Jakub Hanslík. 2002 2011 můžeme si psát s kamarády můžeme navázat nové kontakty můžeme sdílet své pocity, příhody … můžeme si tam zahrát i hry. máme.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Co vidíme na obloze?.
Advertisements

Městská knihovna Louny Dagmar Bahnerová. Zákon ? Džungle ? Příkazní smlouvy, občanské sdružení nebo nic…
PROJEKT - WebRangers ALŽBĚTA a KLÁRA. Dvě nejlepší kamarádky, Kláris a Betty, se hodlají sejít jedno odpoledne, aby Kláris pomohla Betty založit Facebook.
Život je jako cesta vlakem…
„Jak ovlivňuje můj život současná technika“.
11. Jakub lstí dostává prvorozenecké požehnání
VY_32_INOVACE_ 01_ Lidé a čas
Prolog Příklady Marek Menšík. Příklad 1 Dva kamarádi se rozhodli, že půjdou navštívit svou spolužačku, která bydlí na opačné straně města. Jelikož je.
VY_32_INOVACE_08/3/13 Náměty pro výuku výchovy k občanství v 6. – 9. ročníku Volný čas Mgr. Luboš Horký Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno.
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Slovní zásoba Will or shall VY_22_INOVACE_21 Sada 3 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka.
VY_32_INOVACE_ 16_hrajeme si, počítáme (SADA ČÍSLO 5)
Téma hodiny: Určování slovních druhů Předmět: Český jazyk Ročník: 5
Praha Brno Ostrava Host Praha BrnoOstrava Pochopení, uvěřitelnost, odlišení Pochopení Chování Mluva.
On-line reputation Adam Zbiejczuk (influencer.cz)
Komunikace.
Základy práce s počítačem Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Nástrahy internetu.
Sociální sítě II Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením Nabídka odpoledních klubů od října 2013.
50+ v kurzu Jana Pleskačová Coaching Group. Loňský vánoční dárek Video (zdroj:YouTube) Školení rozšíří možnosti.
Jak ovlivňuje můj život současná technika. Televize V dnešní době je zcela pravděpodobné, že 2 % ze 3 % lidí mají doma televizi. Já si myslím, že televize.
6. TŘÍDA .
Hello, my name is Michal. And this is my friend Bara. We are from 9B and we are going to show you round our school.
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: 585.
Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová.
2. infoschůzka.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
1. Pokud mě někdo na chatu požádá o sdělení adresy a telefonu  Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje 
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
1⇨ nominativ of singular Jeden tisíc (m.) Jeden milion (m.) Jedna miliarda (f.) 2, 3, 4 ⇨ nominativ of plural Dva, tři, čtyři tisíce Dva, tři, čtyři miliony.
v oddíle je nás 16 dětí a 7 vedoucích scházíme se první a poslední pátek v měsíci v 16:00 – 18:00 občas máme i nějakou tu výpravu máme 3 družiny naše.
Sociální sítě Štěpán Hýža.
APOLOGIES, REASONS, PROMISES. A: Promiň, dnes večer nemohu přijít. B: Dobře, jak to? A: Musím napsat domácí úkoly z angličtiny. B: Nic si z toho nedělej.
Před Tvou tváří Pane 1. Před Tvou tváří Pane, nemám vůbec nic, jen Tvé slovo dané, jdi a nehřeš víc, jen Tvé slovo dané, jdi a nehřeš víc. 2. Jako Mojžíš.
Clovek se nekdy pta proc...???
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Jakub Michálek Téma:Příroda a já.
POSTAVA ( z boku).
VY_I/2_INOVACE_71_Bezpečnost na internetu Bezpečnost na internetu Miroslav Kaňok.
závislost na internetu
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Sociální sítě Sociální síť, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem ovlivňují. Sociální síť není tvořena na základě zájmů, vazeb nebo z podobných.
P RÁZDNINY A CO DÁL … Autor: Robert Lustig Třída: IX.
Naše skutečná a online identita - bezpečný internet ZŠ a MŠ Město Touškov.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Zábava na internetu Číslo DUM: III/2/VT/2/2/28 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_09_Bezpečný.
1 Jak si zabezpečit profil na Facebooku. 2 Zabezpe č ení profilu na Facebooku Na Facebooku klikni na ikonku Účet (vpravo nahoře) a vyber si možnost Nastavení.
Moderní nástroje komunikace a jejich využití Jiří Vanke Ondřej Čermák.
Zahrajte svůj part pro lepší internet Bezpečnost online …aneb bavte se a diskutujte s dětmi o problémech online D en bezpečnějšího internetu 2016.
B Y O D Otázky, které nastolily dva roky experimentálního ověřování projektu BYOD – Vzděláváme pro budoucnost Studijní materiál v rámci projektu Informační.
Kyberšikana – co s tím?. Zamyslete se, co všechno se o vás může někdo cizí dozvědět z internetu?  Jméno?  Věk?  ?  Telefonní číslo?  Adresu.
N ÁZEV ŠKOLY : SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR : MGR. JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY _32_INOVACE_15_NEBEZPEČNÉ.
Informatika Seznámení s provozním řádem Jméno autora Ing. Ladislav Novák Datum vytvoření září 2011 Ročník 3. Vzdělávací oblast obor tematický okruh Informační.
Sebevědomí Zdravé sebevědomí je základem zdravého a plnohodnotného života Zdravé sebevědomí je základem zdravého a plnohodnotného života Sebevědomí staví.
INTERNET Pro 5. ročník.
Pády podstatných jmen.
Sociální sítě a jejich rizika Adéla Kotrlová
VY_32_INOVACE_22_Sociální_sítě
Nouns and verbs Vypracovala Mgr. Eva Pěčková pro
VŠUDE DOBŘE, DOMA NEJLÍP!
PROČ JSEM SI VYBRAL … Za týden to bude jeden rok od doby, kdy jsem se zaregistroval na facebook.Důvod proč jsem se na něj zaregristroval je takový: používám.
ANOTACE Objasnit žákům co je šikana,
Drogy dnešní doby Študáci.
Elektronická pošta.
Využití sociálních sítí v komunikaci organizace
Třídní schůzky
AUTOR: Mgr. Dobroslava Martínková NÁZEV: VY_32_INOVACE_ČJ3_11_Zájmena
Tajemství internetu Minule jsme si společně ukázali karty jednotlivých zařízení a říkali jsme si, že některá z nich se umí připojit na internet. Vzpomenete.
Volba povolání / střední školy
Reklama na sociálních sítích
Transkript prezentace:

Jakub Hanslík

můžeme si psát s kamarády můžeme navázat nové kontakty můžeme sdílet své pocity, příhody … můžeme si tam zahrát i hry. máme stále víc a víc FAKE profilů ( viz. další strana )další strana nikdy nevíme kdo za PC sedí od Facebooku není jen tak lehké se odtrhnout, takže poznámky z domácích úkolů narůstají.

Fake profily jsou lidé většinou ti co to nemají v hlavě v pořádku, vydávají se za vaši 13-ti letou kamáradku domluvíte si schůzku a pak vás třeba unesou.

Zabiják volného času jménem :

Nebezpečí sociálních sítí

This is END and remember ;)