ICT technologie a jejich využití v práci učitele 2. stupně a v dalším rozvoji jeho profesních kompetencí ZÁVĚREČNÁ PRÁCE leden 2013 Bc. Marcela Hladká.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
CLIL Content and Language Integrated Learning
Advertisements

Pololetní zhodnocení průběhu projektu Chci zůstat ve škole, reg. č. CZ.1.07/1.2.33/ za období září 2013 – leden 2014.
Výsledky dotazníků jsou shrnuty za I. a II. stupeň společně,tj. 138 dotazníků. Dotazník vyplněný od rodičů odevzdalo 92 žáků,neodevzdalo 46 žáků.
Lifestylové časopisy Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Čs. armády Milevsko
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA PŘI SANATORIU EDEL ZLATÉ HORY
VY_32_INOVACE_08/3/13 Náměty pro výuku výchovy k občanství v 6. – 9. ročníku Volný čas Mgr. Luboš Horký Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno.
Autoevaluace ZŠ Krčín Mgr. Monika Nováková. Úvod Autoevaluace vychází z vyhlášky č. 15/2005 Sb., kterou se stanoví náležitosti dlouhodobých záměrů, výročních.
Kurikulární reforma Únor 2008 PhDr. Maria Bezchlebová
NÁZEV PRÁCE (musí být stručný, výstižný, měl by obsahovat jednoznačné výrazy a slovní spojení) Název školy Jméno autora, třída, místo a rok zpracování.
Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dnu.
Centrum Pomněnka České Budějovice
VYUŽITÍ ICT PŘI TVORBĚ DUM
PROJEKT: RIZIKA PŘESTUPU DĚTÍ MATEŘSKÝCH ŠKOL DO ZÁKLADNÍ ŠKOLY A JEJICH ŘEŠENÍ ZAVÁDĚNÍM NOVÝCH VYUČOVACÍCH FOREM, METOD A POSTUPŮ, VČETNĚ VYUŽITÍ ICT.
Různé role zástupce ředitele školy
Pedagogické kompetence 6. října 2014 Caroline Kearney vedoucí manažerka projektů & analytička vzdělávání.
PORADENSKÉ PRACOVIŠTĚ POMÁHÁ INKLUZÍVNÍMU VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ ZÁKLADNÍ ŠKOLY.
Plošné testování 5. a 9. tříd v kontextu stavu českého školství Senát Parlamentu ČR
Mgr. Jana Palanská.
Montessori Prachatice, ZŠ Národní
Třídní schůzky I. čtvrtletí
Projekt vznikl dřív e n e ž tvorba ŠVP Samostatná akce Studentské rady (žákovského orgánu na škole ) Pokrývá průřezové téma osobní a sociální výchova.
Výstupy z Úvodního semináře
Autoevaluační nástroje na naší škole
Co nabízí KDF MFF UK (např. vedoucím klubů malých Debrujárů a malým Debrujárům) Zdeněk Drozd.
Návrh a realizace modulového systému dalšího vzdělávání učitelů v MSK Magdalena Chmelařová Opava 2008.
Základní škola a Mateřská škola Stařeč, okres Třebíč
RVP PV a jeho realizace v MŠ – předškolní vzdělávání v uplynulých 10 letech Zora Syslová.
Jak jsou informovaní naši žáci- dotazníkový průzkum 11/2014 Kyberšikana S postupem doby a technickým vývojem se na scéně objevila tzv. kyberšikana. Jedná.
MŠ DUHA Soběslav na cestě ke kvalitě ve vzdělávání Mgr. Krejčová Alena.
v rámci projektu Mentoring a Magistrát Ing. Zbyněk Nejezchleba
Projekt Bezpečně online Mgr. Marie Svobodová. Hradec Králové, ISSS 2006 Sem prosím umístit úvodní stránku webu Dnes zahajujeme provoz …..
web: tel.: ředitelka školy: Mgr. Milada Němcová KONTAKT:
Hodnocení IVP.
1 Tisková konference Newton House, Praha, Prezentace výsledků projektu: Výzkum chování potencionálních zákazníků na digitálním trhu v ČR "Digitalizace.
Mgr.Roman Kroutil Gymnázium Rumburk
Krajská koordinátorka prevence rizikového chování
Výsledky dotazníků jsou shrnuty za I. a II. stupeň společně, tj. 138 dotazníků. Dotazník vyplněný od rodičů odevzdalo 92 žáků, neodevzdalo 46 žáků. 1.Odevzdalo.
PROFESNÍ ROZVOJ PEDAGOGŮ PŘEDŠKOLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ,,MATEŘINKY‘‘ CZ.1.07/1.3.42/ Tento projekt je financován ESF a státním rozpočtem ČR.
Názor veřejnosti na téma DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ (vyhodnocení dotazníkového šetření) Královéhradecký kraj Ing. Jarmila Halouzková
METODICKÝ SEMINÁŘ ETWINNING. eTwinning eTwinning Partnerství škol v Evropě Projekty spolupráce na dálku Komunita evropský škol.
Fáze poradenského procesu
Editory ve výuce ICT na 1. stupni ZŠ
Vendula Slámová Markéta Otáhalová Jitka Wagenknechtová
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty vojenského leadershipu Registrační.
Praxe v EU Claudia Mónica Gutiérrez. Výběrové řízení 1. kolo – přihláška k dispozici online na stránkách školy (130 studentů) 2.kolo – výběr z cca 60.
Personální audit - cesta k efektivitě využívání lidských zdrojů.
Masmédia a manipulace: Masmédia a jejich vliv na společnost i osobní životy lidí Jana Kvardová, IV. D Střední škola KNIH, o.p.s. Brno.
MAPOVÁNÍ ŠKOLY ŠKOLA PRO DEMOKRACII. PRÁCE S KRITÉRIEMI ♦ s materiálem škola pro demokracii jsme pracovali v měsících únor a březen ♦ do práce byli především.
PRAKTICKÁ PODPORA ENVIRONMENTÁLNÍ VÝCHOVY S VYUŽITÍM AUDIOVIZUÁLNÍCH PROSTŘEDKŮ reg.číslo:CZ.1.07/1.1.00/ Člověk v tísni o.p.s. vzdělávací program.
Cíle programu – profesní a osobní rozvoj Zvýšit kvalitu kvalifikací a dovedností. Zlepšení jazykových kompetencí. Seznámení se zahraničními metodami práce.
CLIL zkušenosti Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky.
Prezentace projektu EU peníze školám ZŠ Liberec, Dobiášova, příspěvková organizace Mgr. Ivo Svatoš.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
CZ.1.07/1.2.00/ Příjemce dotace: Organizace pro pomoc uprchlíkům (OPU) OPU je nevládní neziskovou organizací, která se od svého založení v roce.
Stanovisko SKAV k problémům kázně ve školách.
Online aplikace pro rozvoj ICT kompetencí učitele Radek Maca Počítač ve škole 2016.
Praha, 1. – ročník mezinárodní konference k profesnímu rozvoji pedagogických pracovníků Profesní rozvoj pedagogů.
Praha, 1. – ročník mezinárodní konference k profesnímu rozvoji pedagogických pracovníků Profesní rozvoj pedagogů.
PŘEDŠKOLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ
Mentoring Technology Enhanced Pedagogy (MENTEP)
Rozvoj týmové spolupráce prostřednictvím pohybových aktivit
Limity a úskalí resocializačního působení u pachatelů z řad mládeže
Praha, 1. – ročník mezinárodní konference k profesnímu rozvoji pedagogických pracovníků Profesní rozvoj pedagogů.
Povolání logistický manažer
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Vztah řízení výkonu a pracovního hodnocení zaměstnanců ve vybraném.
Budování kapacit pro rozvoj škol II
11. Evaluace/hodnocení Hodnocení škol, školských zařízení a vzdělávací soustavy vymezuje § 12 zákona 561/2005 Sb. o předškolním , základním, středním,
SETKÁNÍ S RODIČI Gymnázium v Bystřici nad Pernštejnem
Co říká česká veřejnost?
Závěry z nácviku metodiky
Transkript prezentace:

ICT technologie a jejich využití v práci učitele 2. stupně a v dalším rozvoji jeho profesních kompetencí ZÁVĚREČNÁ PRÁCE leden 2013 Bc. Marcela Hladká

Co je ClassDojo? ClassDojo je volně dostupný online nástroj, který dovoluje provádět průběžné hodnocení žáků prostřednictvím předem definovaných odznaků.

Třída Ohodnocení

Report rodič žák

Co říkají tomuto hodnotícímu nástroji žáci a rodiče? Metoda: žák osobní dotazování žáků v 8.AB i v 9.A rodič osobní dotazování žáků v 8.AB online dotazování rodičů v 9.A SW: SSI Web od společnosti Sawtooth

Co říkají tomuto hodnotícímu nástroji žáci a rodiče? 8. AB 9. A Výsledky (ot. pro rodiče: Chtěl(a) byste, aby tento nástroj využíval učitel angličtiny a Vy byste díky němu měl(a) každodenní přehled o chování, (ne)plnění úkolů a dalších aktivitách Vašeho dítěte v hodinách angličtiny?) žáci rodiče

Co říkají tomuto hodnotícímu nástroji rodiče? Výsledky (Co se Vám na tomto nástroji nejvíce líbí?)

Závěry Žáci osmých tříd mají k nástroji ambivalentní vztah – polovina ho vnímá pozitivně, polovina k němu zaujímá spíše negativní postoj. Žáci devátých tříd nástroj nechtějí – mají strach, bojí se negativního hodnocení. Rodiče podobný nástroj jednoznačně vítají. Jeho využívání ocení a nástroj pomůže zvýšit prestiž naší školy. Nejvíce se jim líbí, že budou mít přehled o tom, jak jejich děti plní své úkoly, a získají k informacím od dětí i informace od učitele.

Děkuji vám za pozornost