Strategie spolupráce a komunikace-literární příměr podobný scifi Šógun jako generál, zakladatel, majitel know how, licencí a zodpovědná osoba za všechno,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základy správních činností
Advertisements

Personální řízení v malých podnicích
Sportovní trénink 6 Taktika František Langer FTK UP Olomouc.
TALENTI V DHL SUPPLY CHAIN
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
PLÁNOVÁNÍ A STRATEGIE Management a marketing
Firma ABC– cesta k budoucnosti. Dlouhodobé cíle projektu: nastavit systém řízení cílů a následně implementovat ve firmě ABC připravit prostředí /SW MBE/
Tvorba mezinárodních podnikových sítí a strategických aliancí
USMĚRŇOVÁNÍ KONCEPCE A OBSAHU EKONOMICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ VE STŘEDNÍM OBCHODNÍM ŠKOLSTVÍ ©prof. Ing. Ondřej Asztalos, CSc.
Informační systém Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Informační systémy podnikové systémy CRM
Motivace.
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
© 2007 Sdružení pro Informačně poradenský systém tvořené společnostmi KPMG Česká republika,s.r.o, Gradua-CEGOS, s.r.o. a OKsystems s.r.o. Všechna práva.
OBRANA A BEZPEČNOST ČR Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
EVENT MARKETING.
VZOR PREZENTACE – ÚVODNÍ JEDNÁNÍ PRACOVNÍ SKUPINY
PLÁNOVACÍ PROCESY, DRUHY PLÁNOVÁNÍ
Možnosti poradenské práce pro studenty VŠ s dyslexií Lenka Krejčová CENTRUM ® PRAHA - CZECH REPUBLIC.
Výuka ekonomických předmětů VOŠ a SPŠ Šumperk. Výuka ekonomických předmětů SPECIFIKUM NAŠÍ ŠKOLY: – řada studijních oborů denního studia na SPŠ rozdílná.
Společenská odpovědnost firem - nový faktor firemní konkurenceschopnosti CZ / /0393 Business Leaders Forum Andrea Václavíková
Implementace konceptu ECDL do výuky ZKVALITŇUJEME CESTU K POZNÁNÍ.
Předmět: Řízení podniku 1
MARKETINGOVÉ CÍLE A STRATEGIE
EKONOMIKA PODNIKATELSKÝ ZÁMĚR Ing. Hana Kročová
Úvod do učiva občanské výchovy
EKO VY_32_INOVACE_EKO_12 MARKETINGOVÉ ŘÍZENÍ. Autor: Ing. Hana Motyčková „Autor je výhradní tvůrce materiálu.“ Datum vytvoření: Klíčová slova:
Plánovací proces a druhy plánování
Úvodní konference projektu „Průvodce světem Multimédií“ 21. září 2010 LAPTUS s.r.o., rozvojová agentura.
Starověké Athény Petr Machala.
Euro Net. Projekt Euro Net OP PCS SK-CZ 2007 – 2013 je spolufinancován z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj (ERDF)
John Paul Kotter MIT HARVARD.
Strategický management
POSTAVENÍ FIRMY - Rizika povolání FIRMA ORGANIZACE LIDSKÝ FAKTOR CÍLE Ekonomie Politika Ekologie Legislativa Trh Riziko v centrálně řízené ekonomice v.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Sparta.
TEORIE SPORTOVNÍHO TRÉNINKU
Norbert Wiener Zakladatel kybernetiky
MAnagement.
Z latinského „informatio“ = vtištění formy či tvaru, utváření. Informace = srozumitelná a pochopitelná část údajů Metainformace = informace o informaci.
OBSAH SEMINÁŘE Č.2 : Rozbor sledované pohybové jednotky
Postavení pedagogiky mezi vědami
RRV2 Strategické řízení. 2 úvod  Vymezení lokálního a regionálního rozvoje  Široký kontext pojetí rozvoje území (ekonomika, ŽP, veřejné služby…)  Diferenciace.
Typologická matice tisku podle jeho zaměření a cílových skupin čtenářů
Firemní bankovnictví a jeho trh – distribuce a odměňování
Předmět INFORMATIKA nás učí orientovat se v množství informací
Př.MPO 2: strategie podniku a růst hodnoty podniku Strategie Růst výkonnosti podniku Růst hodnoty podniku.
Petr Mikšovič CEO, SOVA NET, s.r.o. Význam on-line strategie v B2B.
Chování kupujících  Chování kupujících je složitý proces, který ovlivňuje řada vnitřních i vnějších činitelů a marketingový odborníci mohou znalost.
Návrh koncepce a implementace CSR Česká zemědělská univerzita Jan Burian - ČZU Lucie Ceplová - ČZU Tereza Dohnalová - UK Kateřina Klimentová - ČZU Tereza.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
Autorita Schopnost získat si respekt podřízených. Rozlišujeme formální, neformální a odbornou autoritu Autoritativní styl řízení Styl řízení založený.
Marketingový systém řízení KontrolaRealizacePlánování.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
Michal Koščo vedoucí zastoupení v Istanbulu TENERWIKI.
STRATEGIE ČIŽP Rob Bakx
ÚLOHA STÁTU V TRŽNÍ EKONOMICE
Ekonomika – Podnik CZ.1.07/1.5.00/ Ing. Eva Zmeškalová
Strategické řízení lidských zdrojů
TVORBA STRATEGIE HARM BORGERS
CRM – moderní trendy.
Kontext Strategie Dílna C
Ekonomika malých a středních podniků
Obsah strategie Dílna D
Osobní prodej Osobní forma komunikace s 1 nebo více zákazníky
Společenská odpovědnost v rámci Národní politiky kvality
TERORISMUS.
Informační schůzka pro zájemce o doktorské studium
DUŠEVNÍ VLAStNICTVÍ Kateřina Dušáková.
Informační systémy podnikové systémy CRM
Transkript prezentace:

Strategie spolupráce a komunikace-literární příměr podobný scifi Šógun jako generál, zakladatel, majitel know how, licencí a zodpovědná osoba za všechno, bohužel je jenom jeden Samurajové, jako velitelé hatamoto s poradním hlasem, střední článek řízení Vojsko, jako začínající bojovníci, mají se ještě co učit, nejnižší článek řetězce, budoucí samurajové

Strategie obecně Strategie (z řeckého strategos, generál < stratos (vojsko, výprava) + agein, vést) je dlouhodobý plán činností zaměřený na dosažení nějakého cíle. Bez plánování není strategie! Využíváme zde databáze, počítače, internetu, knih a sedíme v šeru pracovny. Podřízené části jsou taktika a operace…Strategie (z řeckého strategos, generál < stratos (vojsko, výprava) + agein, vést) je dlouhodobý plán činností zaměřený na dosažení nějakého cíle. Bez plánování není strategie! Využíváme zde databáze, počítače, internetu, knih a sedíme v šeru pracovny. Podřízené části jsou taktika a operace… Strategie se vyskytuje v mnoha odvětvích, například:Strategie se vyskytuje v mnoha odvětvích, například: Politologie a vojenstvíPolitologie a vojenství Stratég, post v starověkém Řecku.Stratég, post v starověkém Řecku. Vojenská strategieVojenská strategie BiologieBiologie Životní strategie organismů - K-stratég, R-stratég, S-stratégŽivotní strategie organismů - K-stratég, R-stratég, S-stratég Ekonomika, Strategie v ekonomiiEkonomika, Strategie v ekonomii Politická strategiePolitická strategie Obchodní, firemní strategieObchodní, firemní strategie HryHry Strategie v teorii herStrategie v teorii her Strategie šachu aj.Strategie šachu aj. Jiné významyJiné významy Sportovní strategieSportovní strategie Studijní strategie ve škole…Studijní strategie ve škole…