vzdělávací oblast:
Pekelný advent autor: Jan Sviták.
Medovníkový domček Perníková chaloupka
Většinu cesty jsme jeli vlakem Vypadal asi takhle:
Pohádka o vodníčkovi Vodníčkova rodina
Práce s pohádkou - poznej podle úryvku
Výuková prezentace pro 4. ročník ZŠ, Přirodověda Jan Mayer.
Dopis od Boha.
Poučná pohádka pro malá čuňátka
která má pravdu i dnes……
Začalo to vše dramaticky, jezevec a auto mých páníčků. Jezevec to už nerozchodil, autíčko až po třech dnech čekání na nějaký nový blbý chladič, či co……
Růžová Karkulka Autor: JIŘÍ UHERKO.
1. kapitola Jedna slepička žila na statku na obrovském dvoře se spoustou jiných slepiček. Tady se všechny od sluníčka do sluníčka promenovaly, kdákaly,
Autor Autor : Václav Václav Neubauer. Kapitola první 1.část Jedna slepička žila na statku na obrovském dvoře se spoustou jiných slepiček.Tady se všechny.
,,O slepičce, která nechtěla snášet vajíčka“
Projekt 3.B Pohádkový svět K.J.Erbena
O poslušných kůzlátkách
Autor: Dedek Tomáš KAPITOLA 1 Jedna slepička žila na statku na obrovském dvoře se spoustou jiných slepiček. Tady se všechny od sluníčka do sluníčka promenovali,
Autorka: Koltunová Kristýna 1 kapitola Jedna slepička žila na statku na obrovském dvoře se spoustu jiných slepiček. Tady se všechny od sluníčka do sluníčka.
O Karkulce Autor: Kroupa Michal 1.Kapitola V jedné rodině žila jedna hodná a milá dívenka. Každý jí měl rád, ale maminka s babičkou jí milovaly ze všech.
Zájmena Mgr. Renata Nogolová
MALÁ JARNÍ POVÍDKA.
Červená Karkulka Autor:Michaela Rohlíková.
O pohádce Červená Karkulka
Jednou takhle ráno si pejsek a kočička řekli, že půjdou do lesa na jahody. A tak se vydaly do lesa.
CIRKUS PŘEČTĚTE SI POZORNĚ POVÍDKU. Ráno na zelené louce za městem ještě nic nebylo. Rostla tam jen tráva, kterou nikdo nesekal. Když ale šel Jirka.
,,O slepi č ce, která necht ě la snášet vají č ka” Autor: Jana Wagenknechtová.
Kapitola 1 Jedna slepička žila na statku na obrovském dvoře se spoustou jiných slepiček. Tady se všechny od sluníčka do sluníčka promenovaly, kdákaly,
Autor: Adam Škoda Před nedávnem žil jeden muž který si říkal Bajt-Men… Před nedávnem žil jeden muž který si říkal Bajt-Men… Ahoj! …nedělaly mu problémy.
Lekce od divokých hus Neznámý autor Napadlo Tě už někdy zamyslet se nad tím, proč létají divoké husy v hejnu ve tvaru V?
Napsala a vytvořila: Madlenka
O slepičce,která nechtěla snášet vajíčka Autor:František Šando.
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
Bylo nebylo ... Před dlouhou, dlouhou dobou existoval ostrov, na kterém žily všechny pocity člověka: dobrá nálada, smutek, vědění … a kromě ostatních různých.
Interpunkce v souvětí Cvičení.
L MSP Z V B Sedm věží celý hrad střeží. Každá věž tu něco skrývá, Některá i netopýra. V jiné bydlí šedá myš, V které, to ty jistě víš.
Základní škola a Mateřská škola Řepníky
Příběh Bylo jedno krásné místo na Zemi a jmenovalo se Šumava. A bylo tam ještě jedno krásné místo Lesní království. Rostlo tam hodně.
Autorka: Vendula Szappanosová Byl jednou jeden medvídek jménem Davídek. Žil v lese i s jeho kamarády myškou Adélkou, vlkem Petrem a sovou Michalkou.
O KOHOUTKOVI A SLEPIČCE Práce s pohádkou. Realizace –
Číslo DUM: VY_32_INOVACE_10 Autor: Mgr. Kateřina Sigmundová Vytvořeno: Anotace: Tento materiál slouží k procvičování přídavných jmen ve 3.
VY_32_INOVACE_36_Domácí zvířata Základní škola Jindřicha Pravečka Výprachtice 390 Reg.č. CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Mgr. Žaneta Fiebigerová.
ZŠ a MŠ Kateřinice, okres Vsetín projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č. DUMu: VY_12_INOVACE_02_14_Literatura v životě dětí Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Pohádka o Koblížkovi Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
I. Z á k l a d n í š k o l a Z r u č n a d S á z a v o u
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Lenka.
Práce s textem úryvku z pohádky.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okr
Pohádka o Koblížkovi Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
Vypracovala Daniela Kubů ZŠ a MŠ Malý Újezd
Snad vás pobavím stejně, jako ty obrázky mne!
ČESKÝ JAZYK - ČTENÍ Z POHÁDKY DO POHÁDKY
O slepičce která nechtěla snášet vajíčka
Bylo nebylo ... Před dlouhou, dlouhou dobou existoval ostrov, na kterém žily všechny pocity člověka: dobrá nálada, smutek, vědění … a kromě ostatních různých.
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
ADÉLA KUTILOVÁ studentka kvarty Růžená / anglický tábor
Levým tlačitkem můžeš přecházet mezi snímky
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
Název školy ZŠ Zlonice, okres Kladno Adresa školy
Levým tlačitkem můžeš přecházet mezi snímky
Hody, hody, doprovody, jaro už je vskutku tady....
Snad vás pobavím stejně, jako ty obrázky mne!
Transkript prezentace:

Vypracoval: Pavel Kohout

Jedna slepička žila na statku na obrovském dvoře se spoustou jiných slepiček. Tady se všechny od sluníčka promenovaly, kdákaly, pilně snášeli vajíčka a večer se v útulném kurníku posadily na hřad a sladce spaly až do rána. Jednoho dne se to slepičce omrzelo, nudila se na dvoře a řekla si, že se vydá na cestu, aby poznala svět a lidi.

Jak tak pochodovala, potkala hejno kačen. Pozdravila a kačer ji přátelsky zval, aby se s ní vypravila na lov myší. Jenž slepička neuměla plavat.

Za nějakou dobu šla proti ní kočka. Ta zase nabídla slepičce, aby se s ní vypravila na lov myší. Jenže slepička jaktěživa myši nechytala

Putovala, putovala, když na ni najednou někdo zaštěkal. Byl to velký pes.,,Kousek od tud jsem si zahrabal chutnou kost,“povídal.,,Pojď se mnou, zvu tě na hody.“Kosti slepička tady nejedla. Nejradši ze všeho zobala zrníčka.

A pohádky je konec