Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Advertisements

Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
Ústav pedagogických věd
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
Vedlejší specializace MARKETING (3MK)
Představení bakalářských oborů – Uchazeči NÁRODOHOSPODÁŘSKÁ FAKULTA.
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
Výzva č. 31 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.4 Partnerství a sítě Mgr. Martina Jedličková.
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
INOVACE V PODNIKU Inovace předmětu v rámci studijního oboru
Prezentace společnosti Metrostav a.s.
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
Magisterský obor Ekonomika a řízení elektrotechniky a energetiky.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková, MŠMT Pardubice, 2.dubna 2004 Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková,
 Pilotní kurz pro pedagogy MUDr. Iveta Matějovská, CSc.
VŠFS P.B.. prezentace VŠFS, Partneři Generální partner Hlavní partneři.
Vysoká škola ekonomická v Praze. Veřejná vysoká škola založená v roce 1953 Cca studentů Studijní programy: –bakalářské (3 roky) –navazující magisterské.
Brno International Business School Britské vysokoškolské programy Ing. Zdeněk Urban, MBA Britské vysokoškolské programy Ing. Zdeněk Urban, MBA.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Junior Achievement je mezinárodní vzdělávací nezisková organizace. Česká kancelář Junior Achievement byla založena panem Tomášem Baťou v roce Jejím.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
1 Pedagogické kolegium Program 1. Reakreditace předmětů Reakreditace předmětů 2. Akreditace nových předmětů a zneaktivnění předmětů Akreditace.
Daniel Jirkovský Ústav ošetřovatelství UK 2. LF a FN Motol
Studijní program Ekonomika a management
Studijní program EKONOMIKA A MANAGEMENT. Charakteristika studijního programu „Účetnictví a daně“ Ekonomika a management Studijní obor je nabízen v rámci.
KONFERENCE „VĚDA, MANAGEMENT A LIDSKÉ ZDROJE“ SENÁT PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY 1. PROSINCE 2011 HLAVNÍ SMĚRY PROJEKTU NAKI „ EFEKTIVNÍ METODIKY PODPORY.
Modulární systém výuky na VŠP, a.s. CÍL = kvalitní, evropské a moderní studijní programy a obory Renáta Nešporková.
Počáteční tutoriál 2. semestru Setkání s proděkanem pro pedagogiku a informatizaci
1 Pedagogické kolegium Program 1. Dislokace fakulty v souvislosti s dostavbou rajské budovy Dislokace fakulty v souvislosti s dostavbou.
Studijní program /obor Speciální pedagogika na Pedagogické fakultě MU
Příprava učitelů ekonomických předmětů pro střední školy a VOŠ Prof. Ing. Ondřej Asztalos, CSc.
1 Pedagogické kolegium Program 1. Dislokace FPH v rajské budově Dislokace FPH v rajské budově 2. Informace o setkání studentů s vedením.
1 Pedagogické kolegium Program 1. Akreditace předmětů a vedlejších specializací F4 Akreditace předmětů a vedlejších specializací F4 2. Akreditace.
Závěrečný tutoriál 4. semestru Setkání s proděkanem pro pedagogiku a informatizaci
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání 2
Modernizace výuky praktických dovedností studentů FZV a LF UP v Olomouci doc. PhDr. Jana Marečková, Ph.D. a kol. Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Dejvice Matěj Volf Seminář Město v dějinách Aktivita č. 1 Praha – město našeho života Projekt č. CZ.2.17/3.1.00/36097, podpořený Evropským sociálním fondem.
Ústav pedagogických věd Filozofická fakulta Masarykovy univerzity
Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze.
MY A TOPSEC současnost a budoucnost. Obsah prezentace  Splněná očekávání  Přednášky  Další aktivity  Budoucnost  Přednášky  Kontakty  Organizace.
1 Inovace vzdělávacího procesu založeného na získávání kompetencí prostřednictvím výstupů z učení ve studijních oborech PODNIKÁNÍ
Kvalitativní výzkum v pedagogických vědách: posílení profesních kompetencí absolventů Opera č ní program Rozvoj lidských zdroj ů Evropský sociální fond.
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Personální plán pro podnikatelský plán
Struktura podnikatelského plánu
Personální strategie mezinárodní firmy
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Zájem o studium na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné se zaměřením.
Magisterský studijní program N 6208 Ekonomika a management Obor Management a marketing.
Stručná prezentace Vysoké školy sociálně-správní v Havířově.
ODDĚLENÍ ZAHRANIČNÍCH STYKŮ (OZS) ozs.vse.cz MOŽNOSTI STUDIA V ZAHRANIČÍ.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Seminář k doktorskému studijnímu programu Zlín.
Uplatnění absolventů VŠE. Rozvojové a poradenské centrum VŠE  Uplatnění absolventů VŠE a hodnocení absolvovaného studia  Rozvojové a poradenské centrum.
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
PORADENSKÉ CENTRUM ZF JU V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Bohumila Voženílková Zdeněk Štěrba Katedra rostlinné výroby Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Vlastní myšlenkou Vlastní cestou.
MAGISTERSKÝ STUDIJNÍ PROGRAM: HOSPODÁŘSKÁ POLITIKA A SPRÁVA
Ostravská univerzita (1991 → )
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
PEDAGOGICKÉ VEDENÍ STUDENTŮ Garant: Mgr. Anna Krátká, Ph.D
Informační schůzka pro zájemce o doktorské studium
O nás Univerzita s TRADICÍ – založena 1999
Studijní obor Management sportu
Univerzita Jana Amose Komenského Praha
Transkript prezentace:

Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze

Učební programy Učební programy Bakalářské studium  Podniková ekonomika a management (Čj, Rj)  Arts management (Čj) Magisterské studium  Podniková ekonomika a management (Čj)  Arts management (Čj)  International Management (Aj) Doktorské studium  Podniková ekonomika a management (Čj, Aj)  Ekonomie (Čj, Aj)

Vedlejší specializace Vedlejší specializace V průběhu magisterského studia lze vybírat z následujících vedlejších specializací Analytik finančního sektoru Manažer kultury a umění Poradce – auditor Ekonomika nestátních neziskových organizací Finanční manažer Personální management Management kvality a Lean Six Sigma Logistika – mezinárodní přeprava a zasilatelství Management inovací Marketing Malé a střední podniky v tržním prostředí Ekonomika sportu Manažerská sociologie a psychologie

Programy celoživotního vzdělávání Programy celoživotního vzdělávání MBA studium  2,5 leté studium Kurzy dle požadavků zákazníků  exekutivní vzdělávání  odborné kurzy Kontakt: International School of Business and Management

Mezinárodní aktivity Mezinárodní aktivity studijní pobyty na partnerských školách  115 studijních, zpravidla semestrálních pobytů zapojení hostujících profesorů do výuky  výuka hostujícími profesory více jak 30-ti kurzů  možnost výběru ze 70-ti kurzů v angličtině spolupráce se zahraničními partnery

Kluby absolventů Kluby absolventů Fakulty  CEMS  Honors Academia 

Nabídka certifikace Microsoft a Adobe Microsoft Office Specialist Microsoft Technology Associate Adobe Certified Associate Bližší informace: Katedra managementu Ing. Lucie Vrbová Nabídka pro studenty

Rozvoj znalostí a kompetencí studentů a vyučujících VŠE v oblasti řízení projektů a jejich certifikace. CZ.2.17/3.1.00/32608 Tento projekt je financován z prostředků Evropského sociálního fondu a rozpočtu hl. města Prahy v rámci Operačního programu Praha Adaptabilita. Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Katedra managementu Fakulty podnikohospodářské nabízí certifikace v projektovém řízení Certifikace projektového řízení na VŠE v Praze! Získejte mezinárodně uznávaný certifikát Udělejte první krok k získání zajímavého zaměstnání

Rozvoj znalostí a kompetencí studentů a vyučujících VŠE v oblasti řízení projektů a jejich certifikace. CZ.2.17/3.1.00/32608 Tento projekt je financován z prostředků Evropského sociálního fondu a rozpočtu hl. města Prahy v rámci Operačního programu Praha Adaptabilita. Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Úspěšným kandidátům uhradíme náklady na zkoušku! Více informací na či Získejte profesní certifikace v oblasti projektového řízení! PMI Certified Associate in Project Management (CAPM)® CompTIA Project+ IPMA D PRINCE2® Foundation při doložení praxe pak i IPMA C PMI Project Management Professional (PMP)® a další

Projekt CZ.2.17/3.1.00/36169 Implementace praxe do výuky na katedře podnikové ekonomiky VŠE v Praze Evropský sociální fond Praha a EU – Investujeme do vaší budoucnosti Nová vedlejší specializace F3, Katedra podnikové ekonomiky 3FN Fundraising Garant Ing. Petr Boukal Ph.D.

Nová vedlejší specializace 3FN Fundraising Získání praxe v ověřených organizacích pod vedením mentora Jak založit, směrovat a řídit sociální business Praktické vyzkoušení financování organizace Jednotlivé předměty vyučují také odborníci z praxe! Znalosti jsou přenositelné i na ziskový business, viz hodnocení naší předchozí VS: kpe.fph.vse.cz/pedagogika/vedlejsi-specializace/3en/ kpe.fph.vse.cz/pedagogika/vedlejsi-specializace/3en/ = uplatnění jak v ziskovém, tak neziskovém sektoru

studentpodnikatel.vse.cz Tento projekt je financován z prostředků Evropského sociálního fondu a rozpočtu hl. města Prahy v rámci Operačního programu Praha Adaptabilita. Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Inovované předměty na FPH VŠE více na:

LÁKÁ VÁS PROSTŘEDÍ MEZINÁRODNÍCH FIREM? UDĚLEJTE DALŠÍ KROK SPRÁVNÝM SMĚREM

Establishing „New HR“ Pay for Performance Connected to Business