Kolovýprava 5 Vyhaslá legenda Beran'Son™. In their worlde riddlešcher!!! Kolovýprava pod projektovým – původním jménem: Za prezidentem se uskutečnila.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Londýn.
Advertisements

Lidice.
BOŘEŇ Česko.
BIBLICKÝ RŮŽENEC radostná tajemství
O Veselé kravičce  Milce
Jakmile jednou podrbete psa, máte navždy vystaráno o zábavu.
Kolja 2 Otázky a film. Konverzace: Máte nějaký nový nábytek.
Po 38 letech Zvuk Hele další a kdopak to je ? Veselá a srdečná debata nastala mezi všemi.
Copak nám nadělil rok 2008 V tomto roce jsme zažili mnoho nečekaných změn. Dokonce takových změn, že je nám mnozí můžou závidět, ale určitě se nechceme.
Střední škola živnostenská Sokolov, příspěvková organizace
21. prosince :00 Aquapalace Praha Cena: ,-
Svatba.
Jarní prázdniny ve školní družině
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
by Tomáš Hřebíček (člen)
Školní výlet – Praha 2013/14.
Adapťák A Kaplan, Černá, Jarý, Babováková.
Cesta do třetího rozměru
Pohádka o vodníčkovi Vodníčkova rodina
„A nebudeš mě už nikdy zkoušet, viď?!“ „Teda, tak to tedy nechápu,proč mě ty ženské v mém věku ještě zajímají!“
3.5. – Zájezd do Londýna. První den :  V osm hodin jsme se sešli ve škole. Jen co jsme zkontrolovali potřebné věci, vyrazili jsme o půl desáté.
Přesvědčujeme sami sebe, že život bude lepší, až se jednou provdáme a nebo oženíme, budeme mít děti atd. Pak jsme otrávení, že naše děti nejsou dost velké.
PRAHA Praha 2006  Taková malá fotečka z Václaváku.  Nejsme na ní sice všichni, je tam jen pár lidiček který seděli pod sochou Sv.Václava.
Mýma očima New York City a W.D.C
Nebe plný hvězd 1. Příteli pohleď, na nebe plný hvězd,
Výuková prezentace pro 4. ročník ZŠ, Přirodověda Jan Mayer.
1.Bůh je náš Pán a Král, zpívejme mu píseň chval, bůh je náš Pán a Král, zpívejme mu píseň chval. S písní k němu přistoupíme, píseň všechno vypoví, s písní.
Firma Backaldrin Firma Haubiversum (Haubis) Firma Backaldrin Firma Haubis.
KC Bučovice, A Boží moc je provázela... KC Bučovice,
Budoucí a minulý čas Rewrite the following sentences in the past and future. Use the perfective if possible. Vzor: Začíná překládat román. Začal překládat.
Jakub Stojaník,Matouš Falout,Fabián Strecker
 Projekt:internetové vzdělávací kluby  Jméno:Jan Zatloukal  Téma:Jaro přichází.
Ohlédnutí za třetí třídou. Kdopak to ťuká na dveře? No jo, měsíc září je tady. Máme novou třídu, v prvním patře. Tady půjde učení samo.
Nikola se před několika dny přestěhovala do nového města nikdo ji tu však nebere vážně a nikdo se s ní nekamarádí… Proto se jen učí ale stejně jí to moc.
Moje vlast, moje bydliště Pověst o Bruncvíkovi VY_32_INOVACE_17 Sada 9
Všechny naše lumpárny První minuty Tak, už se vzdalujeme od rodičů! SKVĚLÝ!!! Tak, už se vzdalujeme od rodičů! SKVĚLÝ!!!
Celý Název Čínská lidová republika
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
Praha Naše třída se nedokáže nudit, takže cesta ve vlaku nám ubíhala poměrně rychle.
Partnerství škol Bremen El Médano Šumperk jsme v Šumperku uvítali naše přátele z Brém a El Médana. Po dojemném shledání jsme se vydali na.
AC Slavkov u Brna, Spolu s Bohem...nejsi sám AC Slavkov u Brna,
Spojené Státy Americké
Cesta za pokladem.
Turecko Muratli-Tekirdag. Účastníci Aneta Preisslerová Filip Vítek Filip Chmelík Petr Kristen Mgr.Zuzana Jedličková Mgr.Jana Volejníková.
JEZERO KONIGSSEE Jezero Königssee se nachází v jihovýchodním Bavorsku blízko německo-rakouské hranice.Jezero leží na dně hlubokého údolí obklopené strmými.
COMENIUS – Partnerství škol Sociální učení ve škole a svět práce v Evropě 2009 – 2011 Pracovní setkání žáků a učitelů ve dnech 8. – v I.E.S.
Toto je jedna z otázek z přípravného testu studijních předpokladů pro uchazeče o přijetí na vysokou školu:
– * V sobotu jsme vyjeli v 18:00 z Břežan * směr Londýn * Jeli jsme asi 18 hodin. * Seznámili jsme se i z druhou školou.
Na výletě v Bruselu Alena Rampová Mateřská škola Kličkova vila Příbram.
Moderní nástroje komunikace a jejich využití Jiří Vanke Ondřej Čermák.
Praha – hl- město ČR Praha je největší a nejvíce obydlené město České republiky Patří mezi nekrásnější města světa Je sídlem prezidenta, vlády a parlamentu.
VÝLET DO PRAHY PROSINEC 2013.
Něco pro dobrou náladu !. Něco pro dobrou náladu !
Vetřelci vs. vodníci.
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
Práce s textem úryvku z pohádky.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Michaela Blažková VY_32_Inovace_ Zájmena
Valentýna Szybakowská
Autoři: Fojtík David Sobotka David
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
Kombinatorika VY_32_INOVACE_ ledna 2014
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Elektronické učební materiály – II. stupeň Matematika 6
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
Poznání Boží vůle.
Jakmile jednou podrbete psa, máte navždy vystaráno o zábavu.
BIBLICKÝ RŮŽENEC radostná tajemství
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Transkript prezentace:

Kolovýprava 5 Vyhaslá legenda Beran'Son™

In their worlde riddlešcher!!! Kolovýprava pod projektovým – původním jménem: Za prezidentem se uskutečnila Konala se na předem určeném místě na německé stezce. Hojnost byla opravdu velká v počtu hrdinů, jsme vyrovnali rekord a to 5 hrdinů jedné výpravy. Po drobnějších nešvarech jsme se poklidně sešli a Prasmon na nás PLATINUM ví proč seslal Chelsea. Prasmon v jeho démonické podobě V lidské podobě

Pod mostem Jeho vztek jsme jen o chloupek přežili a raději jsme se schovali pod mostem. Ten byl celkem bezpečný. V rámci zahřání jsme si pár krát vyběhli strmou stěnu mostu. Tom Bush. se chce, nechce při cestě dolů grapánek vymáz…

Ovce a beran Ryhlým průjebem Tuchlovicemi jsme se ocitli pod Etnou a potkali stádo nevinných ovcí. Poctivě jsme se s nimi seznámi, protože jsem Beran, tak jsme s nimi i trošku pokecal a rozjeli se směrem na Lány, tam jsme to krempili ihned pro první kešmaistereku. Tu jsme poctivě našel a nálada byla skvostná!

Kdo se vůbec účastnil??? Voyer Jarny BeranSon Pearlicz Hokinaullllt

First BS keš

2nd Kačule Druhá keš se nacházela v muzeu Tomáše G. Masardicka..

Pane prezidente, ústavní činiteli, píši vám dopis… V Lánech jsme potkali tohoto nejvýšše postaveného činitele ČR a bylo to setkání třetího druhu…

Narval Po perfektním obědu jsme se rychle a zběsile vrhli k Jarnoldově prarodičích, tam jsme vypili čaj, provokovali a společně si s nimi popovídali. Chvíli jsme tam pobili, nábytek poblili a vyrazli vstříc k další keši, tam jsme ovšem nedorazli protože….

… protože tomu s tim dálkáčem rupnul řemen. Budu citovat co na to řekl i hned Tom Bušta:,,tak ty už si nezajezdíš.“ Musím se přiznat,že takový výtlem jsem jen tak nedostal. Toma jsme doprovodili na náměstí, tam odsud si Voyera odvezli.

Stochov + keš Ve stochově jsme se posilnili a vyjeli do tuchlovic, tam jsme prubli jednu keš, kterou jsme minule nenašli… BeranSon ji ALE přelstil! =

!SHOCK! Museli jsme vidět onen majestát PRASMONOVU HOUBU. Ovšem v moment M jsme zjistili že na světě nežijí jen lidé, kteří nejsou ani z poloviny slušní jako mi. Někdo totiž onu velkolepost ukradl!

Finále Na konec jsme se zbytkem výpravy vydali přes kančí stezku, po ní se s námi rozdělil jarnold. Po cestě na sletiště se nám zjevil temný rytíř města Gotham. Na sletišti jsme se zdrcení spolu rozloučili a úspěšně zakončili kolovýpravu hodnocenou - 10/10 -.

AUTOR: BERANSON and největší frajeři