Čím chci být Zpracovala: Mgr

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
HOSTINA U SÝKORY – vyjmenovaná slova po S
Advertisements

O PYŠNÉM NETOPÝROVI– vyjmenovaná slova po P
VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Základní škola a mateřská škola T.G. Masaryka Milovice, Školská 112, Milovice projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
KRÁL ATLET – vyjmenovaná slova po V
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
DRUHY PŘÍSLOVEČNÝCH URČENÍ A TVOŘENÍ PŘÍSLOVEČNÝCH VĚT
Cestopis Zpracovala: Mgr
Německá gramatika – slovosled
Spojovací výrazy Zpracovala: Mgr. Martina Kadlčková Květen 2013
Test D6 - 1 Zpracovala: Mgr
Už zase skáču přes kaluže
Dopis Zpracovala: Mgr. Martina Kadlčková Listopad 2012 Výukový materiál je určen pro žáky 6. ročníku. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací.
Úvaha Zpracovala: Mgr. Martina Kadlčková Březen 2013
Číslovky Zpracovala: Mgr. Martina Kadlčková Březen 20123Výukový materiál je určen pro žáky 6. ročníku. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací.
Řekněte „oook“! Zpracovala: Mgr. Martina Kadlčková Říjen 2012 Výukový materiál je určen pro žáky 8. ročníku. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace.
Základní škola a mateřská škola T.G. Masaryka Milovice, Školská 112, Milovice projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Zájmena Zpracovala: Mgr. Martina Kadlčková Únor 2013 Výukový materiál je určen pro žáky 6. ročníku. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací.
Přívlastek Zpracovala: Mgr. Martina Kadlčková Březen 2012 Výukový materiál je určen pro žáky 7. ročníku. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace.
Vyplňování jednoduchých tiskopisů Zpracovala: Mgr
Kréta Zpracovala: Mgr. Martina Kadlčková Únor 2012 Výukový materiál je určen pro žáky 6. ročníku. Vzdělávací oblast: Člověk a společnost Vzdělávací obor:
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
Pohádka Zpracovala: Mgr
Podstatná jména - opakování Zpracovala: Mgr. Martina Kadlčková Září 2012 Výukový materiál je určen pro žáky 6. ročníku. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
Kočičí hrádek Zpracovala: Mgr. Martina Kadlčková Březen 2013 Výukový materiál je určen pro žáky 6. ročníku. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace.
Exponenciální rovnice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Kamila Kočová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785,
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Martina Kadlčková. Tvorba materiálu je financována z ESF a státního rozpočtu ČR. Václav.
Inzerát Zpracovala: Mgr. Martina Kadlčková Říjen 2012 Výukový materiál je určen pro žáky 6. ročníku. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací.
ICT ČJ procvičování učiva 4. a 5.ročník
Líčení Zpracovala: Mgr
SLOH ‒ úvaha Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Michaela Nyczová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
Úvaha II Zpracovala: Mgr. Martina Kadlčková Duben 2013
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
Charakteristika Zpracovala: Mgr. Martina Kadlčková Listopad 2012 Výukový materiál je určen pro žáky 8. ročníku. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace.
Příležitost pro mladé výzkumníky CZ.1.07/2.3.00/ Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR.
PROVĚRKY Převody jednotek času.
Příprava na lomené výrazy
METODY A NÁSTROJE VYHLEDÁVÁNÍ INFORMACÍ NA INTERNETU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka Čekalová. Dostupné z Metodického.
Obrazná pojmenování Zpracovala: Mgr. Martina Kadlčková Duben 2012 Výukový materiál je určen pro ž áky 7. ročníku. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace.
ČESKÝ JAZYK – ČTENÍ Svět kolem nás Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_12_INOVACE 2_02.
PRACOVNÍ LISTY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Epos Zpracovala: Mgr. Martina Kadlčková Září 2012 Výukový materiál je určen pro žáky 8. ročníku. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací.
Popis postavy Zpracovala: Mgr. Martina Kadlčková Leden 2013 Výukový materiál je určen pro žáky 6. ročníku. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace.
STAVEBNÍ TRUHLÁŘSTVÍ Výroba eurooken - video
METODY A NÁSTROJE VYHLEDÁVÁNÍ INFORMACÍ NA INTERNETU
Ukázka zpracování referátu.
Slohová cvičení Popis. Slohová cvičení Popis Popis Popis pracovního postupu: 1)Vytvoření samostatného kuchařského receptu Vyberte si vaše oblíbené.
Kůň a švestky Zpracovala: Mgr. Martina Kadlčková Duben 2013 Výukový materiál je určen pro žáky 6. ročníku. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace.
Úvaha II Zpracovala: Mgr. Martina Kadlčková Duben 2013
STROM PROFESÍ NAŠÍ RODINY Volba povolání
Opakujeme vedlejší věty 1
Životní cíl (Volba povolání)
Rozcvička Urči typ funkce:
Vzdělávací Jméno autora Mgr. Blanka Pišvejcová Datum vytvoření
Příprava na lomené výrazy
VY_32_INOVACE_35_CJ_ 2 1) Jméno autora výukového materiálu (VM), škola: Miroslava Červená Základní škola a mateřská škola Skalsko, okres Mladá Boleslav.
Jazyk a jazyková komunikace
Funkční styl odborný.
Rozklad čísel od 1 do 10 Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
AUTOR: Mgr. Kateřina Palečková NÁZEV: VY_32_INOVACE_5C_08
SČÍTÁNÍ DESETINNÝCH ČÍSEL S PŘECHODEM
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
VY_32_INOVACE_38_CJ_ 3 1) Jméno autora výukového materiálu (VM), škola: Miroslava Červená Základní škola a mateřská škola Skalsko, okres Mladá Boleslav.
VY_32_INOVACE_40_CJ_ 3 1) Jméno autora výukového materiálu (VM), škola: Miroslava Červená Základní škola a mateřská škola Skalsko, okres Mladá Boleslav.
Na které písmenko začíná obrázek?
Převody jednotek hmotnosti – 2. část
POČÍTÁME DO 5 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petra Mudrová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Pracovní list 1) Do které kategorie jazyků se řadí španělština?
AUTOR: Mgr. Marie Benabdelmalek NÁZEV: VY_32_INOVACE_2B_13
Transkript prezentace:

Čím chci být Zpracovala: Mgr Čím chci být Zpracovala: Mgr. Martina Kadlčková Březen 2012 Výukový materiál je určen pro žáky 9. ročníku. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Český jazyk – Sloh Výukový materiál slouží jako příprava slohové práce (úvahy). Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Martina Kadlčková. Tvorba materiálu je financována z ESF a státního rozpočtu ČR.

1. Doplň základní informace k psaní úvahy. Úvaha

2. Diamant Práce ___________________ __________________ ___________________ __________________ (2 přídavná jména) _____________ ____________ ______________ (3 slovesa) __________________________________________ (Věta, která má 4 slova) ____________________________ (Opak)

3. Odpověz na otázky. Které domácí práce vykonáváš nerad(a)? _______________________ Které domácí práce Ti nevadí? ______________________________ Jak se doma dělíte o domácí práce? ______________________________________________________________________________

4. Myšlenková mapa Vysněné povolání

5. Jaký (Jaká) jsem? Zeptej se 3 spolužáků na své silné a slabé stránky. + -  

6. Vypiš 5 povolání, která bys nikdy nechtěl(a) vykonávat 6. Vypiš 5 povolání, která bys nikdy nechtěl(a) vykonávat. Svůj výběr zdůvodni. __________________ _______________________________________

7. Napiš 5 povolání, která jsou pro Tebe lákavá. _________________

8. Napiš úvahu. Čím chci být