Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

VÁNOCE S MELUZÍNOU 2009. Prý kam čert nemůže, nastrčí ženskou  A tak jsem tady, abych vám zvěstovala, že po roku andělském bude následovat rok po čertech.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "VÁNOCE S MELUZÍNOU 2009. Prý kam čert nemůže, nastrčí ženskou  A tak jsem tady, abych vám zvěstovala, že po roku andělském bude následovat rok po čertech."— Transkript prezentace:

1 VÁNOCE S MELUZÍNOU 2009

2 Prý kam čert nemůže, nastrčí ženskou  A tak jsem tady, abych vám zvěstovala, že po roku andělském bude následovat rok po čertech dobrý, ba přímo skvělý, neřku-li rovnou vynikající  Jelikož na jeho zahájení nemůžeš chybět tak si už teď natesej do svého tanečního pořádku mezi zkoušky, přednášky, semináře, školení, pečení cukroví, gruntování a jiné nezbytnosti i toto důležité datum …

3 Skanzen v Srbské Kamenici 11. – 13. prosince 2009  Pozvánka přijde s prvními mrazíky a s ní další podrobnosti  Nebude se pracovat zato se bude tancovat, ďábelsky hodovat a blbnout  Chtěli jste po mě, aby to bylo. Tak to teda je, a když už to teda je tak doufám, že to bude tak, jak to má být …  Na všechny se těší Mirka a kluci Meluzíni


Stáhnout ppt "VÁNOCE S MELUZÍNOU 2009. Prý kam čert nemůže, nastrčí ženskou  A tak jsem tady, abych vám zvěstovala, že po roku andělském bude následovat rok po čertech."

Podobné prezentace


Reklamy Google