Zapni si zvuk Proč podporovat mír Každý, kdo tvrdí že vede válku pro zachování demokracie je velký lhář a podvodník.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Čas pádí jako voda v křišťálovém vodopádu a tak jako se spojila kapka s kapkou, tak se nám spojily dny a uplynul nám další rok.
Advertisements

Když Bůh je s námi 1/2 Refr.: Když Bůh je s námi, i kdo proti nám? Když Bůh je s námi, nemusím se bát. Refr.: Když Bůh je s námi, i kdo proti nám? Když.
1. konference o bezpečnosti jaderného úložiště. Neovlivní stavba jaderného úložiště prašnost v oblasti? •N•Nijak výrazně. Neočekáváme že to bude problém.
ADOPCE PANENEK Adoptuj panenku a zachráníš dítě. Cíl projektu •Cílem projektu PANENKA je získat finanční prostředky pro celosvětovou očkovací kampaň UNICEF,
Citáty O LÁSCE.
Základní lidská práva.
Zapni si zvuk Proč podporovat mír Každý, kdo tvrdí že vede válku pro zachování demokracie je velký lhář a podvodník.
Trhlina ve džbánu Neklikej Zapni zvuk.
Planeta Země.
Život je jako pohádka. Může být krátký i dlouhý, vyžitý do poslední kapičky, ale také nedokončený. Smutný i veselý, záleží jen na tom, jak si to sám hlavní.
KDYŽ RODIČE ZESTÁRNOU 8 Clickar.
Antoine de Saint - Exupéry
Všem lidem na celém světě přeji…
Veselé Vánoce Ahoj 5.c, přeji vám všem hodně štěstí, zdraví, pohody do nového roku Hlavně hodně dárků…… Vám přeje Kristýna
Armáda České republiky Moderní podnik hledá dorost !
 Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o.  Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT  Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Ve společenství s Matkou Boží
2. Často však světlo svítání | zastře strach z večera, | když člověk pozná zklamání | a zmizí důvěra.
Zapni si zvuk Nagasaki nukleárny post- holokaust.
Muž objevil ZBRANĚ a vynalezl LOV
Slzy ženy Proč ženy pláčou.
Prosím zapněte si zvuk a klikněte na ikonku
Aforismy s obrázky. Až náročná milenka vám ukáže, jak skromnou máte ženu. Jiří Novák.
Charlie Chaplin klik.
na psí život si většinou stěžují jen Ti ,
Zpívej se mnou haleluja, zpívej se mnou Pánu dík. Díkem duše pookřívá, Pána díkem oslaví. 1. Že jsem mohl klidně spát, ráno zase zdravý.
Filosofická antropologie Konrad Lorenz
je očekávaná FPS hra v tomto roce.Operation Flashpoint 2: Dragon Rising je očekávaná FPS hra v tomto roce. Jedná se o velmi taktický akční simulátor s.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
O milosrdném otci a marnotratném synu Bůh Bůh má člověka vždycky rád, chce pro něj to nejlepší Člověk Člověk myslí na sebe a svou neláskou ubližuje.
Trnitá česká cesta k euru Jan Mládek „Zájmy České republiky a přijetí společné evropské měny konference“ V PSP ČR dne 17. září
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Mravenci Předmět: BiologieTřída: 1L Obor: Technické lyceumŠkolní rok: 2013 Vyučující: Mgr. Ludvík KašparJméno: Vojtěch Antoš.
Pro začátek si představte: Představte si, že bychom byli všichni naprosto stejní. Líbilo by se vám to? Asi ne. A přece máme strach z lidí, které neznáme.
ZMĚŇTE SVÁ PŘESVĚDČENÍ (Z knihy: Sanaya Roman Žít s radostí)
SSSR a J.V.Stalin Vývoj v Rusku po 1. světové válce J. V. Stalin
2.Světová válka v próze obrázek
Jak by si definoval slovo hrdina? Co podle tebe musí člověk dělat, aby si ho označil jako hrdinu? Znáš nějakého hrdinu ve světě? Ve svém okolí? Promysli.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Vědomostní kvíz Medvídka Pú Zde vložte obrázek dostupný z Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li.
1. Noc v širý už padá kraj a slunce v mraků dál zapadlo zvečera, A hvězdný padá třpyt, že šťastni můžem být, vypráví důvěra, a hvězdný padá třpyt, že šťastni.
1. Hory, doly, stráně, nebesa i zem | znějte ke cti Páně zvučným ohlasem, | znějte ke cti Páně | zvučným ohlasem, znějte ke cti Páně | zvučným ohlasem!
Svět po útoku Petr Machala. 1.Kdo první hovořil o „železné oponě“? 2.Co je to bipolární svět? 3.Kdy končí éra rozděleného světa? 4.Stručně charakterizujete.
Pokud člověk odejde z vlasti, jakými způsoby může i tak bojovat proti okupantům v jeho vlasti?
Lucie Dušková G a OA Chodov
MUSÍ BÝT KOMUNITNÍ TLUMOČNÍK STEJNÉHO POHLAVÍ JAKO KLIENT?
Přechod snímků automaticky Zapni zvuk hudba Billyho Vaughna Wonderland by night vytvořeno v PowerPoint 2007.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Vždy jsem pohrdal línými bílými lidmi. Teď už můžu mluvit i o líných černých lidech. Jste chudí, protože jste nedodělali školu, berete drogy, máte tři.
Zapni si zvuk Proč podporovat mír Datum: :16:00 Bezletová zóna nad Libyí A je to tady. Bezletová zóna nad Libyí je radou bezpečnosti odsouhlasena.
Název projektu: Zkvalitnění výuky cizích jazyků Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola Havlíčkův Brod, Štáflova 2004 Jméno: Karin Šubrtová.
ZÁKLADNÍ PRÁVA A SVOBODY, ROVNOPRÁVNOST Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Kateřina Charvátová. Dostupné z Metodického portálu.
Státověda.
Šikanován/Obtěžován vedoucím
ZÁKLADNÍ PRÁVA A SVOBODY, ROVNOPRÁVNOST
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Sandra Tichá Název materiálu: VY_32_INOVACE_ VO.7.B.16_tolerance_k_lidem Datum: Ročník: sedmý Vzdělávací.
práva a povinnosti občana ČR
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ NOVOVĚK
Motto: „Nevidím, neslyším, kulhám, ale bojuji.“ Luděk Smilek
Dekolonizace Dekolonizace je proces, při němž dochází k osamostatnění kolonií. Největší vlna dekolonizace proběhla po 2. světové válce. Týkala se hlavně.
Porušování lidských práv
1. Za ty, kdo hladem trpí a bídou, prosíme: Zjev svoji slávu
Antoine de Saint - Exupéry
Člověk a jeho svět, 2 Název školy, adresa:
Anna Burdová Periklés (Περικλής).
Č T I P O M A L U A T I Ś E !! -na světě je minimálně pět lidí, kteří by pro Tebe zemřeli.
Chci vám říci - DĚKUJI !.
Základní škola a mateřská škola Bohdalov
Antoine de Saint - Exupéry
Anotace Vysvětlit, jak správně hospodařit s penězi. Popsat, co je rozpočet a objasnit žákům, jak sestavit svůj měsíční rozpočet a rozpočet rodiny. Objasnit.
Transkript prezentace:

Zapni si zvuk Proč podporovat mír

Každý, kdo tvrdí že vede válku pro zachování demokracie je velký lhář a podvodník

Válka se vede především pro peníze

Válka je především velký kšeft

Pod hlavičkou demokracie a boje s terorismem se ve světě vydělávají miliardy

Vždy se ptejte?? A kdo na tom vydělá??

Mír – to je krátký okamžik mezi tím, než se přebijí zbraně a najde nový cíl

Nagasaki nukleárny post- holokaust

Dítě těsně před tím, než skončí v pařátech dravce...

SVĚT JE VE VÁLCE. SVĚT JE VE SMUTKU. TENTO MUSÍ OBĚHNOUT SVĚT A PŘESVĚDČIT I TY KTEŘÍ NECHTĚJÍ POCHOPIT. ŽÁDEJME, ABY MÍR A ROZUM NA ZEMI ZVÍTĚZIL NAD ZISKEM.

ŽÁDÁME, ABY BYL TENTO PŘELOŽEN DO VŠECH JAZYKů ABY SE VŠICHNI NEZÁVISLE NA RASE, BARVĚ PLETI, VYZNANÍ A NEBO NÁRODNOSTI, MOHLI ZÚČASTNIT NA TETO VELKÉ ŽÁDOSTI O MÍR. ŽENY JAK JEDNODUCHÉ BY BYLO UDRŽET NA SVĚTĚ MÍR, KDYBYSTE DOKÁZALY UDRŽET SVÉ MUŽE Z DOSAHU VÁLEČNÝCH BLÁZNŮ SVOJÍ LÁSKOU JSTE SCHOPNY TO DOKÁZÁT, JE VÁS TOTIŽ NA SVĚTĚ V POMĚRU 3,84 ŽEN KU JEDINÉMU MUŽI ! ŽÁDÁME, ABY BYL TENTO PŘELOŽEN DO VŠECH JAZYKů ABY SE VŠICHNI NEZÁVISLE NA RASE, BARVĚ PLETI, VYZNANÍ A NEBO NÁRODNOSTI, MOHLI ZÚČASTNIT NA TETO VELKÉ ŽÁDOSTI O MÍR. ŽENY JAK JEDNODUCHÉ BY BYLO UDRŽET NA SVĚTĚ MÍR, KDYBYSTE DOKÁZALY UDRŽET SVÉ MUŽE Z DOSAHU VÁLEČNÝCH BLÁZNŮ SVOJÍ LÁSKOU JSTE SCHOPNY TO DOKÁZÁT, JE VÁS TOTIŽ NA SVĚTĚ V POMĚRU 3,84 ŽEN KU JEDINÉMU MUŽI !

Dík za to, že nepřerušíš tento řetěz. “NENECHÁVEJ” si jej pro sebe. Ať jsou všichni lidé na celém světě šťastní! Přepošli jej aspoň jednému člověku NEBUDE TO ZBYTEČNÉ...!!!

Paz – Pax – Peace – 和平 – Pace Shanti – Frieden – 평화 – La paix 平和 – Мир – Vrede – Mír - Ειρήνη – Mier -mir-mir-mír-mir--

Bojujeme proti všem chorobám, i proti “Nespravodlivosti” Ver de nuevo Salir