Co se mi líbí a nelíbí ve škole

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOPIDLNO
Advertisements

ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA PŘI SANATORIU EDEL ZLATÉ HORY
Kdo je kdo ZŠ Křepice 3. třída.
V pondělí v 1hodinu mám kroužek s p.uč. Najmanovou a pak mám dramaták s paní učitelkou Machalovou. Pak j du ven bobovat.
Týden Denisy Pechové. V pondělí chodím s Taigym a Jejminou na procházky do parku a do lesa.
Menu 1.Třída1.Třída 2.Třída3.Třída 4.Třída2.Třída3.Třída4.Třída 5.Třída6.Třída5.Třída6.Třída 7.Třída8.Třída7.Třída8.Třída 9.Třída Učitelé Ostatní ->
Nejrychlejší příprava do školy Nejlepší volba pro žáky i rodiče pro žáky tříd a ročníků víceletých gymnázií.
Projektový týden v primě Projektový týden v primě.
 ZŠ Záhuní je pokračováním bývalé ZŠ v Horní ulici, známé také pod pojmem,, chlapecká škola,,, která se nacházela v budově dnešního městského.
Naše škola Třída O3 Jindřichův Hradec  Naše škola sídlí v krásném městě-v Jindřichově Hradci.
Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dnu.
Co se mi ve škole líbí a co ne Škole je jako vězení, sedíš a nevíš za co Škole je jako vězení, sedíš a nevíš za co Učení má hořké kořínky, ale sladké ovoce.
Týden Vojty Machaly.
Knihovna Český Těšín K nihovnu navštěvujeme každý měsíc. Líbí se mi tam. Vybíráme si knížky na dané téma nebo máme volný výběr. Také tam mají leták, kde.
Yeovil THE SMALLEST FOOTBALL TOWN IN UK JOSEF CHRPA student kvinty anglická škola 2005.
VY_22_INOVACE_J-A-25 Aj pro 4.r./ snímek 1-7 /, 5. r. T I M E - ČAS Základní škola Ostrava, Gebauerova8, příspěvková organizace Autorka: Mgr. Daniela.
Navštěvuji základní školu L. Kuby 48 Školní rok začíná v září Školní rok má 10 měsíců Učíme se podle rozvrhu hodin Vyučovací hodina má 45 minut Navštěvuji.
NEGACE SLOŽENÝCH VÝROKŮ - cvičení
Efektivní učení.
Na š e men ší pařba :) ….. Tento den začal v naší škole… … a pokračoval v Dělnickém domě.
MěVG Klobouky u Brna.
Řešení úloh v testech Scio z obecných studijních předpokladů zadaných ve školním roce 2012/2013 pro 9. ročník (23. – 35. úloha) III. označení digitálního.
ŠkolaCo se nám libí a co ne !. Co se mi líbí??? PPPPaní učitelka Pawerová a Pan učitel Sojčák. Je s němi sranda. Pak nekteří kluci,jsou fakt pěkní.
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
Angličtinu se učím: 1. krátce, jsem úplný začátečník 2. asi rok, jsem mírně pokročilý/á 3. hodně dlouho, jsem věčný začátečník 4. hodně dlouho, nemám s.
Yeovil NEJMENŠÍ FOTBALOVÉ MĚSTO V BRITÁNII. Yeovil MĚSTO Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Městečko.
Masarykovo gymnázium Barbora Ondruchová.
Jmenuji se Pavel Hanzal. Bydlím v Chebu v centru města. Je mi 15 let. Nejdříve jsem chodil na 6. ZŠ v Chebu. Jelikož jsem dyslektik, tak jsem přešel na.
3. Třída ZŠ a MŠ Sivice.
Vrchlického Lom u Mostu IČO
Devátá třída …už vás opouští….
MGVsetín Ráj na Zemi.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_TVAR_04 Sada DUMTvarosloví Předmět Český jazyk Název materiáluPád podstatných jmen 3 Anotace Žáci v jednoduchých.
Smart board Tomáš Plaček, Jan Kovařík, Daniel Šulc.
NAŠE ŠKOLA.
Cesta za dobrodružstvím..
PROČ JÍT NA MG VSETÍN? Budeš mít všeobecný přehled o čemkoliv
Poznáváme svět kolem nás Lenka Krejčová
STATISTIKA. Jak jsme se ptali  Položili jsme lidem z 8.C otázky, kolik bodů by dali vybraným předmětům  Mohli bodovat od 1 do 5  Tím, že 1 bod je samozřejmě.
ŠKOLA:Městská střední odborná škola, Klobouky u Brna, nám. Míru 6, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Peníze do.
9.A.
Základní škola Přimda. Poloha ZŠ Přimda se nachází ve městě Přimda, okres Tachov, Plzeňský kraj. Přimda se nachází v pohoří Český les.
1 Prezentace Přírodopis lehce a zábavně – elektronická učebnice přírodopisu pro ZŠ
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Šajtava - středa V noci pršelo, ale ráno to nebylo vidět. Máme lehce odpočinkový den.
MOJE VYSNĚNÁ ŠKOLA.
ANOTACE: Materiál je určen pro žáky 4. ročníku praktické školy jako prezentace.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Dagmar Škývarová. Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
Září Školní řád  začátek vyučování  chování  omlouvání absencí (jednodenní nepřítomnost, vícedenní nepřítomnost  odhlašování obědů, provoz jídelny.
MOJE VYSNĚNÁ ŠKOLA. Škola by měla začínat v 10:00 a končit by měla v 12:30. Abychom nemuseli vstávat tak brzo. A končila by dříve, abychom se mohli po.
ASISTENTSKÝ POBYT COMENIUS
Patrik Válek Jsem Patrik. Chodím do 5. třídy. Rád hraju fotbal a mé oblíbené hodiny jsou matematika, čeština a tělocvik. Chci se stát fotbalistou.
Staré Město zsstmesto.cz
Patrik dupák ,hodný ,šikovný, někdy je urážlivý, ale spolehlivý.
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
Naše škola 1.
Naše třída II.PŠ 2013/2014.
8. ZŠ Most Vítězslava Nezvala 2614.
Autor: Mgr. Radana Marelová
ZŠ Staré Město.
Č. DUMu: VY_32_INOVACE_20_chodíme do školy
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
Studenti, vítejte! Jméno učitele.
Naše první školní krůčky
Daniela Chmelíková, Martina Bryxová, Tomáš Zedník, Veronika Haková
Školní vzdělávací program
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Dana Ingvortová Číslo
Transkript prezentace:

Co se mi líbí a nelíbí ve škole Nelíbí se mi,že chodíme od pondělí-do pátku do školy Nelíbí se mi,že máme odpolední vyučování Nelíbí se mi že máme málo volna Nelíbí se mi,že začínáme od7:55 Nelíbí se mi,že se musíme učit Nelíbí se mi,že se učíme matematiku

Naše předměty MATEMATIKA-je to můj nejhorší předmět ČEŠTINA-není moc těžká,ale nudí mě ZEMĚPIS-nechci se učit, kde všechno leží ANGLIČTINA-moc mi nejde PŘÍRODOPIS-pro mě je lehký FYZIKA-jsem ráda, že máme tak zábavnou učitelku DĚJEPIS-je fajn

Co se mi líbí Líbí se mi, že máme počítače Líbí se mi, že jeden den v týdnu máme 5 hodin Líbí se mi, že máme vymalováno ve třídě

KONEC POUŽITÉ PRAMENY: www.beruska8.cz Napsala:Daniela Valošková