Přímá volba prezidenta ve Vysočanech odstartovala v pátek úderem 14té hodiny. Přímou volbu prezidenta si dlouhodobě přála většina občanů. Jako jedni z.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
• V posledním víkendu o prázdninách jsme jeli do Českého Krumlova.
Advertisements

METODICKÝ NÁVOD SLOVNÍ HRÁTKY- žáci hádají popletená jména, mění ve slovech písmena tak, aby vzniklo jméno. Slova jsou celkem 4. PŘIROVNÁNÍ- postupně se.
Dnes jdu k tobě Pane můj 1. Dnes jdu k tobě, Pane můj,tak jak Ty mne zveš a chválím Tě, dnes jdu k Tobě, Pane můj, tak jak Ty mne zveš a chválím Tě, dnes.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka Projekty SIPVZ Multimediální svět Projekt SIPVZ 2006.
VY_32_INOVACE_ 04_ Lidé a čas Kalendář (SADA ČÍSLO 2)
Projektový týden v primě Projektový týden v primě.
Zdeněk a Katka Uhlíkovi
Přesvědčujeme sami sebe, že život bude lepší, jakmile se oženíme nebo vdáme, až budeme mít první dítě, potom další. Pak jsme otrávení, protože naše děti.
Jarní prázdniny ve školní družině
Cesta do EP - Štrasburk. Dorazili jsme před Evropský parlament ve Štrasburku.
7. Hospodin zkouší Abrahámovou důvěru – má obětovat svého syna Izáka.
GÁBINA UHLÍŘOVÁ studentka septimy Skotsko / prázdniny.
PRÁCE S GIMPEM. Úvod PRVNÍ HODINU NÁS NÁŠ PAN UČITEL MGR. ALEŠ SEKAL SEZNAMOVAL SE SOUTĚŽÍ. ROZDAL NÁM PAPÍRY A MĚLI JSME NAKRESLIT NÁŠ NÁVRH NA TÉMA.
Dámy a pánové Dovolte abych vám představil to co jste ještě nikde neviděli !!!
H R Á T K Y S P Ř Í R O D O U. Gymnázium Rýmařov připravilo zábavnou soutěž s ekologickou tematikou plnou zajímavých úkolů pro třídy všech škol v našem.
Veřejná správa Mgr. Terezie Pemová
Dalo by se to označit jako moudra slavných…
Aforismy s obrázky. Až náročná milenka vám ukáže, jak skromnou máte ženu. Jiří Novák.
Dobrodru ž ství za č alo a my jsme se poprvé podívali na hotel Mosta ř, kde jsme m ě li bydlet celé t ř i dny.
LYŽÁK A + KVI. Jak to začalo... -Náš lyžařský výcvik byl zahájen Všichni jsme se usadili do autobusu a vyrazili směr Benecko. -Po příjezdu.
1. Ó Hospodine, Pane náš a králi! Jak důstojné a jak je plné chvály tvé jméno na vší zemi široké! Jde sláva tvá nad nebe vysoké.
 Dne se uskutečnil výlet třídy 6.A. Jeli jsme do botanické zahrady a do IQ parku v Liberci.
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Výchova k občanství II. stupeň Název a číslo učebního materiálu.
Z CHUDÉ OBCE „MOLENBURKU,“ ZALO Ž ENÉ P Ř ED 290 TI LÉTY, VYROSTLA KRÁSNÁ OBEC VYSO Č ANY.
Sloup 26.června hostil žáky, kteří tam nastoupili do měšťanky v roce 1944 a sešli se na svém srazu.
1. I když se rozcházíme, ty s námi zůstáváš, i když se rozcházíme, ty s námi zůstáváš jak nám jsi slíbil zdávna, ó Pane náš, jak nám jsi slíbil zdávna,
Výlet za historií č. IV tentokrát ANTROPHOS Zdeňka Chaloupková říjen 2011.
Nevěřící Tomáš sestaveno s využitím obrázků Henryho Martina Český text: kanan.cz Copyright © Henry Martin Used by Permission.
Pan učitel přinesl na hodinu fyziky osobní digitální váhu. Jistě máte doma podobnou váhu na které se vážíte a sledujete zda-li jste po vánočních svátcích.
1. Ó věrní srdcem, | povstaňme a na to se rozpomeňme, | čeho potřebí nám nyní stolu Páně k užívání, |
Jsi Bůh, jsi náš Pán, zpíváme: jsi Bůh, jsi náš Pán, ať každý ví, jak nádherný jsi Pán. Chris Tomlin.
1. Krásnou vlast připravil pro svůj lid | milý náš Spasiteli na nebi
Jako přispívající občan do našich obecních internetových stránek, bych rád všem, kteří si rádi moje příspěvky četli poděkovat a také všem občanům naší.
Já Tobě nyní chválu vzdávám
Partnerství škol Bremen El Médano Šumperk jsme v Šumperku uvítali naše přátele z Brém a El Médana. Po dojemném shledání jsme se vydali na.
1. Brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, haleluja, haleluja, kdy.
Birmingham – ERIKA BOUCHARECHASOVÁ
Vánoční besídka v 1. B.
Jak a kam volíme u nás?. Ve volbách vybírají své politické ……………………………….., kteří reprezentují jejich ……………………………….. (Dufek,
Rozhovor s paní učitelkou Pavlou Jemelíkovou. 1.Na naší školu jste nastoupila teprve nedávno. Představte se nám, prosím. Bydlím v Krupce, učím 7. rokem,
Projekt Kiosek Zpracovali: Tomáš Svoboda, Alena Ikriová, Kristýna Krulichová, Nicola Hlavičková, Josef Kořínek z OIS3.
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
Název školy: ZŠ a MŠ,Veselí nad Moravou,Kollárova1045 Autor: Mgr. Andrea Filípková Název : VY_32_INOVACE_14/12_VLÁDA__MINISTŘI_PREZIDENT Téma: Vláda, ministři,
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
Volební právo VY_32_INOVACE_03-54 Ročník: 9. Vzdělávací oblast: Člověk a společnost Vzdělávací obor: Občanská výchova Tematický okruh: Stát a právo Téma:
ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Martin Havlena
Vážení a milí žáci, vítáme Vás ve Střední odborné škole stavební kArlOVY Vary, příspěvkové organizaci. Jsme rádi, že se s Vámi setkáváme v novém školním.
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Jan Palkovič 1. S (šestileté studium) - Mgr. Václava Šnokhousová (čtyřleté studium) - Mgr. Ilona Nová.
Výchova k občanství Moc výkonná
Masaryk a „něžné“ pohlaví
VOLEBNÍ PROGRAM ČESKÁ PIRÁTSKÁ STRANA INTERNET JE NAŠE MOŘE.
PřIjímací řízení na GJŠ
Název školy: Základní škola speciální Litvínov, Šafaříkova 991
ŠKOLA PRO DEMOKRACII.
VY_32_INOVACE_43B_STÁTNÍ SVÁTKY A VÝZNAMNÉ DNY V ČESKÉM KALENDÁŘI
90.
KALENDÁŘ.
Výchova k občanství Moc zákonodárná
Naučil jsem se....
EU_32_sada1_13_SV_Prezidentské volby_Cup
Vysočany 30 září Nevěda, jak si zlepšit moje dýchání, vydal jsem se zase k našemu rybníčku, podívat se, jak nám jeho okolí zlátne.
Předmět: prvouka Ročník: 2. Tematický celek: Čas 2.část
DRUHY VĚT PODLE POSTOJE MLUVČÍHO
Tak jsem se vydal ve čtvrtek 2
Výchova k občanství Volby jako základ demokracie
VOLBY V ČR.
Život v demokracii DEMOKRACIE FORMY STÁTU kdo moc vykonává:
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
KTV PRŽNO Leden 2018.
Pohádka. Před dávnými a dávnými časy,
Transkript prezentace:

Přímá volba prezidenta ve Vysočanech odstartovala v pátek úderem 14té hodiny. Přímou volbu prezidenta si dlouhodobě přála většina občanů. Jako jedni z prvních přišli volit Eman Král s manželkou a za nimi následovali manželé Alenka a Ladislav Přibylovi a po nich manželé Zdenka a Jaroslav Přibylovi. Jaroslav vždy plný vtipů a bonmotů tentokrát bral volbu prezidenta s plnou vážností. Co radil před volbami v roce 1924 občanům náš řídící učitel František Tenora. Nevolte pro osobní zisk, nevolte osoby, jichž byste si nemohli vážiti pro nedostatek jejich osobní hodnoty. Volte ty, jejichž povaha je zárukou, že o vaše potřeby bude rozvážně a moudře postaráno! Ty tam jsou ty časy, kdy nejvíce vážen byl ten, kdo byl nejmovitější, kdo měl kapsu plnou, ale třeba hlavu prázdnou. Nyní konečně uznává se stará pravda, že i v haleně chatrné mohou býti rozumy jadrné. Končím s opakováním slov pana prezidenta Masaryka promluvených na hradě ke studentům: Pravá demokracie bez mravnosti voličstva i občanstva je nemožná! V Molenburku 19. dubna 1924, František Tenora.

Z nevlídného dne čtvrtku 10.ledna se ukázal pátek 11. ledna, asi na počest první volby prezidenta přímo občany, krásný zimní den.

Naše volební komise

Eman již na pouti přemýšlel, koho bude volit.

Tak jsme odvolili, snad jsme vybrali toho nejlepšího. Bůh ví?????