MELUZÍŇÁČEK PODZIMNÍČEK Srbská Kamenice 25. – 30. října 2011 výřad malošů i velkošů na bukové houpajdě pod Mariinou vyhlídkou Jonáš, Eliška, Mirďa, Saša,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VÝLET NA PŘÁNÍ | 17. –
Advertisements

Mateřská škola POHÁDKA,Zábřeh ČESKÁ REPUBLIKA „PROSTŘEDÍ,VE KTERÉM ŽIJEME“
… léto, na které se nezapomíná
Sama se sebou v Krušných horách aneb nejsilněji obsazená akce s Meluzínou.
Naše třída od 1. do 7..
VÁNOCE S MELUZÍNOU Prý kam čert nemůže, nastrčí ženskou  A tak jsem tady, abych vám zvěstovala, že po roku andělském bude následovat rok po čertech.
Technika,tak jak ji vidím já…
Kamarádi :o) :o).
Jakubov rok poté   Jakubov a Peklo  pomoc členům pozemkového spolku  byl to podzim podzimní.
Pěkně vyčertěné Vánoce na skanzenu 2009 přímo v nepřímém přenosu.
Něco na Vánoce a Nový rok
Jana Fiedlerová Můj život od 1. roku Něco o mě Narodila jsem se 15. března 1993 v Kutné Hoře A také v tomto městě stále žiji a ještě dlouho žít budu.
Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
Dobrý den online příteli - přítelkyně!.
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Poleťte s námi … Automatická prezentace s hudbou.
Útržky ze života naší třídy Školní výlet Klobouky Bazén.
Jarní prázdniny ve školní družině
Elektronická učebnice - I
Zvířata divočiny Terezka Mazurová.
Aneb jak snadno nás ego a rozum ošálí.. Tento test prý před lety dávali lidem v Americe. Malé děti většinou odpověděli správně. Dospělí většinou zcela.
WORLD AROUND US SVĚT KOLEM NÁS. Projekt: Christmas cards Cíl projektu: Každý žák vyrobí vánoční přání pro svého kamaráda v partnerské zemi. Žáci z Francie.
Jesličky. Hra Jesličky..A jak to vlastně bylo??? Pár lidi s Orlové a Osrtavy se jednou rozhodly, že secvičí nějaké to divadlo:-).A jak tak čas běžel,děti.
Kakashi je na dně Odstrašující příklad yaoi fanouška.
Mgr. Michal Oblouk SOUVĚTÍ SOUŘADNÉ.
Mini tisk Mini tisk skončil,ale přebral si ho se souhlasem:p.t.s,met,.Šéfem je teď ondrattt s dvěma pomocníky:Tomáš,Vojta.Tak vás prosíme přejte nám hodně.
Přesvědčujeme sami sebe, že život bude lepší, až se jednou provdáme a nebo oženíme, budeme mít děti atd. Pak jsme otrávení, že naše děti nejsou dost velké.
4. Abrahám děkuje Hospodinu, protože ho dovedl do země Kanaán
Vypracovala: Týnka Malá A – den – Milano Ráno jsme přijeli do Milana prohlédnout si katedrálu Duomo di Milano. Je to jedna z nejznámějších.
Svět konečně nasál novou mízu a jaro přišlo k nám … Meluzínská velikonociáda 2010.
V okolí rybníku se nachází spousta zajímavých živočichů Jako například: labutě,divoké kachny,srny,ptáci, žáby,brouci,hlemýždi a jiní.
Cvičení v přírodě Říjen 2011, Bělá
Jediným učitelem hodným toho jména je ten, který vzbuzuje ducha svobodného přemýšlení a vyvinuje cit osobní zodpovědnosti.
Ohlédnutí za třetí třídou. Kdopak to ťuká na dveře? No jo, měsíc září je tady. Máme novou třídu, v prvním patře. Tady půjde učení samo.
Použití dotazu jako zdroje dat pro pohled Iva Kraicigerová, 4Y2.
Příběh planety Země aneb pátrání přímo detektivní vedoucí až do pradávné, prastaré, praminulosti - pravěku, prahor a jiných prapodivností, které se odehrálo.
Anotace: přímá řeč – rozšiřující učivo, oslovení Autor: Mgr. Michaela Vacková Jazyk: český Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Očekávaný výstup:
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Chtěl/a bych být jako… Jsme skupina kamarádů a každý z nás má přání být někým. Teď vám řekneme kým…
64.1 Podstatná jména rodu ženského – vzor kost
(*2.července 1930 Praha +31.března 1973 Praha)
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
Partnerství škol Bremen El Médano Šumperk jsme v Šumperku uvítali naše přátele z Brém a El Médana. Po dojemném shledání jsme se vydali na.
Hanina prezentace Ta naše planetka Pro děti Tato prezentace je věnována Vám, dětem, tak dávejte hezký pozor, ukliďte svačiny a dobře se soustřeďte, je.
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
A Nový rok se pousmál, maličkou ručkou mu zamával a děl : „Jak rád bych všechna lidská přání vyslyšel, na to jsem ale příliš malý pán a nezvládnu to všechno.
Simona Hrbáčková 8.A Tyto prázdniny jsem si hodně užila. Ještě když jsme je měli o 14 dní delší... Na konci jsem se už trochu.
63.1 Sčítání zlomků se stejným jmenovatelem
Trocha nostalgie pro ženy a snad i pro muže - pamatujete si to ještě ? Já docela jo věcí, které byly dříve lepší.
N AŠE PRVNÍ VYSVĚDČENÍ 31.Ledna A je tady další den „D“. Přijdeme do školy a tam na tabuli básnička. Všichni ve sváteční náladě i oblečení a celí.
SNĚHULÁCI PRO AFRIKU ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA MALEČOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE.
Letní soustředění – OŠELÍN 23. – 30. srpna První odpoledne jsme prožili hraním s dětmi.
 Kde: chata Radost, Plasnice, Orlické hory  Kdy: 12. –  Účast: 28 žáků  Inspirace: publikace Michal Dubec, Adaptační (stmelovací) soustředění.
Adopce na dálku.
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
Trocha nostalgie pro ženy a snad i pro muže - pamatujete si to ještě ?
LIGA ZÁKLADNÍCH ŠKOL V ORIENTAČNÍM BĚHU
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
VÁNOČNÍ PŘÁNÍ SPECIÁL PRO VÁS.
NÁZEV ŠKOLY BRÁNA, základní škola a mateřská škola  Kollárova 456, Nová Paka ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV PROJEKTU Rozvoj čtení a.
Elektronická učebnice - I
Podzimní soutěž.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Nastal vánoční čas... Lidem je v tyto dny hezky.
Ohlédnutí za čtvrtou třídou
Výlet na Lipno Letošní prázdniny jsme s paničkou vyrazily na Lipno. Kde jsme si nenechaly ujít stezku do korun stromů. Panička nahoru jela sedačkovou lanovko.
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
Školní rok 2013/ ZŠ Elišky Krásnohorské 10 Plzeň
Ach ty naše krásné ženy.
Transkript prezentace:

MELUZÍŇÁČEK PODZIMNÍČEK Srbská Kamenice 25. – 30. října 2011 výřad malošů i velkošů na bukové houpajdě pod Mariinou vyhlídkou Jonáš, Eliška, Mirďa, Saša, Filip, Martin a Janina

Takhle to v úterý začalo … bláznivé večerní řádění se svítícíma tyčkama počásko přálo a tak jsme si ty schovky a přepadovky parádně užívali

Všichni něco umíme nebo se to učíme – truhlářem, houslařem, hrnčířem či včelařem jednou budeme … no, a nebo třeba sklářem, protože nás to na exkurzi ve sklárně dost bavilo Všichni něco umíme nebo se to učíme – truhlářem, houslařem, hrnčířem či včelařem jednou budeme … no, a nebo třeba sklářem, protože nás to na exkurzi ve sklárně dost bavilo

Měli jsme kliku, protože se v pánvi zcela výjimečně tavila rubínová sklovina – český granát … ještěže nám to při tom foukání a chlazení nebouchlo Měli jsme kliku, protože se v pánvi zcela výjimečně tavila rubínová sklovina – český granát … ještěže nám to při tom foukání a chlazení nebouchlo

Spokojení sklářští tovaryši se svým dílem

Ze sklárny rovnou za poustevníky do skalního hradu ve Sloupu – trochu mžilo, ale nám to nevadilo, protože …

… jsme měli hrad sami pro sebe a skvělého kastelána k tomu jako bonus … jsme měli hrad sami pro sebe a skvělého kastelána k tomu jako bonus

Večerní čtení, hraní, tvoření i na pohádku čučení … cokoliv, hlavně nééé učení … a to teda o prázdninách nehrozí ani náhodou

… na Belvedéru jsme měli za úkol „sestřelit muže s koženou brašnou „ muž se neobjevil, ale těch šišek a šutýrků tam padlo nepočítaně

Hezky vybarvený podzim - pohoda a liduprázdno … jen Meluzína Hezky vybarvený podzim - pohoda a liduprázdno … jen Meluzína

Krásná divočina v soutěsce Suché Kamenice - ta tentokrát potvrdila oprávněnost svého jména

Poslední letošní opékačka

Veselé plavčo – autobus a chvílemi i bazén jen pro nás

Předvánoční „těstování“ a formiček testování

Filip měl narozeniny a měl přání jediný … Filip měl narozeniny a měl přání jediný …

Saša nás naučila louskat bukvice a byli jsme v tom skoro lepší než veverky ale …

… když prý budeme zobat rulík zlomocný, tak z toho budeme nemocný Martin měl radost, že ho konečně vidí ve skutečnosti a ne jen na obrázku v učebnici

Skálolození

Senoválení

… a závěrečné loučení Tak Ave Meluzíňata … a závěrečné loučení Tak Ave Meluzíňata