Informace o plánování sítě sociálních služeb v Jihočeském kraji.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Praha - 7. prosince 2006 Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií a státním rozpočtem České republiky Plánování sociálních služeb ve městě Havlíčkův.
Advertisements

Projekt „Rozvoj procesu plánování dostupnosti sociálních služeb v Olomouci“ 3. KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA OLOMOUCE 2013 – 2015 Tato akce je.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Jana Moravcová
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Rozvoj sociálních služeb v Moravskoslezském kraji Vize Moravskoslezského kraje: Partnerstvím zadavatelů.
Vyjednávání potřebnosti sociálních služeb
Setkání s poskytovateli sociálních služeb –
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Ing. Jana Moravcová
Transformuje Kraj nebo kraj ?
Mgr. Daniel Rychlik , Ostrava
Projekt: „Podpora a rozvoj služeb v sociálně vyloučených lokalitách MSK “ Moravskoslezský kraj.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji II“ Závěrečné setkání k realizaci projektu Lenka Sládková, Jana Moravcová
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu IP „Podpora procesu transformace pobytových.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Jana Moravcová
Datum: Zpracoval(a): Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Financování sociálních služeb a podmínky podpory nově vznikajících sociálních.
Shrnutí závěrů prvního konferenčního dne. Komunitní plánování, komunitní služby – jejich dostupnost a financování v Jihočeském kraji Mgr. Petr Studenovský.
1 DÍLČÍ ANALÝZY SOCIÁLNÍCH SLUŽEB NA ÚZEMÍ STATUTÁRNÍHO MĚSTA LIBEREC LB plán s.r.o., Liberec JEDNÁNÍ ŘPS A KOMISE ZDRAVOTNÍ A SOCIÁLNÍ 19. května 2015.
Dotační řízení MPSV Mgr. Petr Studenovský. Dotační řízení MPSV Setkání s poskytovateli sociálních služeb Jihočeského kraje k dotačnímu řízení Ministerstva.
Úprava „Pravidel řízení o přiznání finanční podpory JMK pro rok 2016 v oblasti podpory poskytování soc. služeb„ ODDĚLENÍ EKONOMIKY A KONTROLY
Název kapitoly Název podkapitoly Text Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání Seminář pro žadatele IROP.
Zkušenosti s uplatňováním principů veřejné podpory ve Zlínském kraji Konference „Plánování a financování sociálních služeb v Jihomoravském kraji“
Datum: Zpracoval: Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Krajská síť sociálních služeb Dan Vrána.
Zkušenosti s uplatňováním principů veřejné podpory v Královéhradeckém kraji Systém řízení a financování sítě sociálních služeb v Královéhradeckém kraji.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Kladno MAP je místní akční plán vzdělávání, který bude prioritně zaměřen na rozvoj kvalitního a inkluzivního vzdělávání.
Datum: Zpracoval: Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Krajská síť sociálních služeb Moravskoslezského kraje D. Vrána.
Projekt „Podpora plánování rozvoje sociálních služeb v JMK III.“ a jeho výstupy Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Jihomoravském kraji na období.
Jednání Kolegia pana radního K 21 v rámci KKS dne
FINANCOVÁNÍ SOCILÁNÍCH SLUŽEB V ROCE 2016 SPOLUÚČAST OBCÍ ORP NA FINANCOVÁNÍ.
Sněm Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory, o.p.s. čtvrtek od 17:30 Kulturní dům Libňatov.
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji a jeho návaznost na plány komunitní plány na místní úrovni setkání k zahájení tvorby Komunitního.
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb Mgr. Ivana Stráská.
MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ORP KLADNO Pracovní skupiny: Předškolní vzdělávání Čtenářská gramotnost Matematická gramotnost Inkluzivní vzdělávání.
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období konference Sociální služby v Ústeckém kraji Krajský úřad Ústeckého kraje.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Přeštice.
S třednědobé plánování sociálních služeb v Ústeckém kraji v praxi Setkání s poskytovateli sociálních služeb, Ústí nad Labem, září 2016.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
Změna systému financování sociálních služeb v Jihomoravském kraji v roce 2016 v návaznosti na aplikaci pravidel veřejné podpory Ing. Jan Tuček
Síť sociálních služeb Ústeckého kraje Setkání s poskytovateli sociálních služeb v Ústeckém kraji.
1 Plánování sociálních služeb z pohledu MPSV Brno
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ÚSTECKÉM KRAJI 2 - POSOSUK 2
Program obnovy venkova Jihočeského kraje v letech
Kvalita v sociálních službách jako proces
Síť sociálních služeb Ústeckého kraje
MAP – Místní akční plán ORP RK
PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ÚSTECKÉM KRAJI 2 - POSOSUK 2
5. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Český Těšín, reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ února 2017.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“
Koncepce rozvoje sociálních služeb pro osoby se zdravotním postižením poskytovaných příspěvkovými organizacemi Zlínského kraje na období Luhačovice.
Dočasná síť sociálních služeb v Jihomoravském kraji od roku 2017
Dočasná síť sociálních služeb v Jihomoravském kraji od roku 2017
Místní akční plány rozvoje vzdělávání
Komunitní plánování Mirka Wildmannová.
16., 21. a , 9:00 Krajský úřad Ústeckého kraje
Podání žádosti o dotaci na rok 2017
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje v rámci OP VVV
Úloha kraje v síťování sociálních služeb
Ing. Stanislava Správková
Vykazování dat v rámci poskytování sociálních služeb
Plánování sociálních služeb krajů
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Datum konání: 5. února 2018 Místo konání: Velké Meziříčí, JUPITER club
Klíčové aktivity projektu
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Odbor sociálních věcí KUPK leden 2019
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Transkript prezentace:

Informace o plánování sítě sociálních služeb v Jihočeském kraji

Setkání k individuálnímu projektu „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji II“ České Budějovice

Obsah prezentace:  Minulost – co je za námi  Současnost – co se děje  Budoucnost – co nás čeká

Minulost – co je za námi  Plánování sociálních služeb na úrovni Jihočeského kraje začalo v roce 2006 v návaznosti na schválení nového zákona o sociálních službách.

Minulost – co je za námi  Aktuálně platný Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb Jihočeského kraje na období 2014 – 2016 byl zpracován v rámci individuálního projektu „Plánování sociálních služeb v Jihočeském kraji“ a schválen samosprávou Jihočeského kraje v červnu 2013.

Minulost – co je za námi AKČNÍ PLÁN SPRSS JIHOČESKÉHO KRAJE PRO ROK 2015  vytvořen v roce 2014 za účelem naplňování navržených priorit a opatření strategického dokumentu pro oblast sociálních služeb, zapracování změn v průběhu tříletého období,  zachována struktura SPRSS – členění podle cílových skupin uživatelů, samostatná podkapitola odborné sociální poradenství,  součástí akčního plánu je příloha – Přehled sociálních služeb zařazených do sítě v roce 2015 (Priorita 1 – Podpora systému poskytovaných služeb), u sociálních služeb poskytovaných pobytovou formou a nocleháren je uvedena kapacita, která byla definována jako nezbytná z hlediska zajištění základní dostupnosti daných služeb.

Současnost – co se děje  naplňování Akčního plánu SPRSS JčK pro rok 2015,  rozdělení a výplata finančních prostředků ze státního rozpočtu k zajištění poskytování sociálních služeb v roce 2015,  realizace navazujícího individuálního projektu Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji III,  příprava podkladů k vyhlášení Krajského dotačního programu k částečném spolufinancování sociálních služeb z rozpočtu JčK,  probíhají jednání se zástupci ORP v JčK – zaměřeno na dostupnost služby odborného sociálního poradenství,  vyhodnocení podaných žádostí v GP Podpora PSS na území SO ORP Jihočeského kraje.

Financování sociálních služeb Výše dotací poskytnutých ze státního rozpočtu pro poskytování sociálních služeb v Jihočeském kraji Rok Požadavky poskytovatelů Výše poskytnuté dotace

Budoucnost – co nás čeká  zpracování Akčního plánu SPRSS Jihočeského kraje pro rok 2016 – předložení ke schválení samosprávě v červnu 2015,  příprava podkladů pro další IP se zaměřením na podporu vybraných sociálních služeb v Jihočeském kraji – víceleté financování,  využití výzev v rámci OPZ pro proces plánování sociálních služeb na krajské i místní úrovni,  získávání podkladů a zpracovávání SPRSS Jihočeského kraje na další období,  reagování na legislativní změny v sociální oblasti – tzv. velká novela zákona o sociálních službách, dlouhodobá péče, sociální bydlení atd.

Budoucnost – co nás čeká Alan Curtis Kay, americký počítačový specialista: „Nejlepší způsob, jak předpovídat budoucnost, je vytvořit ji.“

DĚKUJI ZA POZORNOST Mgr. Monika Hanzelyová