A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… MODLITBY NA DUBEN 2015.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PRONÁSLEDOVANÁ CÍRKEV
Advertisements

Život v obecenství – Zpověď
Vypracovala Ludmila Kebzová
Týden modliteb za duchovní povolání, od 8.do 15.května 2011, ukončen 48. světovým dnem modliteb za povolání o 4. neděli velikonoční – neděli Dobrého pastýře.
1. Požehnání s vámi zůstává. Požehnání s vámi zůstává
Dávání – životní postoj křesťana Matouš 6:1 Varujte se konat skutky spravedlnosti před lidmi, jim na odiv; jinak nemáte odměnu u svého Otce v nebesích.
Centrum pro katechezi Olomouc, 2013
Modleme se k Pánu žně! - duben. 3 modlitby za misii pro měsíc duben V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry.
2x ročně 3-5denní minikonference vzdělávání v oblasti prezentace evangelia, jak zasáhnout naše města, multimedia, tanec … vzdělání v oblastí vůdcovství.
Přijď Duchu svatý.
Buďme bdělí v modlitbách Pokud se nemodlíš, nejsi křesťan! Clendennen.
V ODA A JEJÍ ŽEHNÁNÍ Voda má pro život člověka mnoho významů, především umožňuje život a očišťuje.
2. neděle adventní/část 2: Modlitba proroků a obrácení srdce.
Následuj zbožnost 1. Timoteovi 6, 3 – 12 ….Ty však se tomu jako Boží člověk vyhýbej? Následuj spravedlnost, zbožnost, víru, lásku, trpělivost, mírnost………
Centrum pro katechezi Olomouc ve spojení: pád člověka + jeho pozvednutí k Bohu; -je spojena s osobními dějinami člověka. Centrum pro katechezi.
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, Centrum pro katechezi Olomouc, 2015 V neděli jej kněz může nahradit obřadem svěcení vody a kropením lidu.
Křesťanství.
Světová náboženství.
Ježíšova velekněžská modlitba I
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… Modlitby na březen 2015.
A tak bratři, modlete se za nás, aby se slovo Páně rychle šířilo Modlitby na únor 2015.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO Modlitby na únor 2015.
Modleme se k Pánu žně! - ÚNOR. 3 modlitby za misii pro měsíc únor V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1.za pronásledované bratry a sestry v.
Centrum pro katechezi, Olomouc 2014 JEŽÍŠOVA VELEKNĚŽSKÁ MODLITBA II.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… (2.TES. 3,1)
SVĚTOVÁ NÁBOŽENSTVÍ - ISLÁM
Modleme se k Pánu žně. Listopad Pronásledovaní křesťané v Číně Nezasažený národ Ujgurové v severozápadní Číně Misijně nasazení pastoři.
Arabská říše Islám.
Modleme se k Pánu žně! – říjen. 3 modlitby za misii pro měsíc říjen 1. za pronásledované bratry a sestry v určité zemi 2. za vybraný nezasažený národ.
RISK Náboženství.
Modleme se k Pánu žně! - září. 3 modlitby za misii pro měsíc září V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry v.
MODLEME SE K PÁNU ŽNĚ. PROSINEC ✤ z a pronásledované křesťany v Tádžikistánu ✤ za uprchlíky v České republice ✤ za rozvoj misie N. f. Nehemia.
MODLEME SE K PÁNU ŽNĚ. MODLEME SE ZA PRONÁSLEDOVANÉ KŘESŤANY V TÁDŽIKISTÁNU: ✤ aby podzemní církev i přes veškerý tlak rostla ✤ aby v zemi nastala svoboda.
■KMS tvoří desítky sborů sedmi církví, řada křesťanských organizací a individuálních členů. ■Byla založena v prosinci ■KMS je členem České evangelikální.
Modleme se k Pánu žně LISTOPAD Aby vytrvali ve víře i přes fyzické a psychické násilí a zakoušeli Boží moc. Aby vytrvali ve víře i přes fyzické.
KŘESŤANSTVÍ.
ISLÁMSKÝ NÁBOŽENSKÝ SYSTÉM
1. Přihotov se, duchu můj, | k modlitbám a bdění! | Odevěký škůdce tvůj | vzdálený ti není: | Jeho lest z pravdy cest | svede dřív, než tuší | nepozornou.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… (2.TES. 3,1)
Modleme se k Pánu žně! – říjen. 3 modlitby za misii pro měsíc říjen 1. za pronásledované bratry a sestry v určité zemi 2. za vybraný nezasažený národ.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… Modlitby na březen 2015.
Modleme se k Pánu žně! - duben. 3 modlitby za misii pro měsíc duben V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry.
Modleme se k Pánu žně! - LEDEN. 3 modlitby za misii pro měsíc leden V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1.za pronásledované bratry a sestry.
Ježíš žije 1. Ježíš žije, aleluja. 4x Ref: Aleluja, aleluja, aleluja, aleluja. 2. On je láska, aleluja. 4x Ref: Aleluja, aleluja, aleluja, aleluja. 3.
Věřím v ŽIVOT VĚČNÝ. 1) Věřím v Boha Otce všemohoucího,stvořitele nebe i země; 2) i v Ježíše Krista, Syna jeho jediného, Pána našeho, jenž se počal z.
1. Jistotu vzácnou v srdci už mám: | spasil mne Ježíš můj Bůh a Pán, | břemeno hříchů z duše mi sňal, | dědicem Božím tak jsem se stal. | Zazvuč již, zazvuč.
Já Tobě nyní chválu vzdávám
Od Boha radost 1. Od Boha radost, radost, radost, radost, v srdíčku mám, v srdíčku mám, v srdíčku mám. Od Boha radost, radost, radost, radost, v srdíčku.
Vám dávám nový příkaz 1. /:Vám dávám nový příkaz svůj:
Galatským. Autor a datum vzniku Pavel - po Jeruzalemském sněmu - v roce 49 po Kr. - jeden z nejstarších listů NZ.
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, Středem a vrcholem mše svaté je eucharistická modlitba. Eucharistická modlitba Centrum pro katechezi.
Modlitby na květen 2015 A tak bratři, modlete se za nás, aby se Slovo Páně rychle šířilo…
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, Kněz:nebo: Modlitba na závěr přinášení darů Centrum pro katechezi Olomouc, 2015 Modleme se, aby Bůh přijal.
Modlitby - červen 2015 A tak bratři, modlete se za nás, aby se Slovo Páně rychle šířilo…
Velká Morava.
Vzdejme Pánu díky Ref.: Své kroky rozezpívej, rozezpívej, rozezpívej, láskou je rozezpívej, rozezpívej, rozezpívej. 1. Vzdejme Pánu díky za vše co nám.
Světová náboženství. Světové náboženství není založeno jen pro jeden národ, ale má své příznivce po celém světě.
Islám. Monoteistické náboženství Druhé největší náboženství světa Založené na učení proroka Muhammada Stoupenci Islámu: muslimové Prameny islámu: Korán,
Islám a západ HISTORICKÁ PAMĚŤ A SOUČASNÁ KRIZE Duchovní kultura Evropy Král, Špála.
Evangelium se stává dobrou zprávou jedině tehdy, dorazí-li na místo včas. J. F. Henry.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Lenka Špillerová Název materiálu: VY_32_INOVACE_5-14_ Církev ve středověku Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Tereza Krůželová, Veronika Sloupová
Judaismus (židovství)
Misijní modlitby 8/2016 Evangelium se stává dobrou zprávou jedině tehdy, dorazí-li na místo včas. J. F. Henry.
Misijní modlitby 9/2016 Evangelium se stává dobrou zprávou jedině tehdy, dorazí-li na místo včas. J. F. Henry.
POČÁTKY ISLÁMU, VÍRA A TRADICE
Život jako leporelo, registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/
Ježíš žije 1. Ježíš žije, aleluja. 4x
Život jako leporelo, registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/
Naše zkuše- nosti: #12 Co je tajemstvím pravé radosti? Větší
Transkript prezentace:

A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… MODLITBY NA DUBEN 2015

ZA PRONÁSLEDOVANÉ V JEMENU

20. března došlo k dalšímu sebevražednému útoku, při kterém zemřelo 137 lidí. 20. března došlo k dalšímu sebevražednému útoku, při kterém zemřelo 137 lidí. Státním náboženstvím je islám, platí zákon šaria. Opustit islám je zakázáno. Státním náboženstvím je islám, platí zákon šaria. Opustit islám je zakázáno. Křesťané se musí skrývat. Křesťané se musí skrývat. Navzdory opozicím počet křesťanů stále roste. Navzdory opozicím počet křesťanů stále roste. Země je rájem islámských extrémistů, jsou zde buňky Al-Kaidy. Země je rájem islámských extrémistů, jsou zde buňky Al-Kaidy.

MODLEME SE, ABY SI BŮH V TÉTO NEKLIDNÉ ZEMI POUŽÍVAL SKRYTOU CÍRKEV JAKO NÁSTROJ SVÉ VELKÉ LÁSKY A POKOJE. aby Bůh požehnal podzemní církev, ochránil ji a používal ji k požehnání Jemenu aby Bůh požehnal podzemní církev, ochránil ji a používal ji k požehnání Jemenu za ochranu a moudrost všech křesťanů v zemi za ochranu a moudrost všech křesťanů v zemi 45% lidí žije pod hranicí chudoby. Modlete se za to, aby byla vytvořená stabilní vláda, která se bude o lidi v Jemenu starat a zajistí mír v zemi. 45% lidí žije pod hranicí chudoby. Modlete se za to, aby byla vytvořená stabilní vláda, která se bude o lidi v Jemenu starat a zajistí mír v zemi.

NEZASAŽENÝ NÁROD CHUEJOVÉ V SAÚDSKÉ ARÁBII POPULACE: POČET KŘESŤANŮ: 0% ISLÁM: 95%

MODLEME SE: aby i muslimští Chuejové poznali, že věčný život je v Kristu a vydali mu svůj život aby i muslimští Chuejové poznali, že věčný život je v Kristu a vydali mu svůj život V Saúdské Arábii se nyní mnoho muslimů obrací ke Kristu. Modleme se, aby mohli zasáhnout i tento národ Chuejů. V Saúdské Arábii se nyní mnoho muslimů obrací ke Kristu. Modleme se, aby mohli zasáhnout i tento národ Chuejů. za ochranu nově obrácených, moudrost i odvahu šířit Boží pravdu dál za ochranu nově obrácených, moudrost i odvahu šířit Boží pravdu dál

MISIE V ČR za nové destinace pro krátkodobé misijní výjezdy a nové vedoucí, kteří by týmy vedli za nové destinace pro krátkodobé misijní výjezdy a nové vedoucí, kteří by týmy vedli