Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Výsledky dotazníků jsou shrnuty za I. a II. stupeň společně, tj. 138 dotazníků. Dotazník vyplněný od rodičů odevzdalo 92 žáků, neodevzdalo 46 žáků. 1.Odevzdalo.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Výsledky dotazníků jsou shrnuty za I. a II. stupeň společně, tj. 138 dotazníků. Dotazník vyplněný od rodičů odevzdalo 92 žáků, neodevzdalo 46 žáků. 1.Odevzdalo."— Transkript prezentace:

1 Výsledky dotazníků jsou shrnuty za I. a II. stupeň společně, tj. 138 dotazníků. Dotazník vyplněný od rodičů odevzdalo 92 žáků, neodevzdalo 46 žáků. 1.Odevzdalo 2.Neodevzdalo 12

2 Co víte o prevenci rizikového chování na této ZŠ? 1.Zajímá mě a pravidelně sleduji informace na webu 2.Zajímá mě, ale nesleduji informace 3.Mám informace od svého dítěte, co se ve škole koná k prevenci 4.Nezajímá mě, budu se zajímat až to bude mé dítě potřebovat 5.Vyhledávám si informace na netu nezávisle na webu školy

3 Co podle vás trápí vaše dítě ve vztahu k ostatním spolužákům školy? 1. netrápí ho nic 2. nevím 3. vztahy ke spolužákům 4. nadávky, provokace a lhaní 5. útoky spolužáků 6. jiné ( ničení pomůcek..)

4 Považujete školu za bezpečné místo pro vaše děti?

5 Kterou oblast prevence považujete za nejdůležitější?

6 Na co by se škola měla dle vás v prevenci zaměřit ?

7 Využíváte čas, který má k dispozici výchovný poradce a preventista pro rodiče?

8 Přivítali byste besedu či přednášku pro rodiče? Popřípadě pravidelné besedy v časovém rozmezí 3 měsíců, i kdyby byly placené ?

9 Máte zájem se zapojit do preventivních aktivit školy?

10 Prevenci na škole hodnotím jako?. 5. Nehodnotím 1


Stáhnout ppt "Výsledky dotazníků jsou shrnuty za I. a II. stupeň společně, tj. 138 dotazníků. Dotazník vyplněný od rodičů odevzdalo 92 žáků, neodevzdalo 46 žáků. 1.Odevzdalo."

Podobné prezentace


Reklamy Google